RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Ані Лорак – 40: найгучніші скандали за участю співачки з Буковини


Сьогодні, 27 вересня, відомій співачці Ані Лорак виповнюється 40 років. Оскільки артистка останніми роками стала однією з найобговорюваніших і найскандальніших персон шоу-бізнесу, переважно завдяки своїм активним виступам в Росії, Сегодня.Lifestyle вирішив зробити добірку найгучніших скандальних історій, пов'язаних з Ані Лорак.

Ані Лорак – 40: найгучніші скандали за участю співачки з Буковини


Борги за шоу
Через своє концертне шоу "DIVA" артистка опинилася у великих боргах.

За її словами, шоу обійшлося приблизно в п'ять мільйонів доларів. Для його реалізації потрібно понад 210 тонн обладнання, сцена-трансформер, близько 500 кінетичних підвісів для створення трюків в повітрі, 19 ліфтів, 240 сценічних костюмів і близько трьох годин живого звуку.
Ані Лорак – 40: найгучніші скандали за участю співачки з Буковини

"Воно коштує стільки, що я зараз в боргах. І відпрацьовуватиму його найближчих кілька років точно. Цифри ми ще до кінця не знаємо, тому що розрахувалися не з усіма підрядниками, ми ще збираємо рахунки. Йдеться про мільйони доларів", – розповідала Кароліна.

Бійка на концерті

2014 року пікетувальники влаштували бійку перед виступом Ані Лорак в Одесі. Співачку бойкотували через її непатріотичну позицію: тоді Лорак отримала в Росії музичну нагороду і збиралася виступити в Криму.

Близько сотні активістів Майдану і бійців "Правого сектора" спробували потрапити до нічного клубу "Ібіца", де виступала зірка. Оборону біля клубу тримали чотириста міліціонерів, але без сутичок не обійшлося: до лікарні потрапили троє (серед них – один правоохоронець), у десятка учасників акції – удари і садна.

Роман з одруженим чоловіком
Зі своїм колишнім продюсером Юрієм Фальосою Кароліна познайомилася, коли їй було 13 років. Досвідчений Юрій відразу ж узяв її "під своє крило". Вони прожили у фактичному шлюбі з 1996 по 2004 рік. Але під час відносин з Фальосою у Лорак закрутився роман з відомим футболістом клубу "Динамо" Сергієм Ребровим.

Ані Лорак – 40: найгучніші скандали за участю співачки з Буковини


Спочатку Ані Лорак з Юрієм і Сергій зі своєю дружиною дружили родинами. Пізніше дійшло до того, що співачка літала до футболіста до Британії, коли він поїхав туди, отримавши запрошення одного з футбольних клубів. Після того як Фальоса і дружина Реброва дізналися про роман своїх других половинок, вони вирішили разом придумати, яким чином зруйнувати союз Кароліни та Сергія. В результаті співачка повернулася до Юрія, а Ребров – до дружини.

Скандал з чоловіком
Нещодавно навколо чоловіка Ані Лорак – Мурата Налчаджиоглу виник гучний скандал. Чоловіка нібито помітили в компанії незнайомки в одному з нічних клубів Києва. Пізніше з'ясувалося, що дівчина, з якою проводив час Мурат, – 26-річна мешканка Києва Яна Бєляєва.

Після чого соцмережі стали бурхливо обговорювати цю ситуацію. Сама Ані Лорак не давала коментарі з приводу розладу в родині. Після того, що сталося, вона лише на кілька днів зникла з соцмереж.

Ані Лорак – 40: найгучніші скандали за участю співачки з Буковини


Завдяки знімкам і підписам в соціальних мережах шанувальники можуть судити про ситуацію в родині Лорак. Так, наприклад, Мурат розмістив красномовний пост, в якому нібито вибачився за все. Кароліна також стала публікувати фото з підписами, в яких завуальовано коментує скандал.

Зазначимо також, що Ані Лорак з'явилася разом з чоловіком тільки на святі 1 вересня, коли їх спільна дочка Софія пішла до першого класу. ЗМІ також часто помічають співачку без кільця. Що ж насправді відбувається в стосунках подружжя – точно невідомо.
Редактор: diana_vataman
27-09-2018, 14:37
Коментарів 0 Переглядів 3 279

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.