13-17 березня в місті Києві відбувся ІІ Міжнародний конкурс юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу. У конкурсі взяли участь 265 кухарів, кондитерів та офіціантів із Польщі, Росії, Франції, Молдови, Узбекистану, Азербайджану, Сербії, а також семи регіонів України.
Чернівці на конкурсі представили студенти IV курсу КНТЕУ, які навчаються за спеціальністю "Харчові технології та інженерія". Вони отримали три золоті, дві срібні, одну бронзову медаль, а студентка КНТЕУ у Чернівцях Ірина Антошків — кубок переможця.
Вперше брала участь у конкурсі такого рівня, - розповіла володарка кубку переможця у номінації "Золотий український шеф0кухар (юніор)" Ірина АНТОШКІВ. - Перемога стала для мене несподіванкою. Всі учасники були дуже добре підготовлені. Також багато навчилася від них.
Конкурсне меню Ірини складали закуска "Калейдоскоп", рулет з телятини, індички та зі шпинатом "Дует", соус "Червоне вино" та десерт "Мекнес".
23-03-2012, 19:36
0
3 510