RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » Новини Чернівців » «Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»

«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»

Чернівчанин Юрій Негрич пройшов кастинг серед 100 кухарів з усієї країни і став наймолодшим учасником кулінарного шоу каналу СТБ "МастерШеф. Професіонали".

Про це йдеться у публікації газети "Молодий буковинець".



"Коли я прийшов на перший кастинг, мені нічого не сказали, окрім того, що передзвонять, якщо пройшов далі. Я приїхав додому і навіть не очікував, що через місяць мені зателефонують: "Приїжджайте, бо вас обрали у сотню кухарів-професіоналів і ви – учасник шоу "МастерШеф. Професіонали". Я був дуже радий такому шансу, емоції переповнювали", – каже Юрій.

«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»


Аби довести суддям, що достойний участі в кулінарному шоу, він приготував свій фірмовий теплий салат із качиного м’яса.

"На кастингу я презентував теплий салат із качиної грудки на основі з карамелізованої груші у вині. Його обрав не випадково. Цей салат мав позитивні відгуки людей, які казали, що м’ясо дуже витончений на смак. Тому вирішив, що салат вразить і суддів "МастерШефу" ", – зізнається Юрій.

Юрій працює шеф-кухарем у ресторанах міста й області.

"Займався 10 років танцями"

"За фахом я програміст. Також займався 10 років танцями, танцював брейкданс, тренував діток. Якось знайомий покликав мене працювати на кухні для підзаробітку. Я погодився і мені дуже сподобалося. Коли відвідувачі передавали компліменти і казали, що страва чудова, це дуже надихало, тому хотілося готувати більше і краще", – каже Юрій.

Юрій зауважує, що він кухар-універсал.

"Дуже поважаю італійську кухню, подобається готувати страви французької кухні, адже вона як тендітна жінка (посміхається, – авт.). Дуже подобається готувати м’ясо", – розповідає Юрій.

«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»


Шеф-кухарю доводилося готувати страви із м’яса різних тварин, навіть диких. Каже, що найважче було приготувати м’ясо козулі та дикого кабана.

"М’ясо дикого кабана має специфічний запах, тому потрібно правильно його приготувати, аби запаху позбутися. Я тушкував його на горілці, поки запах не зник. Також готував страву із м’яса козулі. Це теж важко, бо якщо тварина досить стара, то страва може бути жорсткою, як гума. Тому я додав до м’яса лікер і тушкував, допоки м’ясо стало м’яким", – розповідає хлопець.

"Найважче на шоу – це очікування"

На кулінарному шоу найважчим, на думку Юрія, є очікування.

"Коли виходиш на ту кухню, очікуєш чогось нереального, а тобі дають звичайні ножі та продукти. Але найголовніше – ти маєш довести, що не просто так сюди прийшов, і зробити зі звичайних інгредієнтів шедевр. Найважче на шоу – очікування за кулісами, коли не знаєш, що буде далі. З’являються різні припущення, думки, хвилювання", – каже Юрій.

Як зауважує кулінар, на цій кухні зібралися максимально різні люди – професійні кухарі, і кожен знає, як готувати і має власний підхід.

"Це було дуже цікаво, коли незнайомі люди мають зібратися у команду і приготувати страву разом. Спочатку було важко, та потім ми познайомилися, здружилися, не без сварок (посміхається, – авт.) але змогли виконати ті завдання, які отримали", – ділиться Юрій.

«Мушу йти до кінця»: чернівчанин змагається за мільйон на шоу «МастерШеф. Професіонали»


Хлопець каже, доведе, що у 15-ку потрапив не просто так.

"Коли ти у складі сотні – це класно, коли тебе обрали у 25-ку – це справді чогось варте. Та коли ти потрапив у 15-ку найкращих кухарів-професіоналів, розумієш, що мусиш іти до кінця, аби довести, що цього вартий. Тому я не підведу", – каже Юрій.

Фото надав телеканал СТБ

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
14-03-2019, 21:58
Коментарів 0 Переглядів 10 630


У Чернівціобленерго оприлюднили графік на завтра


Хоч і загальна кількість відвідувачів зменшилася порівняно з минулим роком, інтерес іноземців зріс.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.