RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Наркологічний центр «Ренесанс Чернівці» - місце, де одужання можливе (на правах реклами)

- Хто ми і чим займаємося?

Наркологічний центр "Ренесанс Чернівці" позбавляє від наркоманії, алкоголізму та інших видів залежностей, працюючи за ефективною науково-виведеною методикою. Наша методика називається "Програма реабілітації та соціальної адаптації "Ренесанс".

Програма захищена всіма необхідними патентами, має безліч схвальних рекомендацій незалежних експертів та організацій. Ця комплексна методика є надбанням та інтелектуальною власністю Наркологічної Асоціації "Ренесанс", до складу якої входить і наркологічний центр "Ренесанс Чернівці".

Наркологічний центр «Ренесанс Чернівці» - місце, де одужання можливе (на правах реклами)


Перші відділення Асоціації почали відкриватися ще в 1996 році. Відтоді ми значно розширили свою діяльність. У межах України на постійній основі функціонують більше десяти центрів реабілітації, охоплюючи центральні, східні та західні регіони країни. Так само активно позбавляємо від наркоманії та інших залежностей за кордоном, успішно відкриваючи відділення в США, Болгарії, Казахстані, Росії.

Здійснення реабілітаційної діяльності з самого початку було копітким процесом. Дуже багато організацій і товариств різного штибу прагнуть закріпитися на цьому ринку послуг, однак мало кому це вдається. Справа в тому, що, хоча залежність і визнана міжнародним медичним співтовариством як діагностоване клінічне захворювання, тим не менш, у рамках нашої країни практично ніхто на державному рівні не займався розробкою методів боротьби із залежністю та їх сертифікації. З цього випливає, що багато пропонованих методів у позбавленні наркоманії, алкоголізму можуть бути неефективними. Більше того, люди, що позиціонують себе фахівцями, насправді можуть виявитися не завжди компетентними у цій сфері, або частіше за все, просто шарлатанами, які калічать життя людей.

Наркологічний центр «Ренесанс Чернівці» - місце, де одужання можливе (на правах реклами)


Наша програма боротьби з залежностями, методи підготовки фахівців і незаперечний успіх в одужанні наших клієнтів забезпечується в першу чергу комплексністю застосовуваних засобів та індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Стрункість і ефективність Програми "Ренесанс" - це результат більш ніж десятирічної праці фахівців самого різного профілю, які в підсумку стали засновниками Асоціації.

- Що ж являє собою позбавлення залежності в рамках Реабілітаційного центру "Ренесанс Чернівці"?

Як ми писали вище, в наркологічному центрі "Ренесанс Чернівці" застосовується комплексний підхід у реабілітації. Це означає, що він зачіпає основні сфери життєдіяльності людини: соціальну, фізичну, особистісну і емоційну.

Масштабність такого втручання викликана руйнівним впливом залежності на все життя людини. Всебічна терапія особистості залежного - необхідна умова для збереження міцної і стабільної тверезості.

Тому в рамках реабілітаційного центр "Ренесанс Чернівці" працює велика кількість фахівців різного профілю. Психологічна служба представлена у вигляді психолога і психотерапевта. У рамках психологічної реабілітації застосовуються групові сесії, де пацієнти засвоюють практичні навички самоконтролю і збереження тверезості, практично їх відпрацьовують. Індивідуальні консультації з фахівцем дозволяють знайти причини виникнення проблеми в кожному конкретному випадку, виробити ефективну стратегію з одужання.

Наркологічний центр «Ренесанс Чернівці» - місце, де одужання можливе (на правах реклами)


Проводяться психокоректуючі заходи. Їхнє постійне застосування дозволяє стабілізувати і налагодити психоемоційний фон.

Ми добиваємося відмінних показників у фізичному відновленні пацієнтів. Нормований режим дня, повноцінне чотириразове харчування, комплекс спортивних заходів з помірним фізичним навантаженням, курси масажу, сауна і фітотерапія є запорукою якнайшвидшого відновлення здоров'я.

