RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Вадим Заяць: "Просто так до Прем'єр-ліги ніхто не пройде"

Після перемоги над запорізьким "Металургом (3:2) головний тренер "Буковини" Вадим Заяць подякував своїм підопічним за самовіддачу на футбольному полі. Також головний тренер розповів, що гравцям надходили пропозиції "злити" гру.

-Вадиме Григоровичу, що стало запорукою Вашої перемоги в матчі з "Металургом" ?

Насамперед, я хочу подякувати своїм підопічним за гру. Вони ще раз довели свою порядність, а також те, що спроможні самовіддано діяти на футбольному полі. Ми показали нашим вболівальникам, що у нас є КОМАНДА. До цієї гри ми підійшли практично в оптимальному складі. Переконаний, що так насправді виглядає "Буковина". Просто треба вірити в улюблену команду, а у важку хвилину підкладати їй плече. Ще раз хочу сказати своїм хлопцям велике спасибі. Будемо продовжувати у цьому ж дусі. Сподіваюся, що ми вже не будемо втрачати гравців.

- Попереду у нашої команди гра з "Севастополем", який також прагне повернутися в елітний дивізіон…
 

- Прикро, що ми не беремо участь у турнірній боротьбі, як "Севастополь" та "Металург". Ми гарантуємо одне: просто так ми нікого нікуди пропускати не будемо. Є зелений газон. Той хто сильніший, той і повинен підвищитися в класі. Я радий від того, що ми недаремно виступаємо в першій лізі. Я кажу хлопцям про те, що у Чернівцях ми часто "б’ємо" лідерів. Щоправда, деяких "не добиваємо". Сьогодні "Металург" потрапив, так би мовити, "під роздачу".
 

- "Буковина" переграла  запорізький "Металург" - команду, за яку Ви тривалий час виступали. Після поразки у Чернівцях шанси запоріжців на вихід у Премєр – лігу значно погіршилися…
 

- "Металург" - це моя рідна команда, який я віддав, так би мовити, своє серце. Там у мене є багато друзів. Дружба дружбою, однак я залишаюся прибічником того, що дружні стосунки закінчуються на футбольному полі. Зрештою, для мене це був виклик. Я виступав у "Металург" тривалий час, а потім мене звідти "прибрали". Тож борг я їм віддав.
 
- Губернатор Буковини Михайло Папієв на зустрічі зі журналістами казав, що  футболістам  нашої команди перед грою з "Металургом" пропонували якійсь "бонуси". Це правда?

- Так. Були дзвінки. Однак, я впевнений у своїх хлопцях так, як у собі. Коли дізнається тема розмови, то вона одразу закривається. Михайло Миколайович не називав же конкретну суму. А ми про неї і не могли знати. Нас це не цікавить. Є футбольне поле, на якому хлопці повинні заробляти гроші. А під час підготовки до цієї гри Михайло Папієв надавав нашій команді велику психологічну підтримку. Він зробив все для того, щоби ми    подарували нашій області перемогу.
 
-  У чому причина того, що команда невдало виступала у попередніх матчах, а сьогодні перемогла одного з лідерів першої ліги? Яка зараз фінансова ситуація в команді ?
 
- У ФСК "Буковина" заборгованостей немає. Генеральний директор чернівецького клубу Микола Клим, засновники є солідними людьми, які завжди дотримуються свого слова. А щодо попередніх невдач, то я вже неодноразово казав про наші кадрові втрати. Сьогодні додалося 4 футболіста та була зовсім інша гра. Є команди, де випадає одна людина та одразу створюється інша картина. У нас не могли вийти на поле 4-6 гравців. У матчі з "Металургом" ми показали те, як грали на зборах, готувалися до офіційних зустрічей. У цьому напрямку ми будемо рухатися далі.
 
- "Буковина" добре розпочала гру, однак при рахункові 2:0, пропустила два прикрих м’яча. Що Ви сказали у перерві гравцям ?
 
- Були грубі помилки з боку футболістів. Хоча ми вказували на те, звідки можемо отримати голи. Зрештою, це були не помилки, а порушення ігрової дисципліни. Ми бачили, що команда, так би мовити, "надломилася". Я чекав того, щоби перший тайм завершився, принаймні, з рахунком 2:2. У перерві я заспокоїв хлопців. Врешті – решт, ми прогнозовано забивали голи. Я радий від того, що ми не є хлопчиками для биття. У Запоріжжі ми поступилися з рахунком 2:3, а сьогодні перемогли з таким же результатом. Тож у наших зустрічах із "Металургом" - паритет. Будемо чекати наступних матчів.
 
- Вадиме Григоровичу, який стан Вашого здоров'я. Здалося те, що Ви більше бігали, аніж футболісти…
 
- Мені перед грою дружина сказала: "Вадиме, тут такий матч, що ти повинен бігати. Ви повинні сьогодні виграти. Хочу подякувати дружині. Тепер буду відпочивати.

Прес-служба ФСК "Буковина"
Редактор: misha
16-05-2012, 10:37
Коментарів 0 Переглядів 3 026

Теги -

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)

Загалом до генерального плану внесли 14 пунктів пропуску на кордоні з Румунією
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.