RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Буковина" завершила збір у Криму перемогою

"Буковина" завершила навчально–тренувальний збір "Буковини" у Криму (Новопавлівка, "Скіф"). 17 березня підопічні Вадима Зайця зіграли черговий контрольний поєдинок. Наші земляки протидіяли колективові першої ліги МФК "Миколаїв" і виграли 1:0, повідомляє прес-служба нашого клубу.

На 5-й хвилині зустрічі гравці "Буковини" організували атаку на правому фланзі та вивели на "побачення" з голкіпером миколаївської команди Руслана Платона. Воротар МФК "Миколаїв" спромігся врятувати свою команду від голу – шкіряна куля пішла на кутовий.

Через 5 хвилин активно діяв юний дебютант "Буковини" Артем Єлов. Артем відібрав у центрі поля м'яча у суперника, а потім зіграв із Платоном та зробив простріл вздовж "рамки" миколаївського колективу. На жаль, Руслан Платон трохи не дотягнувся до шкіряної кулі.

На 17-й хвилині гри Олександр Семенюк гострим пасом вивів на ударну позицію Антона Савіна, який пробивав по воротах суперника з метрів 18. М'яч пройшов поруч зі стійкою. Згодом футболіст команди з Миколаєва виконував штрафний (27 хвилина). Шкіряна куля опинилася у руках Богдана Когута. А на 30-й хвилині штрафний, який призначили за порушення правил проти Антона Савіна, неподалік від "рамки" суперника виконував Олег Керчу. М'яч, який зачепив голови гравців, летів у "дев'ятку" воріт МФК "Миколаїв". Голкіпер миколаївської команди перевів шкіряну кулю на кутовий. Через 4 хвилини "Буковина" організувала атаку на лівому фланзі: Олег Керчу подав у штрафний майданчик суперника, де Олександр Семенюк, який перебував у районі одинадцятиметрової позначки, завдав удару головою. На жаль, м'яч пройшов трохи вище воріт. За 5 хвилин до завершення першої половини зустрічі знову у центрі уваги опинилися Олег Керчу та Олександр Семенюк. Перший з лівого флангу зробив подачу на дальню стійку – Олександр завдав удару по воротах миколаївців. Страж воріт "Миколаєва" зреагував на удар буковинця. На жаль, наприкінці першого тайму Олександр Семенюк зазнав травми. Зазначимо, що футболісти МФК "Миколаїв" грали досить грубо.

На 45-й хвилині буковинці, які у першому таймі володіли беззаперечною перевагою, провели ще одну атаку. Активний Олег Керчу на лівому фланзі зробив передачу на Руслана Платона, який, на жаль, не наважився на удар з 7-8 метрів.

У дебюті другого тайму також активніше діяла "Буковина". На 47-й хвилині зустрічі Антон Савін, який зміг забрати м'яча у захисника "Миколаєва", увійшов у штрафний майданчик суперника та зіграв на Руслана Платона. Кращий бомбардир "Буковини" перебував у двох метрах від воріт МФК "Миколаїв". Вже вкотре голкіпер миколаївського колективу спромігся залишити свої ворота "сухими".

На 60-й хвилині гри підопічні Вадима Зайця змогли вразити "рамку" суперника. На "побачення" з воротарем миколаївців вивели Степана Маковійчука, який спромігся відправити шкіряну кулю у сітку воріт суперника. Згодом Руслан Платон, який обіграв суперника, віддав передачу на Антона Савіна. На жаль, гравець "Буковини" пробив вище воріт. А на 64-й хвилині зустрічі призначили штрафний удар у бік воріт "Миколаєва": Андрій Донець зіграв на Руслана Платона. Відзначитися Русланові знову завадив воротар суперника. Через хвилину небезпечну контратаку провели миколаївські футболісти. Після "пострілу" суперника м'яч пройшов поруч зі стійкою. На 74-й хвилині знову виник небезпечний момент у воріт "Буковини". У цьому ігровому епізоді м'яч оминув ворота нашої команди.

На 75-й хвилині матчу на ударну позицію виходив бразильський легіонер "Буковини" Алан. Гравець чернівецької команди пробивав з метрів 15. Воротар миколаївського колективу відбив м'яча на кутовий. Після виконання кутового удару з метрів 18 завдавав Роман Дорош – шкіряна куля оминула сітку воріт суперника.

Під завісу зустрічі вдало діяв воротар "Буковини" Богдан Когут. Спочатку Богдан зреагував на удар гравця миколаївської команди (88 хвилина), а згодом ліквідував небезпеку після того, як з ним на "побачення" вийшов футболіст суперника (90 хвилина).

Підсумок матчу – 1:0 на користь "Буковини". 18 березня наша команда повертається у Чернівці.

Склад "Буковини": Когут, Донець, потенційний новачок, Вечтомов (Колесник, 90+2), Керчу (Сагайдак, 85), потенційний новачок (Орловський, 74), Дорош (Боровець, 90+2), Єлов (Алан, 68), Савін (Аблітаров, 85), Семенюк (Маковійчук, 46), Платон (Ятленко, 78). 
Редактор: Igor
18-03-2013, 11:25
Коментарів 0 Переглядів 1 626

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.