RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Руки трусилися від щастя»: чернівчанка стала ІІІ віцеміс Україна-Всесвіт

24-річна чернівчанка Оксана Ватаманюк здобула звання ІІІ віцеміс Україна-Всесвіт на найпопулярнішому конкурсі країни "Міс Україна-Всесвіт".

Дівчина розповіла "МБ", що мріяла про участь у цьому конкурсі з дитинства.



– Завжди мала мрію взяти участь у такому масштабному конкурсі. Та розуміла, що не готова ще до нього. Два роки поспіль на Новий рік я складаю список завдань, які маю зробити за рік, в якому вписувала й пункт про участь у конкурсі "Міс Україна-Всесвіт". Якщо минулого року я не наважилася на участь, то цьогоріч подала анкету, – розповідає Оксана.

Дівчина закінчила філологічний факультет, а також кафедру музичного мистецтва ЧНУ імені Ю.Федьковича. Вона співає у народному вокальному колективі "Марічка", грає на фортепіано і з 17 років займається моделінгом та бере участь у конкурсах краси.

Наразі Оксана викладає уроки фотопозування у модельній школі в Чернівцях і веде ранкову телепередачу на одному з чернівецьких телеканалів.

– Мені завжди хотілося бути моделлю. Та я знала, що це має бути як хобі поряд з основним видом діяльності. Тому хотіла навчатися на філолога, а паралельно пробувати себе у модельній сфері, – розповідає Оксана.

Дівчина пригадує, як на першому курсі філологічного факультету прийшла до найпопулярнішого модельного агента міста на той час і сказала, що хоче спробувати себе у ролі моделі.

– У мене була мрія вчитися в резиденції (усміхається, – авт.), тому навчання для мене було в пріоритеті, я готувалася до ЗНО. Думала, що після того, як вступлю у виш, почну займатися чимось цікавим для себе. Так і зробила. Мені було 17 років, коли прийшла до модельного агентства і сказала: "Ви знаєте, я хочу бути у вас моделлю!" Після того, як у мене взяли параметри, директорка агентства запропонувала взяти участь у конкурсі "Міс Західна Україна", який мав відбутися через два тижні, – розповідає Оксана.

Дівчина зізнається, що тоді її охопило хвилювання, адже без досвіду та модельної освіти мала брати участь у конкурсі.

– Я пам’ятаю, наскільки хвилювалася. Тому ми з сестрою взували підбори і ввечері виходили на проспект Незалежності, уявляли, що це – подіум, і дефілювали, – розповідає Оксана.

«Руки трусилися від щастя»: чернівчанка стала ІІІ віцеміс Україна-Всесвіт

Тоді Оксана, оцінюючи свої можливості, мріяла потрапити у 20-ку найкращих. Врешті дівчина увійшла у п’ятірку найкращих і здобула звання ІІ віцеміс. Після того дівчина побачила в собі потенціал і зрозуміла, що варто розвивати модельні здібності.

Так Оксана дійшла до конкурсу краси України у виборола звання ІІІ віце-міс Україна-Всесвіт.

Дівчина зізнається, що брати участь у конкурсі такого рівня – важко. Насамперед, морально.

– Поки ми доходимо до останнього етапу – фіналу, ми проходимо декілька онлайн-кастингів. Із сотні заявок обирають спочатку 50 найдостойніших дівчат, з них обирають 20, які проходять до останнього етапу. Для мене це було важко, насамперед, не фізично, а морально. Найважчим був останній вихід у вечірніх сукнях, в якому беруть участь лише сім фіналісток. Я дуже хвилювалася, адже це лише на сцені виглядає дуже гарно, а за лаштунками відбувається щось страшне. Всі метушаться, бо потрібно за декілька хвилин встигнути перевдягнутися, привезти до ладу макіяж і зачіску. Наступного дня після завершення конкурсу я прокинулася і зрозуміла, що не можу встати з ліжка, наскільки була виснажена і морально, і фізично, – розповідає Оксана.

Попри це дівчина задоволена своїм результатом і участю у конкурсі, адже це, за її словами, загартовує.

Наразі вона хотіла би переїхати до Києва, адже розуміє, що Чернівці для неї стали вже затісні.

– Я вже брала участь у всіх конкурсах краси, досягла чималих результатів у сфері моделінгу і розумію, що Чернівці для мене вже тісні. На конкурсі до мене підходила власниця модельного агентства у Києві і запропонувала підписати контракт на два роки. Та я би мала працювати за кордоном. Тому я відмовилася, бо хочу працювати і жити в Україні, – каже Оксана.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
2-11-2019, 15:25
Коментарів 0 Переглядів 3 282

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.