
Звичайна помилка, яку часто роблять під час приготування їжі, полягає в тому, що ненавмисно розбризкується занадто багато олії. Надлишок олії не тільки призводить до втрати цінного "рідкого золота", особливо враховуючи його ринкову ціну, але й може зробити вашу страву занадто жирною. Однак цієї помилки легко уникнути, якщо просто скористатися кришкою.
Багато хто вважає, що вкладка з кільцем служить тільки для того, щоб показати, що товар не підроблений. Главред розповів, що насправді це не єдине її призначення.
Відео у X (Twitter) від @foodies демонструє, як правильно знімати зелену вкладку та використовувати її надалі. Просто зніміть вкладку, переверніть її та поверніть назад, залишаючи щілину для точного контролю потоку олії, пише The Mirror. Така модифікація дозволяє регулювати потік олії, забезпечуючи точний контроль за її кількістю.
Ця порада, яку опублікували на сторінці "Today Years Old" у Твіттері, приголомшила багатьох користувачів. Хтось захоплено написав: "Це так зручно! Нам мали б це сказати раніше!". Інший був здивований: "Вау! Ніколи не знав", а ще один вигукнув: "Ти що, жартуєш!?!".
Дивіться відео, як правильно використавувати пластикову вкладку для олії:
Один із критиків зауважив: "Виробники повинні перш за все інформувати споживачів про те, як правильно використовувати їхні продукти". Інший користувач захоплювався інновацією: "Іноді я вважаю, що чудова інженерія залишається непоміченою. Половину наших проблем вже вирішено, ми просто не знаємо, що вони вирішені".
Food Network стверджує, що для приготування їжі достатньо покрити олією дно каструлі. Зазвичай для цього потрібна одна-дві столові ложки — точно не велика кількість.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram