Ресторанам і кав’ярням на Буковині дозволять працювати «на винос», – Осачук

Новини Чернівців / Коронавірус на Буковині / економіка, бізнес
3 041
0
Ресторанам і кав’ярням на Буковині дозволять працювати «на винос», – Осачук

Ресторани і кав’ярні на Буковині не зможуть працювати у повноцінному режимі після запровадження адаптивного карантину 11 травня.

Про це сьогодні у прямому ефірі у Facebook повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, пише molbuk.ua



За його словами, вже сьогодні відомо, що закладам громадського харчування не дозволять працювати у звичному та повноцінному режимі.

"Робота ресторанів, кав’ярень буде дозволена виключно у форматі виносу. Тобто, ні на літніх майданчиках, ні в середині, робота до 22 травня не передбачається", – сказав посадовець.

Також він сказав, що рішення про те, які заклади і в якому форматі працюватимуть після 11 травня, стане відомо ввечері у понеділок.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують