RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Фіналіст кулінарного шоу «Мастер-Шеф» буковинець Гоша працює у Києві

Кіцманчанин Ігор Місевич, який посів третє місце у кулінарному шоу для непрофесіоналів "Мастер-Шеф" (СТБ), відтепер живе у Києві. Талановитому кухареві запропонували роботу у п’ятизірковому кафе-ресторані.

Про чотири місяці проекту, коли жив разом з іншими учасниками під Києвом, каже, що то був шанс, яким він скористався: "Довів, що можу і вмію готувати!"

- Після проекту ви повернулися додому чи отримали якісь пропозиції?

- Після конкурсу президент Асоціації шеф-кухарів Ігор Брагін звів мене з членом асоціації Віктором Тимчишиним. Нині працюю під його керівництвом у київському "Дивайс кафе-ресторані" (станція "Житомирська"). Це п’ятизірковий ресторан, обід там коштує півтисячі гривень.

Дивіться також відео: "Мастер-шеф" з Буковини - у гостях в "МБ"


Живу на квартирі у знайомого. Стажуюся. Коли їхав до Києва, вважав, що знаю багато, але тут побачив, скільки інші люди знають. Наприклад, зі мною вже почали погоджуватися, що у Кіцмані ресторанів немає. Це кафе. Бо зараз у ресторанах вже не використовують ні кляри, ні яйця… Намагаються подавати натуральні продукти, що, відповідно, коштує недешево.

Одне сумно: довелося закрити бар "Гоша", в якому працював у Кіцмані, через проблеми з орендою, заборгованість.


- Як потрапили на проект?

- Потрібні лише бажання та впевненість у своїх силах. Зареєструвався на сайті. До Києва повіз на кастинг буковинську фаршировану курку. Щоправда, там так "мандраж ймив" з куркою, що сам здивувався. Судді скуштували страву, сказали, що перетелефонують. За місяць дзвінок: "Ви потрапили у топ-сотню".

Жили чотири місяці під Києвом у Зазімнєму. Двомісні напівлюкси, чудове харчування. Телефонували додому, користувалися Інтернетом. До речі, на проекті навчився користуватися Інтернетом, бо раніше комп’ютер для мене був великим калькулятором. Найскладнішою була розлука з сином, друзями. Також не вистачало роботи на кухні: година-півтори зйомок, а в інший час я сумував за роботою.


- Коли ви, на ваш погляд, були на висоті, а коли – навпаки?


– Іноді відчувалася моральна втома… Оці сварки найбільше впливали на мозок. Коли починалися скандали, бесіди поза очі. Помічав, що гарно усе, а потім кілька конкурсів – невдачі, і розумієш, що просто не можеш зібратися з думками. Підйоми були на речах, які знав. Наприклад, м’ясні страви. На останньому конкурсі запропонували приготувати страву з крові, для усіх був шок, а для мене – елементарно. Приготував нашу кров’янку в іспанському виконанні (замість гречки – рис, кориця). Суддя Ектор навіть п’ять шматочків з’їв. І люди в Інтернеті пишуть, що готували – смачно.

Запам’яталася запіканка з сирного тіста, бо приготував її за рекордно короткий термін. На конкурсі страв з основним інгредієнтом твердим сиром я вже закінчував м’ясний рулет (сир – у начинці), коли Ектор сказав, що страва програшна, бо основна увага – на м’ясо, а не на сир. За півгодини довелося нову страву готувати, яка ще й у найкращі потрапила.


Повний текст інтерв’ю читайте в газеті "Молодий буковинець" за 19 січня.
Редактор: Igor
18-01-2012, 14:23
Коментарів 0 Переглядів 7 175

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



"На Трампа сподіваймося, але люби, Боже, правду"
"Це важка, але необхідна правда, яку важко буде прийняти багатьом", - зазначає Сергій Рудик
«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.