RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Стали відомі результати виборів у чотирьох ОТГ Чернівецької області

У Чернівецькій області на виборах голів та депутатів чотирьох об’єднаних територіальних громад найбільше мандатів отримала партія "Батьківщина" – 39, друге місце по представництву має "Народний фронт" – 15, третє – Радикальна партія Олега Ляшка, представники якої отримали 9 мандатів.

Про це йдеться у публікації Громадянської мережі ОПОРА, яка посилається на отриману інформацію з територіальних виборчих комісій.



Зазначається, що троє з чотирьох голів ОТГ були обрані як самовисуванці. У виборчих комісіях не було складено жодного акту про порушення.

Хотинська ОТГ

Найбільше представництво отримала партія "Батьківщина" – 5 мандатів. По 4 мандати у "Самопомочі" і "Нашого краю", по 3 у Радикальної партії, УКРОПУ та "Народного фронту", по 2 у Партії зелених України та Аграрної партії України.

Хотинська міська виборча комісія зареєструвала 8 кандидатів на посаду Хотинського міського голови. Перемогу здобув Микола Головльов, 1972 р. н. , освіта вища, безпартійний, Хотинський міський голова, самовисування, місце проживання – Хотин. За нього проголосувало 1835 виборців тоді як за найближчого конкурента – 723. Явка на виборах  – 40,5%

Стали відомі результати виборів у чотирьох ОТГ Чернівецької області


Чагорська ОТГ

На першому місці "Батьківщина" – 11 мандатів, на другому "Народний фронт" – 10. 2 мандати у Радикальної партії Олега Ляшка та один у УКРОПУ. На посаду сільського голови було зареєстровано одного кандидата– самовисуванця Георгія Коблюка. Він і здобув перемогу на виборах, отримав 2731 голос, що складає 97% від всіх голосів. Явка на виборах – 33,4%.

Стали відомі результати виборів у чотирьох ОТГ Чернівецької області


Ставчанська ОТГ

"Батьківщина" отримала 9 мандатів, 2 Радикальна партії Олега Ляшка та по одному – УКРОП та Аграрна партія України. На посаду сільського голови було зареєстровано 5 кандидатів. Перемогу здобув представник ВО "Батьківщина" Іван Тодорович. Явка на виборах – 53,7%.

Стали відомі результати виборів у чотирьох ОТГ Чернівецької області


Неполоковецька ОТГ

14 мандатів отримала "Батьківщина", по 2 мандати у БПП "Солідарність", Радикальної партії та "Народного фронту". По одному мандату в Аграрної партії України та ВО "Свобода".

Самовисуванці отримали три мандати в громаді. 2 кандидати набрали однакову кількість голосів (1 – "Народний фронт", а інший самовисуванець).
На посаду селищного голови було зареєстровано 4 кандидата. Перемогу здобув Григорій Храпко, самовисуванець,  голова села Берегомет. Явка на виборах –  48,4%.

Стали відомі результати виборів у чотирьох ОТГ Чернівецької області


"У зв’язку з тим, що у Неполоковецькій ОТГ на одному окрузі 2 кандидати набрали однакову кількість голосів (1 – "Народний фронт", а інший самовисуванець), тепер відповідно до частини 6 статті 85 ЗУ "Про місцеві вибори", "територіальна виборча комісія призначає повторне голосування по цих кандидатурах"" – зазначає координатор ОПОРИ у Чернівецькй області Тарас Прокоп.

Результат по партіях наступний:

"Батьківщина" отримала у загальному по ОТГ – 39 мандатів. На другому місці "Народний фронт" – 15 мандатів. 9 мандатів у Радикальної партії Олега Ляшка. 6 мандатів у кандидатів самовисуванців. 5 мандатів у партії УКРОП. По 4 мандати у Аграрної партії України, партії "Самопоміч" та "Наш край". По 2 мандати у Партії зелених України та БПП "Солідарність". Та один мандат у ВО "Свободи".

Стали відомі результати виборів у чотирьох ОТГ Чернівецької області

Стали відомі результати виборів у чотирьох ОТГ Чернівецької області


Як відомо, у неділю, 23 грудня 2018 року, у 78 об’єднаних територіальних громадах (9 міських, 16 селищних, 53 сільських ОТГ) в 13 областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів. До складу цих 78 ОТГ  увійшли 345 місцевих рад (міських – 9, селищних – 19, сільських – 317). Загалом, за попередніми підрахунками, у цих виборах змогли взяти участь близько 453 тисяч виборців.   Загальна сума, передбачена затвердженим ЦВК розподілом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення цих виборів, становить 20 млн 77 тис. 500 гривень, повідомляє ЦВК.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
25-12-2018, 18:31
Коментарів 0 Переглядів 3 110


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!