RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Банк "Надра" розпочинає повертати вклади

Банк "Надра", відділення якого працювали і в Чернівецькій області, розпочинає повертати заощадження вкладникам. Про це йдеться на сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

"З 21 квітня 2015 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "НАДРА" (далі – ПАТ "КБ "НАДРА") починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 06 лютого 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися через установи восьми банків.

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: м. Київ, Київська або Львівська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АБ "УКРГАЗБАНК".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Івано-Франківська, Рівненська, Харківська, Чернівецька або Чернігівська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "УКРСОЦБАНК".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Вінницька, Житомирська, Тернопільська або Херсонська область, а також вкладникам – нерезидентам за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "КБ "ПРИВАТБАНК".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА"вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Запорізька область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Автономна республіка Крим, Закарпатська, Донецька, Луганська, Миколаївська, Сумська область або м. Севастополь, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "ПУМБ".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Хмельницька або Черкаська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "МИХАЙЛІВСКИЙ".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Полтавська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "ДІАМАНТБАНК".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "КБ "НАДРА" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Одеська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "БАНК ВОСТОК".

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до відділення банку, визначеного для кожного вкладника, з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до ПАТ "КБ "НАДРА".

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 06 лютого 2015 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua , на сайті ПАТ "КБ "НАДРА" — www.nadrabank.ua та у відділеннях даного банку.

Для вкладників ПАТ "КБ "НАДРА" створено "гарячу лінію" за номером: 0 800-30-40-10 (безкоштовно в межах України), що працює цілодобово в автоматичному режимі та з можливістю з’єднання з оператором", йдеться у повідомленні.

Довідкова інформація за телефонами:

ПАТ "КБ "НАДРА": - 0 800-300-070;

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб: 0 800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні);

"Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб": 0 800-503-435 (дзвінки по Україні безкоштовні);
Редактор: Lina
20-04-2015, 15:13
Коментарів 0 Переглядів 2 597

Теги -

Пожежу помітили сусіди, проте вже тоді, коли полум'я охопило весь будинок

Захисник загинув, а на його гроші було куплено дрони та автомобіль
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.