RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Мільйони людей в усьому світі, кожного дня хвилює одне і те ж питання: "Куди вигідно вкласти гроші?"

Практика останніх років показує, що більшість інвесторів воліють вкладати свої заощадження в нерухомість. Особливо це стосується столичних житлових комплексів та передмістя Києва. Цінові пропозиції забудовників даного регіону дозволяють в найкоротші терміни примножити капітал вкладників як мінімум на 30%. Особливою популярністю користується Ірпінський напрямок, улюблене місце приміських забудовників. Оточене лісами курортне місто невпинно зростає і процвітає. Нові сучасні мікрорайони виділяються зручністю і розвиненою інфраструктурою всього в декількох кілометрах від Києва.

Будівельні фірми конкурують і змагаються за "місце під сонцем", засипаючи вигідними пропозиціями інвесторів. Серед великої кількості ірпінських забудовників справжнім проривом року став ЖК "Синергія 2", який зайняв перші позиції рейтингів з продажу та довіри серед інвесторів (див. посилання: http://synergy2.com.ua/). Останнім часом приплив інвестицій в квадратні метри житлового комплексу все більше спрямований з боку вкладників із інших міст України: Рівного, Чернівців, Харкова, Дніпропетровська...

Краще вкладення інвестицій - столична нерухомість (на правах реклами)


Чому покупцеві настільки цікавий цей регіон? Відстежуючи цінову політику будівельного ринку, забудовник ЖК "Синергія 2" зробив висновок, що ціни на нерухомість Ірпінського регіону, дуже конкурентоздатні. Як з'ясувалося, вартість квадратного метра в новобудовах обласних центрів та інших великих міст України часто дорожча, ніж в житлових комплексах Ірпеня. Ситуація пов'язана з тим, що в приміському регіоні столиці величезний вибір житлових комплексів, і забудовники практично змагаються за першість, пропонуючи споживачеві високу якість за приємну ціну.

Прагнучи догодити інвестору, будівельні фірми в умовах жорсткої конкуренції невпинно переймають досвід у західноєвропейських компаній і орієнтуються на дуже вимогливого і знаючого покупця. Як результат, житло, збудоване ближче до Києва, сучасніше і більш зручне, адже в процесі роботи використовуються новітні технології та матеріали. Крім цього, інвесторам пропонуються великі житлові комплекси з розвиненою внутрішньою інфраструктурою, які здатні максимально задовольнити потреби покупця. Забудовникам із інших областей України набагато складніше відповідати таким стандартам, адже в регіонах конкуренція і попит на нерухомість значно нижчі столичного. Немає нічого дивного в тому, що їхні ціни, досить високі, а пропозиції, у порівнянні з київськими, скромніші.

Виходить, що на сьогоднішній день інвесторам вигідніше вкладати заощадження саме в столичні та приміські комплекси. Особливо це стосується інвестування житла для перепродажу. Коефіцієнт зростання прибутку складає від 30% до 100%. Фінансова різниця досить відчутна. Сьогодні це найвірніший спосіб збільшити заощадження в Україні, так як стан банківської системи не може гарантувати збереження вкладів. У вас є прекрасна можливість примножити свій капітал у найкоротші строки.

Краще вкладення інвестицій - столична нерухомість (на правах реклами)


Але втрачати пильність ніколи не варто, вкладення накопичених коштів у нерухомість, на жаль, завжди пов'язане з певними ризиками. Тому інвестиції треба довіряти тільки надійним забудовникам зі стабільним фінансуванням, не залежних від надходжень за рахунок продажу. Насичені фінансами компанії завжди гарантують покупцеві здачу об'єкта у встановлені терміни і відповідають за якісне виконання робіт.

ТОВ "Будівельна фірма "Синергія"
т. (044) 222 77 79
т.м. (097) 222 77 79, (063) 222 77 79


Ліц. АЕ№280125, видана Державною Архітектурно-будівельною інспекцією України ТОВ "Будівельна фірма "Синергія" від 8.11.2013 р. в м.Ірпінь, вул.Мечникова, 101А
Редактор: Марія Фернюк
10-12-2015, 13:25
Коментарів 0 Переглядів 2 011

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.