RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


На Буковині попрощалися з Героєм Олександром Кифряком, який загинув на Донеччині в березні цього року.

Про це повідомляє Кіцманська територіальна громада.



Олександр не дожив декілька тижнів до свого 30 дня народження.

"Військовослужбовець загинув захищаючи Батьківщину на Донеччині під час виконання бойового завдання. Віддати останню шану та попрощатися із Героєм прийшли родина, друзі, знайомі, духовенство Буковини, побратими, військовослужбовці, небайдужі жителі нашої громади, працівники та керівництво міської ради, волонтери", - повідомили в громаді.

Військовик був уродженцем села Витилівка.

























Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
11-07-2024, 18:35
Коментарів 3 Переглядів 2 853

Hаписав: Vincent Reno, Коментарів: 0, Новин: 0, 11 липня 2024 20:23
В новині:
Can I get my stolen or scammed Crypto back// Lost Recovery Masters Got You

I was scammed over ( $275,000 ) by someone I met online on a fake investment project. I started searching for help legally to recover my money and I came across a lot of Testimonies about Lost Recovery Masters recovery Experts. I contacted them providing the necessary information and it took the experts about 36hours to locate and help recover my stolen funds. I am so relieved and the best part was, the scammer was located and arrested by local authorities in his region. I hope this helps as many out there who are victims and have lost to these fake online investment scammers. I strongly recommend their professional services for assistance with swift and efficient recovery. They can be reached through the link below.

Website https://lostrecoverymasters.com/
Whatsapp (+44(7537)-105921)
Support team Mail Support@lostrecoverymasters.com

Hаписав: isabella ethan, Коментарів: 0, Новин: 0, 12 липня 2024 11:45
В новині:
привіт усім, я тут, щоб поділитися невеликим свідченням. Мене звуть Наомі Семюель, мені 40 років, я вийшла заміж у 31, маю лише одну дитину і жила довго і щасливо. Після року шлюбу мій чоловік став таким дивним, і я не дуже розумію, що відбувається, він пішов з дому до іншої жінки, я його так сильно люблю, що ніколи не мрію його втратити, я намагаюся зробити все можливе, щоб переконатися, що моя чоловік повертається до мене, але все без допомоги, плаче і плаче, просячи допомоги, я говорила про це з його сім'єю, але не отримала відповіді. Тому моя найкраща подруга Анна Йоханссон пообіцяла мені допомогти. Вона розповіла мені про чоловіка на ім’я доктор Апата, сказала мені, що він дуже великий і справжній чоловік, якому можна довіряти, і він не має нічого спільного з любовними проблемами, які він не може вирішити, і вона розповіла мені, як він допоміг незліченній кількості людей у відновленні їхніх стосунків. Я був справді переконаний, я швидко зв’язався з його адресою електронної пошти, drapata4@gmail.com або його, Whatsapp чи VIBER з цим номером (+447307347648). Я пояснюю йому всі свої проблеми, він сказав мені, що мені не потрібно хвилюватися, що всі мої проблеми будуть вирішені негайно. Він сказав мені, що робити, щоб повернути чоловіка, і я це сказала, він сказав, що через 3 дні мій чоловік повернеться і почне просити, і це дійсно сталося, як він сказав, я була дуже здивована, це так неймовірно. Слава наших стосунків з Богом тепер дуже близька, і ми обоє живемо довго і щасливо. Якщо ви зіткнулися з подібною проблемою, негайно зв'яжіться з ним і вирішіть проблему раз і назавжди. Я також живий свідок..

Hаписав: DRAGANA LETIC, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 липня 2024 22:05
В новині:
HVALA BOGU SAM KONAČNO DOBIO ZAJAM SA 3% KAMATE. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ, MAJKA SAM 3 DJECE, RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, POČETKOM OVE GODINE TREBAO MI JE ZAJAM I PREVARENI SU ME NA INTERNETU. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD G. HARRYJA BRYANA. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S ZAJMOM KAKO SADA GOVORIMO ZAJMOVI SU JOŠ DOSTUPNI I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO. ON JE PRAVI BOŽJI ČOVJEK I IMAM 100% JAMSTVO DA I KOD NJEGA MOŽETE DOBITI SVOJ KREDIT. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI NAČIN DA SE DOBIJE JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GOSPODINA HARRYJA BRYANA. MOLIMO VAS DA GA KONTAKTIRATE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: {smartloanfunds@gmail.com}
WHATSAPP: {+385 91 560 8706}


Авторкою пісні "По-за ночі" є директорка "Ґердана" Анастасія Костюк

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
Всі за мир, а хто ж за війну? Блог Ярослава Волощука
Все більше і більше розмов із різних джерел та найрізноманітніших медіа-платформ ми чуємо заклики чи пропозиції про потенційне призупинення війни.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Разом із перспективами земельного ринку постає ще більше питань: на що слід звернути увагу під час її вибору? Які документи потрібно оформлювати під час купівлі-продажу? Як виглядає портрет надійного покупця? Відповіді на ці запитання для тих, хто хоче придбати земельну ділянку у покроковому гайді цієї статті.