RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото

Крем-суп з гарбуза, лазанья з гарбуза, гарбузовий пунш, гарбузові тістечка, гарбузові торти та багато інших страв з найвідомішого осіннього плоду приготували студенти ЧТЕІ КНТЕУ на VІ студентський благодійний фестиваль-ярмарок з кулінарного мистецтва "Свято гарбуза-2019".

Як передає кореспондент molbuk.ua, він розпочався о 12.00 на Центральній площі.



Ціни досить демократичні: кекси чи шматочок торта можна придбати за 10-20 гривень. До наметів з виготовленими студентами та майстрами наїдками вишикувалися черги. В одному з наметів представлений цілий "гарбузовий обід".

- Спробувала кекси і суфле, - дуже смачно! – розповіла одна з відвідувачок заходу чернівчанка пані Олена.

"Моя група приготувала салат з гарбуза, крем-суп, лазанью, капкейки, пунш і козинаки з гарбуза", - розповіла старший викладач кафедри технології та організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ Любов Струтинська. – Гарбуз – це універсальний продукт, він має нейтральний смак і підходить для приготування як солодких, так і перших та других страв. А також алкогольних та безалкогольних напоїв".

Отримані від продажу гарбузових наїдків кошти організатори заходу передадуть на благодійність.

Уже вшосте Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ об’єднує студентів-кулінарів Чернівецької області задля спільної мети – збереження національних кулінарних традицій, популяризації осінньої ягоди – гарбуза, а також заради благодійності.

Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото
Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото
Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото
Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото
Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото
Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото
Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото
Студенти нагодували чернівчан гарбузовим обідом – фото


Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
25-09-2019, 18:05
Коментарів 0 Переглядів 1 520

Теги -
Уже за кілька днів розпочнеться останній місяць зими. Дізнайтесь, які зміни й нововведення принесе чернівчанам лютий 2022 року

Люди самотужки загасили вогонь
На нього не було дозвільних документів
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Нічого, крім ціни, не зміниться. Блог Надії Будної
У маршрутку заходить літня жінка, дає водієві десятигривневу купюру
«Маю юридичну освіту, а працюю в Польщі» Блог Анни Семьонової
Що ж наші заробітчани думають про політичну ситуацію в Україні
А де ж батько нації? Блог Ярослава Волощука
Події у Казахстані викликають дуже багато запитань
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Голова Чернівецької ОДА взяв участь у відеоконференції з Німеччиною та розповів про агресію Росії щодо України

Захід розпочнеться у салоні майстерності Dnipro-M 28 січня о 12:00.

В "АТБ" спростували інформацію стосовно призупинення продажу яєць, гречки й інших соціально значущих продуктів.

Чого досягнуто цією крутою командою за попередній рік, якими перемогами він був багатий і що нового тут з’явилося у 2021-му – далі.

"АТБ" допомагає привітати дітей-сиріт із прифронтових регіонів України.

Про команду цих крутих фахівців ми уже неодноразово писали, але для тих, хто досі про них не чув або саме шукає надійних спеціалістів, яким не страшно довірити своє майно, ще раз коротко розповімо про їхню роботу.

Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? - розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.
• Теги