Фіналіст кулінарного шоу «Мастер-Шеф» буковинець Гоша працює у Києві

Новини Чернівців / Наш гість
7 201
0
Фіналіст кулінарного шоу «Мастер-Шеф» буковинець Гоша працює у Києві

Кіцманчанин Ігор Місевич, який посів третє місце у кулінарному шоу для непрофесіоналів "Мастер-Шеф" (СТБ), відтепер живе у Києві. Талановитому кухареві запропонували роботу у п’ятизірковому кафе-ресторані.

Про чотири місяці проекту, коли жив разом з іншими учасниками під Києвом, каже, що то був шанс, яким він скористався: "Довів, що можу і вмію готувати!"

- Після проекту ви повернулися додому чи отримали якісь пропозиції?

- Після конкурсу президент Асоціації шеф-кухарів Ігор Брагін звів мене з членом асоціації Віктором Тимчишиним. Нині працюю під його керівництвом у київському "Дивайс кафе-ресторані" (станція "Житомирська"). Це п’ятизірковий ресторан, обід там коштує півтисячі гривень.

Дивіться також відео: "Мастер-шеф" з Буковини - у гостях в "МБ"


Живу на квартирі у знайомого. Стажуюся. Коли їхав до Києва, вважав, що знаю багато, але тут побачив, скільки інші люди знають. Наприклад, зі мною вже почали погоджуватися, що у Кіцмані ресторанів немає. Це кафе. Бо зараз у ресторанах вже не використовують ні кляри, ні яйця… Намагаються подавати натуральні продукти, що, відповідно, коштує недешево.

Одне сумно: довелося закрити бар "Гоша", в якому працював у Кіцмані, через проблеми з орендою, заборгованість.


- Як потрапили на проект?

- Потрібні лише бажання та впевненість у своїх силах. Зареєструвався на сайті. До Києва повіз на кастинг буковинську фаршировану курку. Щоправда, там так "мандраж ймив" з куркою, що сам здивувався. Судді скуштували страву, сказали, що перетелефонують. За місяць дзвінок: "Ви потрапили у топ-сотню".

Жили чотири місяці під Києвом у Зазімнєму. Двомісні напівлюкси, чудове харчування. Телефонували додому, користувалися Інтернетом. До речі, на проекті навчився користуватися Інтернетом, бо раніше комп’ютер для мене був великим калькулятором. Найскладнішою була розлука з сином, друзями. Також не вистачало роботи на кухні: година-півтори зйомок, а в інший час я сумував за роботою.


- Коли ви, на ваш погляд, були на висоті, а коли – навпаки?


– Іноді відчувалася моральна втома… Оці сварки найбільше впливали на мозок. Коли починалися скандали, бесіди поза очі. Помічав, що гарно усе, а потім кілька конкурсів – невдачі, і розумієш, що просто не можеш зібратися з думками. Підйоми були на речах, які знав. Наприклад, м’ясні страви. На останньому конкурсі запропонували приготувати страву з крові, для усіх був шок, а для мене – елементарно. Приготував нашу кров’янку в іспанському виконанні (замість гречки – рис, кориця). Суддя Ектор навіть п’ять шматочків з’їв. І люди в Інтернеті пишуть, що готували – смачно.

Запам’яталася запіканка з сирного тіста, бо приготував її за рекордно короткий термін. На конкурсі страв з основним інгредієнтом твердим сиром я вже закінчував м’ясний рулет (сир – у начинці), коли Ектор сказав, що страва програшна, бо основна увага – на м’ясо, а не на сир. За півгодини довелося нову страву готувати, яка ще й у найкращі потрапила.


Повний текст інтерв’ю читайте в газеті "Молодий буковинець" за 19 січня.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

02:00
Як повернути до життя зів'ялі троянди - оживляємо квіти в домашніх умовах
01:45
Навіть фільтр не потрібний: ось як легко очистити воду з-під крана
01:30
Що відбувається з тілом, якщо їсти м’ясо щодня, і скільки його можна вживати
01:15
Лікарі порадили людям за 65 не їсти ці продукти
01:00
Щоб покращити смак. Сім причин, чому ваша кава гірка — і як її правильно заварити
00:45
Що приклеїти на підошву – лайфхаки, щоб взуття не ковзало
00:30
Кому не можна пити кефір? Дізнайтесь, чи входите ви в групу ризику
00:15
Є у кожному домі: чотири продукти, які часто їдять довгожителі світу
22 лютого, 2025
23:45
5 знаків Зодіаку, яким навесні загрожує небезпека: будьте обережні, якщо ви у списку
23:15
Не тільки м'ясо: 12 найкращих продуктів із високим вмістом заліза
22:58
Орбан зробив цинічну заяву про "те, що залишиться" від України
22:34
Папа Римський переніс астматичний криз, його стан критичний, - Ватикан
22:10
"Так несподівано": померла багаторічна завідувачка терапевтичного відділення лікарні на Буковині
22:00
У 4 знаків Зодіаку починається нове життя. Вони відродяться з попелу
21:36
Правила без винятків: 7 речей, які ніколи не варто прати в гарячій воді
21:15
«Раджу всім не вішати носа». Професору ЧНУ Юрію Макару – 90 років, а він досі викладає
ексклюзив
20:59
У Генштабі підтвердили ураження нафтоперекачувальної станції у Краснодарському краї
20:36
Снайпери ліквідували морпіхів РФ, які просувались через річку - відео
20:13
Українська ракета "Трембіта": експерт оцінив, чи зможе вона прорвати ППО Москви
19:58
Що робити, якщо домашній Wi-Fi погано працює: зверніть увагу на деякі предмети
19:38
Трамп погрожує Україні "проблемами" за відмову від угоди з ресурсами
19:16
Герої Буковини: на війні загинув молодий воїн Василь Беслюбняк
18:58
Чому каву п'ють з холодною водою: просте пояснення, що з нею потрібно робити
18:34
ЄС не може погодити 20 мільярдів євро для України
18:11
Українські біатлоністи - восьмі в естафеті ЧС-2025
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм