Відомий радіоведучий та шоумен з Чернівців Нікіта Добринін розповів, як правильно харчуватися, щоб не поправитись.
Про це він розповів у інтерв’ю порталу
bit.ua:
Я дуже люблю бургери і стейки. Десерти, особливо морозиво. Взагалі, люблю багато шкідливої їжі, але нещодавно в корені переглянув свій раціон і від багато чого відмовився, а також почав активно займатися спортом.
Останнім часом в моєму меню з'явилося більше салатів, овочів, продуктів з мінімальною термічною обробкою.
Люблю салати, особливо "Цезар". Під час подорожей я замовляю його в кожному ресторані і для мене це як індикатор - по тому, вдалий чи у закладу "Цезар", я роблю висновок, чи повернуся сюди ще. Поки найсмачніший я пробував в Барселоні.
Просто ненавиджу гречку, особливо варіант з дитинства з молоком. У ті далекі часи я над тарілкою мріяв про світовий неврожай гречки, щоб вона раз і назавжди зникла з лиця землі.
Читайте також: Телеведучий з Чернівців став обличчям модного брендуЩе один несумісний з життям для мене продукт - оливки і маслини. Я нещодавно повернувся з Греції, де всі їдять цей їхній знаменитий салат. Так от, скрізь доводилося замовляти його без оливок, і на мене дивилися дуже дивно.
Якось знайома привезла з Таїланду упаковку сушених коників і жуків. Я довго сумнівався, але в підсумку спробував. Чесно кажучи, за смаком це мало чим відрізняється від якої-небудь сушеної риби. Головне перший раз себе перебороти.
Останнім часом я взяв за звичку готувати собі дуже корисний і смачний сніданок. Це коктейль - в 300 мл звичайного кефіру додаю порцію протеїну, кілька перепелиних яєць (їх можна їсти сирими, на відміну від курячих), півбанана або трохи ягід. Все змішується в блендері, виходить смачно і корисно - особливо спортсменам. А іноді просто люблю приготувати собі яєчню.
Якщо потрібно здивувати гостей - готую спагеті болоньєзе. Це досить просто, і до того ж недовго за часом - можна легко вкластися в час.
Нещодавно я брав участь у кулінарному шоу. Одеська та київська команди змагалися, хто краще приготує фаршмак. Нам давали різні продукти, які підходять і не підходять до страв, і потрібно було скласти рецепт. Суддя вирішив, що в одеситів ця традиційна страва вийшла кращою, але я не згоден. У будь-якому випадку, тепер вмію готувати і її.
Через заняття спортом мені довелося повністю відмовитися від солодкого, це найскладніше. Мені навіть тиждень непросто обійтися без тістечок і особливо морозива. Можу з'їсти кілограмову упаковку пломбіру просто за переглядом фільму.
Спорт і здорове харчування зараз багато в чому стали модою. Але треба відрізняти позерів з соцмереж від тих, хто дійсно цим займається. Я не приховую свій спортивний спосіб життя, і мене дуже мотивують відгуки підписників.
Ключовий момент тут - регулярність. Не можна за один раз надолужити все згаяне і зігнати всі зайві кілограми. Такий безсистемний підхід тільки шкодить здоров'ю.
Салат за рецептом Нікіти Добриніна:Основа: салат. Наповнювачі: лосось, креветки, рукола, томати черрі. Соус: оливкова олія.
Нагадаємо, Нікіту Добриніна назвали одним з найстильніших
користувачів інтернету.
9-07-2015, 17:03
0
3 007