Як самостійно зробити бюджетну ковбасу до Великодня: смачно та просто

Новини Чернівців / новини / Смачні рецепти
1 688
0

Незабаром українці відзначатимуть Великдень. Одним з атрибутів великоднього кошика та святкового столу є ковбаса. Вона подається на стіл разом із пасками та яйцями. Приготувати смачну ковбаску можна самостійно, і вам не знадобиться для неї спеціальна оболонка.

Рецептом такої ковбаси поділилася українська фудблогерка Alina FooDee.



Читайте також: Сода чи розпушувач: який продукт зробить випічку пухкішою

Що вам знадобиться

Курячі стегна - 700 г
Куряче філе - 150 г
Яловичина - 150 г
Сіль - 1 ч. ложка без гірки
Цукор - 1 ч. ложка без гірки
Сушений часник - 1 ч. ложка без гірки
Мускатний горіх - 1/3 ч. ложки
Чорний перець - до свого смаку
Крохмаль – 15-20 г (до 2% від маси фаршу)

Як зробити ковбасу "Асорті"

1 куряче стегно відкладіть убік, а з решти зніміть м'ясо і змолотіть на м'ясорубці у фарш. Куряче стегно, куряче філе та яловичину наріжте невеликими кубиками.

Фарш змішайте з нарізаним м'ясом, додайте до нього спеції та крохмаль. Розділіть фарш на дві частини.

Візьміть рукав для запікання, розріжте його вздовж, викладіть фарш і сформуйте ковбасу. Краї потрібно зафіксувати та зробити кілька проколів зубочисткою або голкою зверху – щоб при запіканні рукав не луснув.

Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте ковбасу 30-40 хвилин. Готовій ковбасі дайте час охолонути.

My Webpage

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
[xfgiven_reclama][/xfgiven_reclama]

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують