Коли можна їсти цибулю, яка проросла, і коли — ні, розповіли експерти
Коли краще відмовитися від цибулі.
Коли краще відмовитися від цибулі.
Підприємство продавали зі стартовою ціною понад 213 мільйонів гривень
Пєсков заявив, що Путін передав через американського спецпосланця "інформацію та додаткові сигнали для Трампа".
Чиновник за грошову винагороду сприяв діяльності групи, забезпечуючи уникнення перевірок
15-19 березня в Україні зміниться погода
Скільки коштують долар та євро в обмінниках у центрі міста
І мама, і малюк почуваються добре
Кіноклуб Red 13-19 березня
У 2024 році у її декларації не вказані ні готівка, ні кошти на банківських рахунках.
Кремль не бажає припинення вогню, попри їхні гучні заяви.
Названо речі, які роблять нирки здоровими
Чернівчанка довірилася невідомому співрозмовнику та перерахувала на "більш захищений рахунок" свої заощадження
Причину пожежу встановлюють фахівці
В Україні триває основний період реєстрації на НМТ і вступникам важливо знати, які зміни відбулися в тестуванні 2025
Українські оборонці збили половину цілей
Половину своїх грошей українці витрачають на продукти харчування
Кіберполіцейські з Буковини розповіли, як працює платформа
Щорічно 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця
У списку є вівсянка й овочі.
Зазначається, що ці кошти - передоплата за три сучасні військові судна, які будуватимуть у канадському Галіфаксі.
За словами Гетьмана, Суджа - невеликий населений пункт, від центра міста до околиці - менше кілометра.
Головне, що відбулося минулої доби
Вічна пам'ять та слава Героям.
Через ремонт обладнання низка населених пунктів залишаться без електрики
Хмарно з проясненням. Без істотних опадів.
Нутриціологиня дала поради щодо правильного споживання води, про те, скільки води треба пити, як її зберігати, та яку вибрати
Іноді ми не замислюємось, що звичні побутові дії можуть серйозно пошкодити нашу сантехніку
Пластикові пляшки - це не тільки сміття, яке можна викинути, а й корисний матеріал для садівників і городників
Цибуля — це не просто звичний інгредієнт на кухні, а цінне джерело корисних речовин