RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)


Студентський фестиваль-ярмарок з кулінарного мистецтва "Свято гарбуза-2015" відбувся у Чернівцях. У ньому взяли участь десять студентських команд ЧТЕІ КНТЕУ, Вищого комерційного училища КНТЕУ, комерційного технікуму КНТЕУ. Фестиваль присвячений Всесвітньому Дню кулінара.

Майбутні кулінари приготували для ярмарку найрізноманітніші страви. Об’єднувало їх одне – наявність гарбуза: гарбузові цукерки, канапки з гарбузовою ікрою, гарбузовий пунш та пиріг… А ще налисники, мафіни, тістечка, салат, желе…

Студент факультету харчових технологій ЧТЕІ КНТЕУ Михайло ГОРБАТИЙ приготував гарбузові мафіни з гарбузовою поливкою, гарбузовий чіз-кейк та солений гарбузовий кекс з маслинами і бринзою.

-Рецепти цих страв знайшов в Інтернеті, але додав до кожної якусь свою родзинку, - каже молодий кулінар. - Мені більше подобається готувати м’ясо, рибу, салати. Та коли я спробував себе у кондитерській справі, відчув, що і це мені до снаги.

- Гарбуз – універсальний овоч, з яким можна приготувати багато страв – перших, других, закуски, кондитерські вироби, каже студентка ЧТЕІ КНТЕУ Ірина ЛУКАШ. – І напої з цього овоча можна зробити найрізноманітніші: як алкогольні, так і безалкогольні.

Свої вироби студенти продавали за символічними цінами всім охочим. Виручені кошти планують передати дітям, хворим на рак, та в зону АТО.

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)

Студенти у Чернівцях презентували цукерки та мафіни з гарбуза (ФОТО)
8-10-2015, 16:33
Коментарів 0 Переглядів 3 861

Теги -
Медики повідомили про зростання ковід-захворюваності серед дітей

Люди самотужки загасили вогонь
На нього не було дозвільних документів
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Нічого, крім ціни, не зміниться. Блог Надії Будної
У маршрутку заходить літня жінка, дає водієві десятигривневу купюру
«Маю юридичну освіту, а працюю в Польщі» Блог Анни Семьонової
Що ж наші заробітчани думають про політичну ситуацію в Україні
А де ж батько нації? Блог Ярослава Волощука
Події у Казахстані викликають дуже багато запитань
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Голова Чернівецької ОДА взяв участь у відеоконференції з Німеччиною та розповів про агресію Росії щодо України

Захід розпочнеться у салоні майстерності Dnipro-M 28 січня о 12:00.

В "АТБ" спростували інформацію стосовно призупинення продажу яєць, гречки й інших соціально значущих продуктів.

Чого досягнуто цією крутою командою за попередній рік, якими перемогами він був багатий і що нового тут з’явилося у 2021-му – далі.

"АТБ" допомагає привітати дітей-сиріт із прифронтових регіонів України.

Про команду цих крутих фахівців ми уже неодноразово писали, але для тих, хто досі про них не чув або саме шукає надійних спеціалістів, яким не страшно довірити своє майно, ще раз коротко розповімо про їхню роботу.

Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? - розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.
• Теги