У Чернівецькій області фахівці обстежили 218 харчоблоків закладів освіти області з питань організації харчування. Порушення виявили у 83%.
Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області/
Порушення дотримання вимог санітарного законодавства встановлено в 181 закладі.
Основну увагу приділяли санітарно-гігієнічному стану та наявність набору виробничих приміщень харчоблоків, наявності вентиляції над тепловим обладнанням в харчоблоці.
Також перевіряли забезпечення холодною, гарячою проточною водою та організація належного питного режиму в закладах, послідовність та поточність технологічного процесу при приготуванні страв, стан столового та кухонного посуду, дотримання норм харчових продуктів.
Робота в даному напрямку триває.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram