RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


На фото: ліцей №1, скрин із відео із фб-сторінки Наталії Кінащук

На підставі звернення батьківської громадської організації "Інтеграл" щодо виділення коштів на капітальний ремонт укриття Чернівецького ліцею Nº1 математичного та економічного профілів було підтримане депутатське протокольне рішення про виготовлення проектно-кошторисної документації для укриття та винайдені кошти в департаменті інфраструктури та благоустрою для цих цілей.

Про це повідомила депутатка від фракції "Народний контроль" Яна Брус, пише molbuk.ua



Як розповіла депутатка, за слоами батьків, адміністрація школи неодноразово зверталася до управління освіти щодо необхідності саме капітального (а не поточного) ремонту укриття, яке закріпили за ліцеєм за межами території закладу.

"Нині на сполох бʼють батьки, адже виділеного фінансування на капітальні видатки ліцею недостатньо для проведення ремонтних робіт. Тому і звернулися до депутатів за допомогою. Наголошую, укриття пріоритет і кошти мають бути спрямовані першочергово на безпечні та затишні умови для дітей під час освітнього процесу", - зазначила депутатка, відповідаючи на запитання molbuk.ua.

Вона додала, що до 1 вересня роботи завершити навряд чи встигнуть.

Відреагували на допис і батьки:

"Підписи зібрали ще вкінці навчального року...І тільки зараз почнуть(( Я вже лікувала старшій трахеїт через то сховище(( Два місяці дитина кашляла",- зауважила мама одного з учнів ліцею Аліна.

"Як мама дитини, яка навчається в ліцеї 1, маю велику зацікавленість у якнайшвидшому вирішенні даного питання", - додала Надія Темофійчук.

Директорка ліцею Наталія Кінащук підтвердила, що укриття потребує ремонту:

"Так, сховище в поганому стані та потребує ремонту, але саме воно дало можливість 100% учнів ліцею навчатись очно впродовж минулого навчального року. Віримо, що далі за сприяння міської ради покроково вирішиться питання, бо в нинішніх умовах ліцей в пріоритеті бачить лише очний формат навчання, маючи сховище, яке покриває потребу", - написала на своїй фб-сторінці освітянка.

Торік у серпні заступник начальника з фінансово-економічних питань управління освіти Чернівецької міської ради Денис Круглецький розповідав molbuk.ua, що у ліцеї №1 є укладена угода на одне укриття, і воно частково задовольняє потребу закладу.

"Для іншого корпусу шукаємо укриття поруч", - зазначив чиновник.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Галина Олійник
Сьогодні, 18:59
Коментарів 1 Переглядів 885

Hаписав: yura, Коментарів: 432, Новин: 0, Сьогодні, 21:22
В новині:
ДО ТРОМБОЗУ ОРГАНІВ ДИХАННЯ САМИХ НАЇВНИХ, САМИХ ДОВІРЛИВИХ, САМИХ НЕЩАСНИХ, САМИХ БЕЗЗАХИСНИХ КРИХТАМИ КРЕЙДИ (МЕЛА, РОСІЙСЬКОЮ), ПИЛОМ КРЕЙДИ, ПРИ ПОВНОМУ НЕРОЗУМІННІ НИМИ ПРИЧИН ЦЬОГО ДУЖЕ НЕПРИЄМНОГО СТАНУ ЗДОРОВ'Я, ПРИЗВОДИТЬ РОБОТА САМИХ НАЇВНИХ, САМИХ ДОВІРЛИВИХ З АБСОЛЮТНО НЕСУМІСНИМИ МІЖ СОБОЮ ВИДАМИ ВЕРТИКАЛЬНО ВИСЯЧИХ ДОШОК ТА КРЕЙД, ТОБТО ТАКИМИ, ЩО НАПИСАНОГО КРЕЙДОЮ НА ТАКИХ ВОЛОГИХ ВЕРТИКАЛЬНИХ ДОШКАХ НЕ ЗМОЖУТЬ ПОБАЧИТИ Й ТІ, ХТО ПИШУТЬ НА НИХ НАВІТЬ В ОКУЛЯРАХ ДЛЯ ЗНАЧНОГО ПОКРАЩЕННЯ ЗОРУ

В ЦІЙ СТАТТІ Ж БО НАВЕДЕНО ЗОБРАЖЕННЯ ВЕРТИКАЛЬНО ВИСЯЧОЇ ДОШКИ З НАПИСАМИ І МАЛЮНКАМИ НА НІЙ КРЕЙДОЮ РІЗНОГО КОЛЬОРУ, АЛЕ ПРИ ЦЬОМУ В ЦІЙ СТАТТІ НЕ СКАЗАНО ПРО НЕБЕЗПЕКУ ДЛЯ ЖИТТЯ, ЗОРУ, ЗДОРОВ'Я САМИХ НАЇВНИХ, САМИХ ДОВІРЛИВИХ, А ТОМУ ЗАВЖДИ САМИХ НЕЩАСНИХ, САМИХ БЕЗЗАХИСНИХ, ПРО ЯКУ ЗАЗНАЧЕНО ВИЩЕ В ЦЬОМУ КОМЕНТАРІ

ПРО ІНШІ НЕОЧЕВИДНІ НЕБЕЗПЕКИ (ОПАСНОСТИ, РОСІЙСЬКОЮ), - А ЧИМ БІЛЬШЕ ОТРУЄНА СВІДОМІСТЬ РІЗНИМИ ОТРУТАМИ, В ТОМУ ЧИСЛІ, ТИМИ, ЯКІ ЗОВСІМ НЕ ВВАЖАЮТЬСЯ ОТРУТАМИ, А НАВІТЬ НАВПАКИ, ВОНИ ЧОМУСЬ ВВАЖАЮТЬСЯ ЗВИЧАЙНИМИ, А ЧАСТО НАВІТЬ І НАДЗВИЧАЙНО КОРИСНИМИ (ПОЛЕЗНЫМИ, РОСІЙСЬКОЮ) ХАРЧАМИ, ЇЖЕЮ, НАПОЯМИ, НАПИСАВ ДЛЯ САМИХ НАЇВНИХ, САМИХ ДОВІРЛИВИХ, САМИХ НЕЩАСНИХ, САМИХ БЕЗЗАХИСНИХ, ЗАСТЕРЕЖЕННЯ, В БАГАТЬОХ КОМЕНТАРЯХ НА ЦЬОМУ САЙТІ, ЯКІ ВІДКРИВАЮТЬСЯ НАТИСКАННЯМ НА СЛОВО YURA БІЛЯ ЦЬОГО КОМЕНТАРЯ
А ДАЛІ, НА СТОРІНЦІ, ЯКА ВІДКРИЄТЬСЯ НАТИСНУВШИ НА НАПИС: ОСТАННІ КОМЕНТАРІ, АБО Ж, СКОПІЮВАВШИ АДРЕСУ ПОСИЛАННЯ:
https://molbuk.ua/index.php?do=lastcomments&userid=165979
В АДРЕСНУ СТРІЧКУ БРАУЗЕРА ТА ПРОЙШОВШИ ПО НІЙ, НАТИСНУВШИ НА КЛАВІАТУРІ НА КЛАВІШУ ENTER (ЇЇ СИМВОЛЬНИЙ АНАЛОГ - СТРІЛОЧКУ, НА СМАРТФОНІ)

АДРЕСА ЛІЦЕЮ 1:
ВУЛИЦЯ ШТЕЙНБАРГА 2, ЧЕРНІВЦІ, ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

НА ФОТО Ж У ЦІЙ СТАТТІ БУДІВЛЯ ФАКУЛЬТЕТУ МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ ЧЕРНІВЕЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ, ЗА АДРЕСОЮ:
ВУЛИЦЯ УНІВЕРСИТЕТСЬКА, 28
ЧЕРНІВЦІ, ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

ЦІ БУДІВЛІ МАЙЖЕ ПОРУЧ, МОЖЕ ТОМУ ТАКА ПЛУТАНИНА, А МОЖЕ НЕ ПРАВИЛЬНО БУВ ПРОІНФОРМОВАНИЙ я

ПРО ВИДИ БАГАТОЧИСЕЛЬНИХ ДОШОК ЗА АДРЕСОЮ, ЯКУ ЗНАВ ЯК АДРЕСУ ЛІЦЕЮ 1:
ВУЛИЦЯ ШТЕЙНБАРГА 2, ЧЕРНІВЦІ, ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСТЬ,
НАПИСАНО ТЕКСТ ВИЩЕ

І СТРІЛОЧКА НА ФОТО ЦІЄЇ СТАТТІ НАДЗВИЧАЙНО ДИВНО ВКАЗУЄ НА ДАХ БУДІВЛІ НА ФОТО, ПРИ ТОМУ, ЩО ВСІ ЗНАЮТЬ, ЩО ХОДИТИ ПО ДАХАМ КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО, А ЛЮБІ РЕМОНТИ ДАХІВ ЛЮБОЇ ВИСОТИ ДОПОМОГАЮТЬ ЗДІЙСНЮВАТИ НАДЗВИЧАЙНО ДОБРІ НАДСУЧАСНІ ЗАЛІЗНІ БУДІВЕЛЬНІ ТА РЕМОНТНІ МАШИНИ !


Шість людей займалися збутом наркотиків на території Чернівецької області

Покращення ситуації пов’язано із зменшенням споживання через відсутність спеки
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Стенди, де буде зображення Героїв з Чернівців та інформація про них, встановили вздовж двох крайніх доріжок


Всі за мир, а хто ж за війну? Блог Ярослава Волощука
Все більше і більше розмов із різних джерел та найрізноманітніших медіа-платформ ми чуємо заклики чи пропозиції про потенційне призупинення війни.
Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Разом із перспективами земельного ринку постає ще більше питань: на що слід звернути увагу під час її вибору? Які документи потрібно оформлювати під час купівлі-продажу? Як виглядає портрет надійного покупця? Відповіді на ці запитання для тих, хто хоче придбати земельну ділянку у покроковому гайді цієї статті.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.


Новий заклад "Чорні вівці" на вулиці Воробкевича – це не просто місце, де можна скуштувати свіже прохолодне крафтове пиво, але й насолодитися справжнім гастрономічним святом. У цьому магазині вас чекають не тільки різноманітні види пива, але й велика кількість смачних страв.