RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Багато хто з нас цікавиться новинками моди, прагне вловити креативність світу зірок, щоб вдосконалити свій власний смак. Але чи варто захоплюватися відомими брендами, голівудськими знаменитостями, коли зовсім поруч є ті, які творять світ української моди у наших рідних Чернівцях?

20 жовтня гучно відсвяткувала десяту річницю успішної роботи у сфері перукарських послуг відома у Чернівцях та Україні “Школа краси Slava Studio”. Завдяки зусиллям її засновника і креативного директора Ярослави МАЛИНСЬКОЇ нині “Школа краси Slava Studio” – це не тільки успішний салон краси, школа краси, а й справжній бренд. Великі та маленькі українські селебріті із задоволенням демонструють нові тенденції у святкових образах, створених тут.

Основи професії учні засвоюють на майстер-класах, а екскурсії до різних музеїв знайомлять їх з історією створення костюму та зачісок, кажуть у Школі. У майбутньому вихованці та випускники “Slava Studio” відкривають власні справи як на Україні, так і за кордоном, що свідчить про отримання високого рівня майстерності не лише у наданні перукарських послуг, а й у вмінні правильно подати власний виріб.

На святі, присвяченому ювілею Школи краси, був справжній аншлаг, адже його відвідало безліч друзів та колег пані Ярослави – з Чернівців, Києва, Тернополя, минулі та теперішні учні Школи, а також представники освітньої галузі краю.

“Slava Studio” – це високий професіоналізм, краса, творчість та креативність – ті рушійні сили, за допомогою яких відбувається український мистецький прогрес, – сказала на святі секретар регіональної експертної ради департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Світлана МИКИТЮК. – Багато салонів нині позиціонують себе як такі, що надають освітні послуги у цьому напрямку, але хочу сказати всім присутнім, що це єдиний подібний заклад, який має ліцензію на проведення освітньої діяльності у сері професійно-технічної освіти".

“Школа краси Slava Studio” – 10 років успіху! (на правах реклами)


Викладачі Школи краси сьогодні – це команда професійних майстрів та дизайнерів, які мають власний професійний почерк. Результатом їхніх творчих тандемів є вже 15 зайнятих призових місць на престижних регіональних конкурсах. Останнє призове місце в скарбничку досягнень Школи краси принесла викладач манікюрної справи Оксана Досяківська.

"Попри загальнопоширену хибну думку, що перукар – суто жіноча професія, перукарська справа нині – це не тільки жіночі стрижки та зачіски, – поділився один з викладачів Школи краси Станіслав ВАЛІК. – Як представник чоловічої статі у команді викладачів Школи скажу, що тут можуть навчатися й хлопці, майбутні майстри-універсали. Зокрема, тут вам розкажуть про модні чоловічі стрижки, укладки, навчать професійно доглядати за власним волоссям та багато всього іншого. До речі я сам не так давно опанував професію барбер-стиліста (чоловічий стиліст-перукар – авт.) у цій Школі, і тепер пишаюся тим, що залишився тут працювати і викладати".

“Школа краси Slava Studio” – 10 років успіху! (на правах реклами)


"Slava Studio" презентує собою роботу салонів, де тестують найновіші фешн-інструменти, а кращі у своїй сфері майстри розповідають про актуальні модні тенденції у сфері зачісок, манікюру та make-up. Такий підхід до викладання привертає до себе все більше бажаючих тут навчатися.

"Щоби стати перукарем, на мою думку, потрібно лише сильне бажання, – розповіла учениця Школи краси Вікторія. – Я давно мріяла опанувати цю професію і шукала курси, де б змогла отримати гарні знання та престижний диплом про їхнє закінчення. Про “Школу краси Slava Studio” дізналася від своєї сестри – вона порадила спробувати свої сили саме тут. На першій же зустрічі я отримала лише позитивні враження від спілкування з Ярославою Іванівною, і ось уже два місяці, як я учениця Школи краси. Навчаюся старанно, бо після закінчення мрію працювати у власній перукарні".

“Школа краси Slava Studio” – 10 років успіху! (на правах реклами)


Якщо ви також мрієте реалізувати свої творчі здібності у перукарській сфері, сфері дизайну, манікюру або візажу, з головою поринути у світ моди та краси, – ласкаво просимо до “Школа краси Slava Studio”!

Адреса: м. Чернівці, вул. Гайдара, 9А
Тел.: (050) 699-23-47
Редактор: Марія Фернюк
26-10-2015, 16:24
Коментарів 0 Переглядів 3 583

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.