RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Це чоловік моєї мрії»: чернівчанка покохала бодібілдера з Італії

Коли близько двох років тому чернівчанка Анна Черницька поїхала до Італії, вона й гадки не мала, що зустріне там чоловіка своєї мрії. Просто планувала погостювати у мами.

Проте склалося по-іншому: доля сама знайшла Анну. А почалося все ... з сайту знайомств. Про це йдеться у публікації "МБ".



"Законектило" з першого погляду

"Коли я приїхала до Італії, мови майже не знала. Вдома, у Чернівцях, кілька місяців займалася з репетитором, проте цього було недостатньо. Тому в Італії одразу додалася в соцмережах до груп на кшталт "італійська мова для іноземців". Також зареєструвалася на сайті знайомств. Але попередила, що на жодні побачення йти не планую, хочу просто спілкуватися, бо вивчаю мову, – пояснює дівчина.

Втім, на це попередження не зважив Андреа – інструктор тренажерного залу родом із Неаполя з величезними біцепсами і тату. Він почав писати Анні, запрошувати на побачення. Вона спершу відмовлялася. Але хлопець виявився наполегливим. Невдовзі Аня відчула, що їй починає подобатися цей італієць. Тож вона ризикнула з ним зустрітися.

"Спочатку хвилювалася, як же ми будемо спілкуватися, адже я ще майже не знала мови. Проте Андреа знайшов вихід: завантажив собі на телефон онлайн-перекладач. Так ми й спілкувалися з його допомогою. І навіть незчулися, як проговорили чотири години, з перекладача аж "пара йшла". Розмова вийшла легкою, вільною та невимушеною. А після кількох коктейлів уже й на італійську перейшли", – усміхається дівчина.

Андреа їй сподобався з першого погляду. "Законектило", – так вона це називає.

«Це чоловік моєї мрії»: чернівчанка покохала бодібілдера з Італії


Анна переконалася, що врешті зустріла чоловіка своєї мрії. Каже, у них багато спільного. Окрім того, що вони й зовні схожі, у них однакові погляди на життя.
"Можна сказати, що ми дивимося в один бік. Основне для нас – сім’я. Хоча ми ще не одружені офіційно, проте це в найближчих планах. Мешкаємо на півночі Італії. Поки що окремо: я у великому місті, Андреа у сусідньому містечку. Щовихідних приїжджаємо одне до одного. Невдовзі планую переїзд до коханого, але це не так просто. Там треба знайти роботу, а також перевести доньку до місцевої школи. На це потрібен час".

"Обожнює борщ"

Анна вже була заміжня в Україні, має від першого шлюбу донечку. Зараз її донька почала відвідувати школу в Італії.

"Андреа чудово ставиться до доньки, і це взаємно. Дуже її балує. Вона сідає йому на шию – і в прямому, і в переносному значенні", – усміхається Анна.
Вихідні пара проводить разом. Часто – в колі друзів, родини, та головне – разом.

– Хоча ми вже і вважаємо себе сім’єю, проте це не означає, що сидимо вдома на дивані і дивимося телевізор. Ми дуже драйвові, любимо подорожувати, відвідувати нові міста, відпочивати на природі. У нас багато друзів, з якими проводимо час. Та хоч де би були, майже завжди ми разом. Нам добре поряд одне з одним, – каже дівчина.

«Це чоловік моєї мрії»: чернівчанка покохала бодібілдера з Італії


Андреа ще з підліткового віку займається бодібілдінгом і проводить у тренажерному залі чимало часу. Пропонував і коханій, але вона поки що не готова. Натомість у них є інше спільне хобі – приготування їжі.

"Ми любимо куховарити, а ще обожнюємо поїсти, – зізнається Аня. – Також готуємо одне для одного національні страви наших країн. Андреа пече мені піцу, я йому варю борщ. До речі, він цю страву страшенно любить".

Андреа дуже цікавиться Україною, хоче познайомитися ближче з Анниною родиною. Тож коли закінчиться пандемія, пара навідається до Чернівців.
Аня зауважує, що італійські чоловіки відрізняються від українських. Передусім ставленням до зовнішнього вигляду: вони дбають про те, щоби мати гарний вигляд.

"Тут часто чоловіки краще виглядають, ніж жінки. Зі стильними зачісками, у випрасуваних сорочках, напарфурмлені... Як "із голочки". А ще дуже емоційні, балакучі. До жінок у них ставлення значно шанобливіше, ніж у нас. Також є певні відмінності між звичаями у різних регіонах Італії. На півночі, де ми мешкаємо, не прийнято, щоби хлопець платив за дівчину в кафе, тут кожен розраховується сам за себе. Однак Андреа – з Неаполя, це на півдні Італії. А там навпаки це вважається "дикістю". Тож Андреа, як справжній неаполітанець, не дозволяє мені розраховуватися", – сміється дівчина. І додає:

"Я дуже щаслива з Андреа. Переконана, що кожен заслуговує на своє щастя, і обов’язково його знайде. Причому це часто може трапитися саме тоді, коли його й не шукаєш, як-от склалося у мене..."

«Це чоловік моєї мрії»: чернівчанка покохала бодібілдера з Італії


Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Галина Олійник
21-12-2020, 12:07
Коментарів 0 Переглядів 4 234

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.