RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Ми йдемо, аби змінити країну!»: команда «Слуги народу» провела тур Буковиною*

* - матеріал розміщений на правах передвиборчої агітації

На Буковині 10 липня відбулася зустріч кандидатів у депутати від політичної партії "Слуга народу" з виборцями.

Члени партійної команди не лише розповідали про свої політичні плани, а й запитували виборців про проблеми, які є в районах.



Перша зустріч з виборцями відбулася на території Хотинської фортеці. Представники партії "Слуга народу", лідери її виборчого списку до Верховної Ради Галина Янченко, Єлизавета Ясько, Денис Монастирський, Святослав Юраш, Мар’ян Заблоцький, Василь Мокан, а також голова Чернівецької обласної організації політичної партії "Слуга народу" Віталій Другановський розповідали про свої політичні плани, поспілкувалися з мешканцями, почути їхні проблеми і побажання.

Також на зустрічі були присутні кандидати у депутати Верховної Ради по одномандатних мажоритарних округах Чернівецької області Олена Лис (201-й округ), Максим Заремський (202-й округ), Георгій Мазурашу (203-й округ) та Валерій Божик (204-й округ).

- Ми, наша команда, йдемо в політику не за недоторканістю. Не для того, аби якимось чином розвивати свій бізнес, чи для якихось інших своїх цілей. Ми йдемо для того, аби змінити країну! Змінити не якісь окремі її елементи, а змінити її раз і назавжди. Для того, щоб ми могли пишатися своєю країною, щоб наші діти мали щасливе майбутнє. Цей тиждень ми зустрічалися із мешканцями Хотинщини. Тут є такі громади, рівних яким немає в Україні. А є такі, куди би треба було вести на екскурсію очільників попередньої влади, аби показати в якому стані дороги. Проблема ще й у тому, що внаслідок недолугої децентралізації, яку силоміць впроваджували, з’явився конфлікт в одному з сіл. Люди не можуть помиритися одне з одним. Та найчастіше люди кажуть про те, що хочуть негайних змін. Люди розчаровані, тому ми хочемо, насамперед, повернути довіру до влади і зробимо все для цього. Якщо не буде довіри до влади, не буде повноцінної держави, - сказав Валерій Божик.

Серед питань і побажань, які ставили мешканці Хотинщини кандидату у депутати, найголовнішим було побажання стати на захист народу.

- Ви, як адвокат за фахом, будь ласка, станьте нашим захисником, станьте людиною, яка нас почує і заступиться за нас у Києві. Ми виберемо людину, яка обіцяє нас почути. З Богом, - сказав мешканець Хотина Денис.

Також відбулася зустріч з виборцями у Сторожинці. Тамтешні мешканці радо вітали представників партії "Слуга народу".

- "Слуга народу" - це політична партія, створена для тих, хто готовий змінювати країну! Перша хвиля змін уже відбулася – народ висловив свою волю і обрав президентом Володимира Зеленського. Тепер настав час для другої хвилі – запустити до парламенту чесних і порядних людей, які готові служити народу. Третім етапом буде формування професійного уряду народної довіри, перезавантаження системи. Все заради спільної мети – побудувати країну, в якій хочеться жити! Ми знайшли таких людей, які будуть гідними представляти інтереси народу в парламенті. Олена Лис педагог за освітою, Максим Заремський громадський діяч, якому не байдужа доля рідної держави. Це прості люди з народу, такі як ми з вами. Вони точно знають, які проблеми турбують нас і що робити, - наголосив Віталій Другановський.

У Чернівцях, у медіа-центрі Belle Vue, відбулася зустріч представників "Слуги народу" з представниками малого та середнього бізнесу. На зустрічі обговорювали необхідність змін у стосунках між державою та підприємцями.

Підприємці наголошували на необхідності сприяння розвитку малого та середнього бізнесу задля створення робочих місць.

Кандидати в депутати занотовували важливі проблеми, з якими стикаються підприємці, а також висловили готовність співпрацювати з підприємцями і створити оптимальні умови для розвитку малого та середнього бізнесу.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Марина Кавкало
11-07-2019, 16:51
Коментарів 0 Переглядів 2 045

Теги -

По вулиці Героїв Майдану ускладнений рух
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.