RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

“Бренд UA” – для тих, хто цінує українське! (на правах реклами)

Більше 500 вручених дисконтних карток на покупки за два місяці – такою клієнтською базою може похвалитися далеко не кожен новий магазин одягу в Чернівцях. Які ж речі привернули таку увагу чернівчан? Одяг від модних українських брендів! Відтепер його можна придбати в магазині “Бренд UA”, що в ТРЦ “Depo’t Сenter”.

“Бренд UA” – для тих, хто цінує українське! (на правах реклами)


– У нас зібрані найперспективніші українські бренди, які виробляють якісний та сучасний одяг для жінок, чоловіків та дітей, – розповідає власниця магазину Мар’яна ДМИТРУК. – Як бачите, цінова політика дуже доступна. Ціни коливаються від 320 грн, наприклад, за чоловічі сорочки, від 270 грн за жіночі сукні, від 175 грн за спідниці. Та й верхній одяг ми продаємо за демократичними цінами – пальта від 1150 грн. У магазині ми робимо мінімальні націнки, таким чином підтримуємо українських виробників і робимо наш одяг доступним для самих українців. Наше прагнення – показати людям, особливо молоді, що одяг від українських брендів може гідно конкурувати на ринку з багатьма іншими іноземними виробниками одягу. У нас є всі передумови, щоб носити речі, вироблені в нашій країні, оскільки за якістю вони нічим не поступаються закордонним.

“Бренд UA” – для тих, хто цінує українське! (на правах реклами)


Серед досить широкого асортименту жіночого, чоловічого та дитячого одягу кожна сім’я тут обов’язково знайде щось для себе – модні блузки, сукні, кофтинки, спідниці, брюки, джинси, світшоти, футболки, спортивний одяг, аксесуари тощо – якісні речі на будь-який смак та різних розмірів (від 42 (S) до 50+). До того ж, асортимент оновлюється 2 рази на тиждень, що дуже до вподоби клієнтам. Це дає змогу слідкувати за останніми тенденціями моди.

“Бренд UA” – для тих, хто цінує українське! (на правах реклами)


– Сьогодні серед чернівчан широкою популярністю користуються товари з українською символікою, їх можна придбати у нашому магазині. Наприклад, речі з елементами національних орнаментів фабричної роботи. Отож, для чоловіків, крім одягу, у нас є ремені з натуральної шкіри або замші, як класичні, так і з цікавими латунними пряжками, які відображають українську історію та які гарно підійдуть як оригінальний подарунок. Наприклад, “Бартка Довбуша”, “Слава Україні”, “Дерево Життя”, “Сокіл-Тризуб” від бренду “Клямра”. Так само є стилізовані жіночі косметички, обкладинки на паспорт та інші цікавинки. Асортимент постійно оновлюється, але якщо покупцю сподобалася якась річ, а він планує придбати її пізніше, то ми за потреби відкладаємо її.

“Бренд UA” – для тих, хто цінує українське! (на правах реклами)


Окрему увагу магазин “Бренд UA” приділяє якості одягу, який пропонує людям.

“Бренд UA” – для тих, хто цінує українське! (на правах реклами)

“Бренд UA” – для тих, хто цінує українське! (на правах реклами)


– Закуповуючи одяг, я завжди звертаю увагу не тільки на моделі, а й обов’язково на якість пошиття, на тканину, фурнітуру, яку використовує виробник – каже далі пані Мар’яна. – Тому серед досить великого вибору українських брендів з різних міст України зупинилася на співпраці з 20-ма найбільш відомими виробниками, які вже добре зарекомендували себе на ринку. Зокрема, це такі виробники як “MR-520”, “Rica Mare” (Харків), “Nenka”, “View mode” (Київ), Time of Style (Харків, одяг для чоловіків), Grand UA та інші. Є серед них фабрики, які майже не повторюються у моделях своїх виробів, тому у нас є речі, які можна вважати ексклюзивними. Також я регулярно відвідую різні виставки одягу, на яких замовляю останні колекції.

Ставши постійним клієнтом магазину “Бренд UA”, ви отримуєте дисконтну картку, яка дозволить отримувати і збільшувати знижки на товари. А також мати змогу отримувати одноразову знижку 10% у День свого народження.

Отож, якщо ви мрієте побачити на своєму одязі бирку “Made in Ukraine”, завітайте до магазину “Бренд UA”, кваліфіковані продавці завжди допоможуть вам зробити правильний вибір з широкого асортименту товару!

Чекаємо на вас за адресою: вул. Головна, 265А, ТРЦ “Depo’t Сenter”, 2-й поверх, тел.: 066-635-22-77, 097-635-22-77.
Редактор: Микола Кобилюк
16-10-2015, 14:27
Коментарів 0 Переглядів 7 957

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!