RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

Тринадцятий за рахунком щорічний кулінарний фестиваль "Буковинська гостинність - 2014" пройшов у Чернівцях. Як кажуть організатори, захід має за мету підвищити рівень кулінарного мистецтва кухарів міста, дати можливість студентам показати здобуті знання та долучитися до високої майстерності знаних шефів.

Цього року додалась іще одна мета – подякувати нашим захисникам, які брали участь у боях на східному кордоні країни. Саме тому по закінченню конкурсу найкращі кондитерські вироби на патріотичну тематику поїдуть до Чернівецького військового шпиталю, де проходять лікування 62 солдатів різного віку з усіх куточків України. Решту солодощів відправлять до Чернівецького ліцею для обдарованих дітей з неблагополучних сімей.

Цього року у фестивалі взяли участь 42 учасники. Це представники ресторанних закладів міста, кондитерських цехів та профільних навчальних закладів. Усі вони змагалися у трьох номінаціях, кожна з яких мала свою тематику. Кухарі презентували фірмові страви, перед кондитерами стояло завдання виготовити найкращий виріб у тематиці "Україна понад усе", офіціантів у темі не обмежували.

Журі (шеф-кухарі та представники міської влади) оцінювали номінантів за завчасно визначеними критеріями. За словами заступника директора департаменту економіки Міської ради Руслани Сідляр, голови журі конкурсу, усі переможці отримають грамоти та особливі медалі – з шоколаду й карамелі.

Конкурс кухарів у номінації "Краща фірмова страва від кухаря":
Дорослі: диплом І ступеня – Ткачук Іван (ресторан "Зона секретної кухні"), Бєлєвцев Олексій (ресторанний комплекс "Allure Inn");
диплом ІІ ступеня – Боянецька Анна (ресторанний комплекс "PALAZZO");
диплом ІІІ ступеня – Кульчицький Анатолій Володимирович (ресторан "Рояль").

Юніори:
диплом І ступеня – Іванчук Іван (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ), Царанюк Андрій (Чернівецький державний комерційний технікум);
диплом ІІ ступеня – Горбатий Михайло (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ);
диплом ІІІ ступеня – Репчук Микола Васильович (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ).

Конкурс кондитерів у номінації "Кращий кондитерський виріб":
Дорослі:
диплом І ступеня – колектив кондитерського цеху ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат", Вакарчук Юліан (ресторанний комплекс "PALAZZO"); диплом ІІ ступеня – колектив кондитерського цеху ПП Чоботаря Василя Івановича;
диплом ІІІ ступеня – колективу кондитерського цеху ПП Зварийчук Зіти Іллівни.

Юніори:
диплом І ступеня – Колтуновський Олександр (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ), Маковей Оксана (Чернівецький державний комерційний технікум);
диплом ІІ ступеня – Соломійчук Євдокія (Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж);
диплом ІІІ ступеня – Кусяк Галина (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ).

Конкурс офіціантів у номінації "Майстер сервісу":
Дорослі:
диплом І ступеня – Дем’янчук Божена (ресторан "Рояль"), Дарійчук Віталій (бар "ПАБ-34");
диплом ІІ ступеня – Мосеєв Роман (ресторанний комплекс "PALAZZO").

Юніори:
диплом І ступеня – Тулевська Катерина (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ);
диплом ІІ ступеня – Шутак Тетяна (Чернівецький державний комерційний технікум); диплом ІІІ ступеня – Німіжан Крістіна (Чернівецький державний комерційний технікум).

За результатами голосування гостей фестивалю переможецем "Глядацьких симпатій" визначено ПАТ "Чернівецький хлібкомбінат".

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)

На "Буковинській гостинності" частували морозивом й нагороджували шоколадними медалями (ФОТО)
Автор: Igor
4-12-2014, 20:32
Коментарів 0 Переглядів 3 522

Теги -
Уже за кілька днів розпочнеться останній місяць зими. Дізнайтесь, які зміни й нововведення принесе чернівчанам лютий 2022 року

Люди самотужки загасили вогонь
На нього не було дозвільних документів
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Нічого, крім ціни, не зміниться. Блог Надії Будної
У маршрутку заходить літня жінка, дає водієві десятигривневу купюру
«Маю юридичну освіту, а працюю в Польщі» Блог Анни Семьонової
Що ж наші заробітчани думають про політичну ситуацію в Україні
А де ж батько нації? Блог Ярослава Волощука
Події у Казахстані викликають дуже багато запитань
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Голова Чернівецької ОДА взяв участь у відеоконференції з Німеччиною та розповів про агресію Росії щодо України

Захід розпочнеться у салоні майстерності Dnipro-M 28 січня о 12:00.

В "АТБ" спростували інформацію стосовно призупинення продажу яєць, гречки й інших соціально значущих продуктів.

Чого досягнуто цією крутою командою за попередній рік, якими перемогами він був багатий і що нового тут з’явилося у 2021-му – далі.

"АТБ" допомагає привітати дітей-сиріт із прифронтових регіонів України.

Про команду цих крутих фахівців ми уже неодноразово писали, але для тих, хто досі про них не чув або саме шукає надійних спеціалістів, яким не страшно довірити своє майно, ще раз коротко розповімо про їхню роботу.

Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? - розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.
• Теги