RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки

Верховна Рада IX скликання сьогодні, 29 серпня відзначає першу річницю з початку роботи.

Рік тому депутати провели свою першу одноденну сесію, почали ухвалювати закони в знаменитому "турборежимі" і погрожували виконати всі передвиборчі обіцянки, пише Слово і Діло.



Кореспондент molbuk.ua за допомогою сервісу видання "Слово і Діло" вирішив перевірити, як нардепи з Буковини виконували свої обіцянки за перший рік каденції.

Олена Лис, "Слуга народу"

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


За даними "Слова і Діла", депутатка виконала тільки шість обіцянок. Серед них – такі: обіцянка домогтися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення; обіцянка домогтися впровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів; обіцянка запровадження незалежного аудиту якості автомобільних доріг; обіцянка очищення та перезавантаження прокуратури; обіцянка спрощення процедури імпічменту президента; обіцянка щодо скасування недоторканності.

Георгій Мазурашу, "Слуга народу"

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


Цей нардеп за рік своєї роботи в парламенті виконав тільки чотири обіцянки. Як зазначає "Слово і Діло", це такі: внести законопроект про фізичну культуру і спорт; домогтися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення, у т.ч. із конфіскацією майна; домогтися спрощення процедури імпічменту президента; домогтися скасування недоторканності народних депутатів.

Максим Заремський, "Слуга народу"

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


Сім виконаних обіцянок зафіксувало видання у діяльності нардепа від 202 округу Максима Заремського. Це, зокрема, такі: проголосувати за правку до законопроекту №2116, яка передбачає переведення слідчих у "справах Майдану" до ДБР; домогтися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення; домогтися впровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів; запровадити незалежний аудит якості автомобільних доріг; добиватися очищення та перезавантаження прокуратури; домагатися спрощення процедури імпічменту президента; домагатися скасування недоторканності народних депутатів.

Валерій Божик, "Слуга народу"

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


Нардеп від 204 виборчого округу Божик за рік роботи у ВР зміг виконати тільки 4 свої обіцянки. Це, зокрема, такі: домогтися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення; домогтися впровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів; домогтися спрощення процедури імпічменту президента; домогтися скасування недоторканності народних депутатів.

Володимир Козак, "Слуга народу"

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


У цього нардепа-буковинця зафіксовано аж 9 виконаних обіцянок за перший рік роботи у парламенті. Список цих обіцянок такий: запровадити вибори за пропорційною системою з відкритими списками; повернути відповідальність чиновників за незаконне збагачення; впровадити обов’язкову конфіскацію майна корупціонерів; запровадити систему грошової винагороди для громадян за виявлення корупції; впровадити незалежний контроль якості будівництва та ремонту автомобільних доріг; перезавантажити Вищу кваліфікаційну комісію суддів; перезавантажити Вищу раду правосуддя; провести радикальне очищення та перезавантаження прокуратури; скасувати недоторканність народних депутатів.

Оксана Гринчук, "Слуга народу"

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


Депутатка, за даними "Слова і Діла", змогла виконати вісім своїх обіцянок.

Це, зокрема, такі – запровадити вибори за пропорційною системою з відкритими списками; повернути відповідальність чиновників за незаконне збагачення; впровадити обов’язкову конфіскацію майна корупціонерів; впровадити незалежний контроль якості будівництва та ремонту автомобільних доріг; перезавантажити Вищу кваліфікаційну комісію суддів; провести радикальне очищення та перезавантаження прокуратури; скасувати недоторканність народних депутатів.

Максим Павлюк, "Слуга народу"

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


За даними "Слова і Діла", Павлюку за перший рік роботи у Верховній Раді вдалося виконати 9 обіцянок.

Список їх такий: запровадити вибори за пропорційною системою з відкритими списками; повернути відповідальність чиновників за незаконне збагачення; впровадити обов’язкову конфіскацію майна корупціонерів; запровадити систему грошової винагороди для громадян за виявлення корупції; впровадити незалежний контроль якості будівництва та ремонту автомобільних доріг; перезавантажити Вищу кваліфікаційну комісію суддів; провести радикальне очищення та перезавантаження прокуратури; скасувати недоторканність народних депутатів.

Сергій Рудик, "За майбутнє"

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


У Рудика – аж 29 виконаних обіцянок. Щоправда усі вони були виконані більш, ніж рік тому – тобто, у період минулого скликання Верховної Ради.

Михайло Папієв, ОПЗЖ

Рік у Верховній Раді: як нардепи з Буковини виконують свої обіцянки


У нардепа Папієва зафіксовано аж 49 виконаних обіцянок. Проте більшість з них були виконані більш, ніж рік тому – тобто, у період минулого скликання Верховної Ради.

Серед обіцянок, які Папієву вдалося виконати за рік роботи у новій Раді – дві: про те, що фракція ОПЗЖ звертатиметься до КСУ з приводу відміни закону про землю, як неправомірного, а також забезпечити перехід від змішаної виборчої системи до пропорційної з відкритими списками.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
29-08-2020, 13:15
Коментарів 0 Переглядів 2 667

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Без здорових ясен ніколи не будуть здоровими зуби. Лише разом ці дві структури забезпечують добрий стан ротової порожнини. Якщо є проблема пародонтиту чи гінгвіту, то ніколи не буде якісної посмішки.

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!