RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Забродський каже, що не має підтримки Папієва

Василь Забродський спростовує інформацію наведену у зверненні колективу телеканалу ТВА про, нібито, його підтримку з боку голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва. Каже, що ніякої підтримки від будинку з левами не має, а якби й мав, то мовчав би про це. Стосовно позбавлення ліцензії, то Василь Іванович називає канал збитковим і саме це може стати причиною позбавлення ліцензії.

- Ви собі можете уявити, що, якщо у мене справді є така підтримка, то я піду про це говорити підлеглим, - каже Василь Забродський, - що за дурня? Як ви собі уявляєте, що я своїм підлеглим скажу, що у мене є підтримка влади, губернатора і так далі. Це повна дурня. Чергова провокація Пишних, нездалих юристів, які рейдерським шляхом захопили телеканал і зараз намагаються шукати виправдання своїм незаконним вчинкам. Я довів у суді, що мене незаконно звільнили попереднього разу, доведу в суді незаконність свого звільнення і цього разу. Доведу, що дії моїх партнерів є незаконними. Якщо в цей час, канал втратить ліцензію, то це буде результатом тільки незаконної діяльності моїх колег і колишніх партнерів. В тому числі Пишного, який, прикриваючись депутатським мандатом творить "бєспредєл". Людей просто ввели в оману. На жаль, не всі розуміються на тому, на чому розуміюся я. А половині з тих підписантів все одно, хто керівник каналу. Вони це говорять прямим текстом. Їм головне годувати родини, щоби вони мали зарплати. На жаль, дії моїх колишніх партнерів призведуть до втрати ліцензії. Я це розумію. А як Нацрада може продовжити ліцензію каналу, що є банкрутом?

Нині в судах біля десятка цивільних справ, п'ятнадцять кримінальних проваджень на підставі заяв з обох боків. Напевно, прийдеться провести прес-конференцію. До речі, після прес-конференції Пишної, де вона дурні нанесла, не знаю, як вона диплом юриста отримала, в нашому університеті все можливо, тим більше, що це був перший випуск юристів. Після її заяви я ніде не виступав і нічого не коментував. На Пишного я подам заяву до Адміністративного суду стосовно того, що він продовжує захищати бізнес, власником якого є з 2005 року. Тоді побачимо, як він стане національним героєм разом із Власенком, втративши депутатський мандат.
Стосовно лояльності до мене держустанов, то яка лояльність може бути, якщо сьогодні я викинутий з роботи. До речі, не звільнений, мені зарплату нараховують. Прошу, щоби мене відпустили у відпустку. Цього не роблять, як і не допускають до виконання роботи. Яка лояльність, я ні з ким не маю ніяких стосунків. Крім того, що я хожу по судах і по слідчих, я нічим не займаюсь.

- Ви переглядали один із останніх футбольних матчів із віп-ложі стадіону в досить солідній компанії. Це був просто перегляд футбольного матчу, чи там мали місце й розмови на інші теми?

- Останні років десять я постійно переглядаю футбольні матчі з віп-ложі. Це триває ще з часів, коли президентом "Буковини" був Костянтин Кучер. За цей час там побували всі губернатори, так звані олігархи, всі смотрящі, не смотрящі, підглядаючі і підносячі. Це що, означає, що там могли бути якісь інші розмови? Що вирішується на футболі? Я і з Федоруком на футбол ходив, а зараз він називає мене аферистом. Цей злодюга, який 16 років обкрадав місто, що я доводжу в своїх телепрограмах, називає мене аферистом. Час покаже хто аферист, а хто злодій.
Редактор: misha
15-05-2013, 17:00
Коментарів 0 Переглядів 1 700

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.