RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Мільйони доходів і багато нерухомості: силовики та судді Буковини оприлюднили свої декларації

Сайт molbuk.ua проаналізував електронні декларації керівників силових структур та голів суддів на Буковині.

Згідно з даними щорічних електронних декларацій, розміщених на сайті НАЗК, найбагатшим є голова Чернівецького апеляційного суду Валерій Марчук.



Він вказав, що в 2019 році за основним місцем роботи заробив 1,86 мільйонів гривень. Крім того, суддя отримав 131 тисячу грн відпускних і трохи більше 180 тисяч пенсії.

24 тисячі грн та 17 тисяч доларів Марчук зберігає у банку, чотири тисячі "зелених" тримає у готівці. Ще 40 тисяч доларів він позичив.

Їздить суддя на Volksvagen Tiguan 2008 року, яким володіє інша особа.

Земельна ділянка у 940 кв.м. та будинок на майже 300 квадратів записані на дружину.

Суттєво менший дохід у голови Чернівецького окружного адмінсуду Олега Боднарюка. Торік він заробив трохи більше пів мільйона гривень. Також у декларації суддя вказав понад 300 тисяч доходу дружини від підприємницької діяльності та відчуження майна.

У готівці подружжя зберігає понад пів мільйона гривень.

Суддя Боднарюк вказав у декларації два автомобілі BMW 2009 і 2016 років випуску, власниками яких є інші особи.

Посадовець володіє двома земельними ділянками у Чернівцях і в селі Владична на Хотинщині та будинком на 450 квадратів у Чернівцях. Чотири земельні ділянки в області площею 5,6 тисяч кв.м. є власністю дружини судді. Вона також володіє нежитлове приміщення на 600 квадратів у Мамаївцях та орендує в цьому селі шкільну їдальню.

Начальник СБУ в Чернівецькій області Віталій Монастирецький торік на посаді заробив майже 670 тисяч гривень. У готівці він зберігає 300 тисяч гривень, а його дружина – п’ять тисяч доларів.

Керівник СБУ їздить на власному авто Citroen С4, дружина – на Volkswagen Тiguan.

Він володіє кількома об’єктами нерухомості на Житомирщині, а саме будинком на 170 квадратів, квартирою і трьома земельними ділянками площею 4,5 тисячі кв.м.

Головний поліцейський Буковини Анатолій Дмитрієв за 2019 рік заробив приблизно 600 тисяч гривень.

Посадовець вказав у декларації, що є власником третини земельної ділянки і будинку в селищі Коломак Харківського району. Він також задекларував житловий будинок, площею 146,7 кв.м. у Чернівцях, який передано в безоплатне користування дружині Дмитрієва.

Поліцейський володіє автомобілем Мitsubisi pajero 2007 року випуску, вартістю майже 290 тисяч грн.

Згідно з декларацією, за 2019 рік на посаді головного поліцейського Дмитрієв заробив 592 тисячі грн, ще 20 тисяч грн отримав процентами в банку. Крім того, він вказав у декларації 465 тисяч грн доходу його дружини від підприємницької діяльності.

Анатолій Дмитрієв зберігає в банку 260 тисяч гривень і 5657 доларів, а 370,5 тисяч гривень тримає готівкою. Ще 65 тисяч грн в банку тримає його дружина.

Головний прокурор Чернівецької області Адріан Дутковський протягом 2019 року заробив трохи більше 400 тисяч гривень.

Згідно з е-декларацією, посадовець є власником двох квартир у Новояворівську Львівської області та у Львові. Він також володіє половиною квартири у селі Кути Косівського району на Івано-Франківщині. У Чернівцях мешкає у службовій квартирі. Ще одна квартира у Львові записана на його дружину.

Крім того, він є власником половини земельної ділянки в Кутах, площею 1250 кв.м.

Адріан Дутковський також задекларував автомобіль Mitsubishi Outlander 2007 року, власником якої є інший громадянин.

За 2019 рік він заробив 417763 гривень. Також отримав майже 40 тисяч гривень стипендії в Національній школі суддів.

У готівці посадовець зберігає 34 тисячі доларів США.

Новий-старий начальник патрульної поліції області Олег Йосипів призначений на посаду всього місяць тому. Втім, у декларації за минулий рік він заробив чверть мільйона на посаді заступника начальника поліції Прикарпаття і ще 84,5 тисячі – на посаді начальника Чернівецької академії патрульної поліції.

Трохи більше 200 тисяч грн Йосипів зберігає у готівці.

Крім того, він задекларував авто Peugeot 3008 2014 року випуску, вартістю 350 тисяч грн. Автівка записана на дружину, як і квартира в Чернівцях, площею 66 кв.м. А зареєстрована родина Йосипівих у службовій квартирі в Івано-Франківську.

Найменше за рік отримав керівник податкової Чернівецької області Віталій Шпак - у 2019 році заробив за основним місцем роботи трохи більше 340 тисяч. Чверть мільйона заробила його дружина як підприємець.

"Під матрацом" подружжя зберігає 75 тисяч гривень і 15 тисяч доларів.

Посадовець вказав у декларації житловий будинок у Верхніх Петрівцях і дві квартири – у Вінниці та Чернівцях, власниками яких є інші люди. Шпак їздить на авто Toyota Camry за 750 тисяч грн, втім не є його власником.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Марина Кавкало
12-06-2020, 21:16
Коментарів 0 Переглядів 3 712

Теги -

Пожежу помітили сусіди, проте вже тоді, коли полум'я охопило весь будинок

Захисник загинув, а на його гроші було куплено дрони та автомобіль
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.