RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Лос-Анджелесі померла Уїтні Х"юстон

Америтканська співачка Уїтні Х’юстон померла в ніч на неділю у номері готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі, смерть констатували прибулі за викликом лікарі швидкої допомоги. Співачці було 48 років. Про причину смерті співачки не повідомляється.
Поліція розпочала розслідування смерті співачки. ЗМІ поширили інформацію, що тіло співачки працівники готелю знайшли у ванній.

Довідка

Уїтні Елізабет Х'юстон народилася 9 серпня 1963 року в місті Іст-Оранж (штат Нью-Джерсі, США). Її мати, Емілі Дрінкард (сценічний псевдонім Сіссі), була відомою виконавицею госпел (євангельські співи), двоюрідна сестра Діон Уорвік - також професійна співачка. В дитинстві Уїтні співала в церковному хорі. В юності була досить успішною фотомоделлю.

У 1983 році Х'юстон підписала контракт із звукозаписною компанією Arista Records. Один з її перших синглів під назвою Hold Me відразу потрапив в Тор-50 США. Весь наступний рік Уїтні провела в роботі над своїм дебютним однойменним альбомом. Диск вийшов у березні 1984 року і з цього моменту почав свій повільний рух до вершини національного чарту США, якої він досяг у січні наступного року. Успіх цього альбому був забезпечений синглами You Give Good Love та Saving All My Love For You. Також на вершину чартів піднімалися сингли How Will I Know та Greatest Love Of All.

У 1987 році Х'юстон отримала Grammy за сингл Saving All My Love For You. Тоді ж вийшов її сингл I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me), який очолив чарти по обидва боки Атлантики.

Пісні Уїтні повернулися в Тор-5 в 1988 році після запису пісні One Moment In Time. Наступний сингл I'm Your Baby Tonight знову підніс її на вершину американського хіт-ліста.

У тому ж році Уїтні дебютувала у великому кіно в фільмі "Охоронець". Чотири пісні, записані Уїтні для цього фільму, стали успішним саундтреком. Кавер-версія хіта Доллі Патрон I Will Always Love You очолювала американські чарти протягом 14 тижнів, а британські - протягом дев'яти.

Більшу частину 1990-х років Уїтні займалася своєю акторською кар'єрою, але в 1998 році випустила черговий альбом My Love Is Your Love. У 2001 році в світ вийшов ще один альбом Уїтні - Love Whitney, а через рік - диск Just Whitney.

Just Whitney побив рекорди продажів і дебютував відразу на 9-ому місці хіт-параду Billboard. Альбом став золотим у багатьох країнах Європи.

З моменту початку кар'єри співачки в 1985 році, записи її альбомів, сингли і кліпи розійшлися по світу загальним тиражем понад 170 млн екземплярів.

Найзнаменитіший з синглів, композиція I Will Always Love You, за рішенням експертів телеканалу VH1, удостоєна восьмого рядка в рейтингу "100 найкращих пісень за останні 25 років" і першого рядка в числі ста найбільших любовних пісень усіх тисячоліть.

Співачка є власницею 400 з гаком різних музичних премій і нагород.

Серед них - 6 премій Греммі, 21 премія American Music Awards, 2 премії Еммі, 15 нагород Billboard Music Awards, 6 премій People's Choice та багато інших.

У 1992 році Уїтні Х’юстон вийшла заміж за співака групи New Edition Боббі Брауна, в 1993 році народила дочку, яку назвали Боббі Христина.

Преса довго обговорювала історії про пристрасть співачки до наркотиків, а також про непросте сімейне життя Х'юстон. Розлучення Х'юстон з Брауном відбулося в 2007 році.

У квітні 2010 року Уїтні Х'юстон була госпіталізована в Парижі у зв'язку з хронічним ринофарингітом та інфекцією, причина якої не була ідентифікована.

У травні 2011 року Х'юстон проходила амбулаторний курс лікування від алкогольної та наркотичної залежності.
Редактор: Igor
12-02-2012, 14:19
Коментарів 0 Переглядів 3 926

Теги -

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.