«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»

Новини Чернівців / новини / топ новини
10 842
0
«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»

Чернівчанин Юрій Негрич пройшов кастинг серед 100 кухарів з усієї країни і став наймолодшим учасником кулінарного шоу каналу СТБ "МастерШеф. Професіонали".

Про це йдеться у публікації газети "Молодий буковинець".



"Коли я прийшов на перший кастинг, мені нічого не сказали, окрім того, що передзвонять, якщо пройшов далі. Я приїхав додому і навіть не очікував, що через місяць мені зателефонують: "Приїжджайте, бо вас обрали у сотню кухарів-професіоналів і ви – учасник шоу "МастерШеф. Професіонали". Я був дуже радий такому шансу, емоції переповнювали", – каже Юрій.

«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»


Аби довести суддям, що достойний участі в кулінарному шоу, він приготував свій фірмовий теплий салат із качиного м’яса.

"На кастингу я презентував теплий салат із качиної грудки на основі з карамелізованої груші у вині. Його обрав не випадково. Цей салат мав позитивні відгуки людей, які казали, що м’ясо дуже витончений на смак. Тому вирішив, що салат вразить і суддів "МастерШефу" ", – зізнається Юрій.

Юрій працює шеф-кухарем у ресторанах міста й області.

"Займався 10 років танцями"

"За фахом я програміст. Також займався 10 років танцями, танцював брейкданс, тренував діток. Якось знайомий покликав мене працювати на кухні для підзаробітку. Я погодився і мені дуже сподобалося. Коли відвідувачі передавали компліменти і казали, що страва чудова, це дуже надихало, тому хотілося готувати більше і краще", – каже Юрій.

Юрій зауважує, що він кухар-універсал.

"Дуже поважаю італійську кухню, подобається готувати страви французької кухні, адже вона як тендітна жінка (посміхається, – авт.). Дуже подобається готувати м’ясо", – розповідає Юрій.

«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»


Шеф-кухарю доводилося готувати страви із м’яса різних тварин, навіть диких. Каже, що найважче було приготувати м’ясо козулі та дикого кабана.

"М’ясо дикого кабана має специфічний запах, тому потрібно правильно його приготувати, аби запаху позбутися. Я тушкував його на горілці, поки запах не зник. Також готував страву із м’яса козулі. Це теж важко, бо якщо тварина досить стара, то страва може бути жорсткою, як гума. Тому я додав до м’яса лікер і тушкував, допоки м’ясо стало м’яким", – розповідає хлопець.

"Найважче на шоу – це очікування"

На кулінарному шоу найважчим, на думку Юрія, є очікування.

"Коли виходиш на ту кухню, очікуєш чогось нереального, а тобі дають звичайні ножі та продукти. Але найголовніше – ти маєш довести, що не просто так сюди прийшов, і зробити зі звичайних інгредієнтів шедевр. Найважче на шоу – очікування за кулісами, коли не знаєш, що буде далі. З’являються різні припущення, думки, хвилювання", – каже Юрій.

Як зауважує кулінар, на цій кухні зібралися максимально різні люди – професійні кухарі, і кожен знає, як готувати і має власний підхід.

"Це було дуже цікаво, коли незнайомі люди мають зібратися у команду і приготувати страву разом. Спочатку було важко, та потім ми познайомилися, здружилися, не без сварок (посміхається, – авт.) але змогли виконати ті завдання, які отримали", – ділиться Юрій.

«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»


Хлопець каже, доведе, що у 15-ку потрапив не просто так.

"Коли ти у складі сотні – це класно, коли тебе обрали у 25-ку – це справді чогось варте. Та коли ти потрапив у 15-ку найкращих кухарів-професіоналів, розумієш, що мусиш іти до кінця, аби довести, що цього вартий. Тому я не підведу", – каже Юрій.

Фото надав телеканал СТБ

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

12:40
Як вибухотехнік з Чернівців проводив розміновував Харківщину
12:20
Що буде, якщо їсти банани щодня: несподівані переваги
11:58
Епідеміолог пояснив, чому школам на Буковині рекомендують перейти на дистанційне навчання
11:40
Трамп заявив, що не полетить у Москву 9 травня
11:18
Проводили технічні роботи: на Буковині горів один із обʼєктів критичної інфраструктури
10:59
Дієтологи назвали чотири продукти, якими можна заспокоїти нерви
10:41
Україну накриє аномальна весна: що прогнозують синоптики
10:15
У Чернівцях «Mercedes» в'їхав у тролейбус: у ДТП загинув 21-річний чоловік
10:00
У Чернівцях в історичних будівлях пропонують реставрувати балкони
ексклюзив
09:38
Перевірте документи: кому від 1 березня можуть анулювати декларації із сімейними лікарями
09:15
Патрульна поліція хоче відмовиться від терміналів для оплати штрафів: пілотний проект працює на Буковині
08:52
США тиснуть на Київ щодо угоди про корисні копалини, погрожуючи відключити Starlink — Reuters
08:31
У Чернівцях успішні спортсмени будуть отримувати стипендії
08:10
Вночі Україну атакували 162 безпілотниками: які наслідки
07:49
Народження трійні та перекриття вулиці через ремонт: головні новини 21 лютого
07:30
Планові знеструмлення: де на Буковині 22 лютого не буде світла
07:18
22 лютого: кого потрібно пом'янути в цю батьківську суботу
07:00
Погода на Буковині 22 лютого
02:00
Коли сіяти капусту на розсаду у 2025 році: буде рости краще, ніж торік
01:45
Наліт з крана зникне за 1 хвилину: до чого тут звичайний кетчуп
01:30
Пийте цей сік щодня, щоб забути про високий цукор та старість. Він є у кожному магазині
01:15
Найкраща редиска для України: 6 сортів, які гарантовано дадуть багатий урожай
01:00
Яровизація картоплі: коли її робити, щоб отримати здоровий врожай
00:45
Сприяє росту волосся. Ось як правильно робити масаж голови
00:30
Чотири вправи, які допоможуть швидко і надовго уникнути болю в шиї
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм