RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівецьку міськраду закликали не призначати скандального лікаря Струка членом Госпітальної ради

У Чернівцях група співробітників комунальної міської установи "Міська стоматологічна поліклініка" закликала міського голову Олексія Каспрука і депутатів не ухвалювати рішення про включення головного лікаря медустанови Володимира Струка до складу Госпітальної ради.

Про це йдеться у відповідному листі за підписом 12-ти працівників медичної установи до мера Олексія Каспрука, секретаря міськради Василя Продана і депутатів Чернівецької міськради, копія якого перебуває у розпорядженні редакції molbuk.ua



Нижче публікуємо повний текст листа:

Шановний міський голово!

Шановні секретар та депутати міської ради !

З обуренням із засобів масової інформації дізналися, що до Госпітальної ради, склад якої затверджуватимуть на черговій сесії, від територіальної громади міста Чернівці рекомендують головного лікаря стоматологічної поліклініки Володимира Струка.

Вважаємо, що ця людина, яка дискредитувала себе як керівник медичної установи, не може представляти Чернівці у Госпітальній раді.

Нагадуємо, що рішенням суду іменем України Володимира Струка визнано винним і внесено в єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

Володимир Струк на посаді головного лікаря впродовж багатьох років систематично займається поборами з лікарів та зубних техніків у вигляді фіксованих щомісячних сум. Тих ,хто намагається протистояти цій злочинній схемі, Володимир Струк звільняє, створює нестерпні умови праці, залякує фізичною розправою, вносить до так званого свого "чорного списку".

Закупівлі матеріалів, фармацевтичної продукції, обладнання, інструментів, дезінфекційних засобів із року в рік за кошти поліклінік дивним чином здійснюється в одних і тих самих фірм та ФОПів. Зокрема, дитяча стоматполіклініка лише останнім часом 22 закупівлі зробила у одного ФОПа.

КМУ "Міська стоматологічна поліклініка" та КМУ "Міська дитяча стоматологічна поліклініка" залишаються у місті єдиними закладами первинної ланки, які вчасно, поки діяв пільговий період, не реформували шляхом перетворення в комунальні некомерційні підприємства. Це негативно позначилося на розвитку міських стоматполіклінік, їх матеріально-технічному забезпеченні, зарплатах лікарів, техніків та обслуговуючого персоналу, а головне - якості стоматологічних послуг. Гальмує процес реформування стоматполіклінік саме Володимир Струк.

Сумно, що продовжуючи дію трудового контракту на 5 років з головним лікарем Володимиром Струком, не взято до уваги неодноразові звернення представників трудового колективу щодо недоцільності перебування на посаді цього керівника.

Вважаємо, що така людина, як Володимир Струк, не може розробляти рекомендації щодо реалізації на рівні госпітального округу державної політики у сфері охорони здоров’я, багаторічний план розвитку госпітального округу, а також пропозиції також щодо організації та фінансування медичної допомоги в госпітальному окрузі. Просимо міського голову, депутатів міської ради не включати головного лікаря Володимира Струка до складу Госпітальної ради та прискорити розгляд питання про перетворення КМУ "Міська стоматологічна поліклініка" та КМУ "Міська дитяча стоматологічна поліклініка" в комунальні некомерційні підприємства.


Раніше повідомлялося, що скандального лікаря Володимира Струка хочуть призначити членом Госпітальної ради від Чернівців.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
22-05-2019, 20:10
Коментарів 0 Переглядів 4 011

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.