Крім усього іншого, проводиться безліч спеціалізованих занять з мотивування, закріплення навичок тверезості, самоаналізу і поліпшення інтелектуально-мнестичних показників. Постійний супровід і залучення пацієнтів до Програми одужання здійснюють консультанти-експерти з хімічних залежностей.

Принципи нашої роботи

Методи роботи наркологічного центру "Ренесанс Чернівці" і склад самої організації постійно вдосконалюються, покращується якість надання послуг. Єдність застосовуваних методів позбавлення від залежності забезпечується асоціативною системою сертифікації.

В основі нашої діяльності лежить ідея про можливість вести тверезе, повноцінне і щасливе життя навіть після тривалого вживання.

Постійне вдосконалення застосовуваних нами методів є необхідним для досягнення максимального результату в одужанні. Ми здійснюємо моніторинг динаміки одужання наших випускників, аналізуємо ситуацію з наркоманією, алкоголізмом та іншими видами залежностей в країні. Співпрацюючи з незалежними експертами, державними, приватними соціальними організаціями та структурами, ми завжди шукаємо нові рішення в терапії залежностей, відстежуючи їх вплив у довгостроковій перспективі.

Принцип постійного розвитку, постійний обмін досвідом всередині Асоціації забезпечує знаходження оптимальних рішень, які відповідають актуальній проблематиці.

Другим нашим принципом є визнання гідності і цінності кожного людського життя. Відновлення почуття власної гідності і віри в свої сили - це той фундамент, на якому будується подальше одужання. Тому анонімність і конфіденційність для нас на першому місці. Ми не допускаємо потрапляння інформації про пацієнтів у ЗМІ, мережу Інтернет і в руки сторонніх осіб.

Ми приймаємо цінності та принципи кожного клієнта, тому з глибокою повагою ставимося до будь-якої форми віросповідання як до джерела душевного світла і натхнення. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта - наріжний камінь, на якому вибудовуються відносини і робота між клієнтом та фахівцями. Найважливішим для ефективного одужання після залежності є правильна мотиваційна установка пацієнта та його близького оточення.

Третій принцип нашої роботи - усвідомлене одужання. Це не завжди можливо, часто мотивація на подолання залежності може бути примусовою. При дотриманні всіх нормативно-правових актів ми можемо домогтися того, щоб пацієнт погодився на проходження курсу. Ми застосовуємо психотерапевтичні методи мотивації, залучаючи до одужання як самого залежного, так і його сім'ю.

Що ж робити, якщо є проблема залежності?

Найголовніше у вирішенні проблеми залежності - це розуміння самої її природи. На сьогодні хімічна залежність визнана клінічним захворюванням, яке завжди призводить до передчасної смерті. Результат завжди непередбачуваний, небезпека полягає не тільки в руйнуванні фізичного здоров'я, а й виникнення соціального криміногенного середовища, яке повністю поглинає залежного. Саме поведінка стає необдуманою і ризикованою, що так само може призвести до непередбачуваних наслідків.

А це означає, що при виникненні проблеми дорога кожна секунда. Самим вірним кроком на початку боротьби із залежністю є консультація з фахівцями. На сьогодні немає єдиного методу, який дає стовідсотковий результат одужання. Перед цією проблемою безсилі багато медиків і вчених. Це означає, що тільки компетентні в одужанні фахівці можуть дати адекватну відповідь про проблему в кожному конкретному випадку і рекомендації для подальшого вирішення ситуації, що склалася.

Консультанти реабілітаційного центру "Ренесанс Чернівці" готові в будь-яку хвилину надати безкоштовне консультування. Можливий виїзд фахівця додому, якщо ситуація стала критичною.

Якщо ви особисто зіткнулися з проблемою залежності, не втрачайте час, телефонуйте просто зараз, і разом ми зможемо вирішити цю проблему!

Тел. – (044) 599 - 07-28, (073) 011- 07 -28, (095) 011- 07 -28, (096) 011- 07 -28

Stop-narkotiki.com.ua
Редактор: Микола Кобилюк
17-11-2015, 14:17
Коментарів 0 Переглядів 12 258

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.