RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Дмитро Чекалкін у Чернівцях закликав не вірити популістам

Чернівці відвідав легендарний шоумен, блогер, теле- і радіоведучий, а у минулому військовий перекладач та дипломат, Дмитро Чекалкін.

Нині один із найпопулярніших блогерів має активну громадянську позицію і підтримує у виборчій кампанії чинного главу держави – Петра Порошенка. Широкому загалу українців Чекалкін став відомим ще під час Помаранчевої революції, коли запустив сатирично-політичні проекти "Веселі яйця" і "Операція проФФесор".

У Чернівцях гість заявив, що не може залишатися осторонь у час відповідального політичного вибору. Адже ще древні греки казали, що покаранням за громадянську пасивність завжди стає прихід до влади випадкових людей, дурнів і злодіїв. Ми не маємо права цього допустити. У медіа-центрі "Belle vue" інтелігентно, без надриву він розповів про досягнення Петра Порошенка. Я не хочу, щоб реалізувалася мрія Путіна, перетворити Україну на "95-ть кварталів", наголосив Чекалкін.

"Я бачився з більшістю попередніх президентів і навіть спілкувався з деякими. Але Порошенко насправді є першим, за якого не соромно, як главу держави. Він виконує свої обов'язки дуже добре, особливо на міжнародній арені", - каже він.

Будучи творчою людиною, Дмитро, звісно, не міг обійти популярність Зеленського серед маргіналів. Він назвав це наслідком впливу на людей сучасних інформаційних та телевізійних технологій, аж до зомбувального 25-го кадру, який постійно використовують у Росії, довівши людей до тотальної шизофренії.

"Люди думають, що головний герой фільму "Слуга народу" Голобородько це і є сам Зеленський. Вони сліпо вірять у це, не напружуючи свої мізки. Та якщо проаналізувати лише маленькі деталі, як от бажання кандидата Зеленського співпрацювати з МВФ, а Голобородько послав на три букви делегацію та йти до Європейського Союзу, а Голобородько вважає, що Європа хоче перетворити Україну на велике сміттєзвалище, - це свідчить, що завжди реалії інші, ніж кіно. Вже не кажучи про розстріл кіношним президентом парламенту, що важко уявити у реального президента Зеленського", - аналізує Дмитро Чекалкін.
За його словами, історія знає багато негативних прикладів, коли актори чи шоумени ішли в політику, що в подальшому негативно позначилось на їх майбутньому.

Чекалкін пригадав дуже популярного у свої часи ізраїльського коміка Дуду Топаза, який був абсолютним рекордсменом телевізійних рейтингів на вітчизняному телебаченні. "Одного разу він набрав рейтинг на рівні 51%. Тобто більше, ніж половина країни, дивилась його шоу. Але у 2002 році він спокусився на пропозицію, чим "обнулив" себе. Він почав робити популістські заяви, працюючи на не зовсім освічену аудиторію. У той же час освічена частина суспільства не зважала на нього.

Та коли він пішов у політику, на нього вилився значний шквал критики. Йому пригадали все, до найменших дрібниць. Це все завершилося дуже трагічно.

"Засвітившись" у масі скандалів, Дуду Топаз потрапив до в'язниці, де й покінчив життя самогубством, повісившись на шлангу для душа. Це яскравий приклад того, як людина, замість того, щоб займатися своєю справою, полізла у політику і втратила все…", – зазначив Дмитро Чекалкін.

Чекалкін закликав буковинців бути пильними та відповідальними. Якщо я знаю, що нинішній президент прокидається і засинає з думками про рівень своєї державної відповідальності, у міжнародній політиці і обороні країни. Навряд чи Зеленський цим живе, наголосив блогер. Це не його сфера діяльності. Він живе продюсуванням телепроектів, фільмів, а захист держави ніколи для нього не був головним болем. Він не буде вболівати за інтереси держави.

"Як батько чотирьох дітей, я відповідально ставлюся до того, що нині відбувається в Україні. Тому з впевненістю можу стверджувати: ми ніколи не мали державного діяча такого високого рівня, як Петро Порошенко, - сказав Дмитро Чекалкін. - І для перемоги нам потрібен Порох!".
Редактор: Микола Кобилюк
7-03-2019, 17:06
Коментарів 0 Переглядів 2 798

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Гості могли побачити різну сувенірну продукцію з гравіюванням Шевченка


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.