RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

ПриватБанк і Чернівецька ОДА підписали меморандум про співпрацю в галузі сільського господарства

Компанія ПриватБанк підписала меморандум про співпрацю в галузі сільського господарства з Чернівецькою обласною державною адміністрацією.

Сьогодні у приміщенні Чернівецького коледжу будівництва та архітектури відбулась відкрита нарада з питань підтримки малого та середнього бізнесу в сільському господарстві.

Представники ПриватБанку представили нові можливості фінансування аграрних підприємств Буковини з можливістю подальшої компенсації частини витрат коштами держави.

ПриватБанк і Чернівецька ОДА підписали меморандум про співпрацю в галузі сільського господарства


"Дуже приємно, що Чернівецька область додатково виділила гроші на підтримку молодняка і підтримку сільського господарства. Минулого року завдяки співпраці ПриватБанку з урядом було реалізовано першу програму по підтримці сільськогосподарського машинобудування, по частковій компенсації вартості техніки. Торік ПриватБанк став лідером серед банків, які реалізовували цю програму. А цього року понад 6 млрд грн спрямували на підтримку сільського господарства. Дуже важливо, щоб сільгоспвиробники володіли інформацією, що така підтримка є, і скористувались перевагами цих програм", - повідомив на зустрічі радник по взаємодії з органами державної влади ПриватБанку Юрій Гусєв.

За його словами, торік підтримка, яка була передбачена на часткову компенсацію вартості вітчизняної сільгосптехніки, не була використана повністю.
"Я був на нарадах за участю прем’єр-міністра, керівництва Міністерства агрополітики й продовольства. Вони всіляко сподіваються на те, що ті гроші – а це рекордна сума – будуть використані", - сказав Ю. Гусєв.

У департаменті агропромислового комплексу Чернівецької ОДА запевняють – розвиток аграрної сфери в області динамічно розвивається, а отже у підприємців зростає зацікавленість до банківських програм підтримки сільського господарства.

ПриватБанк і Чернівецька ОДА підписали меморандум про співпрацю в галузі сільського господарства


"Роль сільськогосподарського виробництва у нашій області та в країні зростає. Наразі основний прибуток валового надходження від експорту – це аграрна галузь. На Буковині ця галузь у структурі валового продукту займає більше 25 відсотків – це понад 4,7 млрд грн. У нашій області працюють понад 45 сільськогосподарських підприємств із земельним фондом понад 300 га. Потреба для сільськогосподарського виробництва, проведення весняних та осінніх польових робіт складає понад 1,2 млрд грн. Цей портфель збільшується, частина коштів йде за рахунок банківських кредитів, інвестицій від інших сільськогосподарських підприємств", - повідомив під час відкритої наради в.о. директора департаменту агропромислового комплексу Чернівецької ОДА Богдан Бойчук.

"У лютому-березні цього року наш департамент спільно з представниками банківських установ провів виїзні наради практично в кожному районі Чернівецької області. Ми спілкувалися з сільгоспвиробниками про програми підтримки підприємців, про спроможність банків та інших кредитних установ надати свої послуги. Ми побачили, що серед підприємців-аграріїв зацікавленість у цьому питання зростає. Особливо, у галузі садівництва, де у нас є відповідні перспективи й недоліки щодо реалізації плодово-овочевої продукції", - додав посадовець.

ПриватБанк і Чернівецька ОДА підписали меморандум про співпрацю в галузі сільського господарства


У ході наради представник ПриватБанку представив присутнім кредитні програми "АгроКУБ" та "Агросезон", а також програму фінансового лізингу техніки. Програма беззаставного кредитування "АгроКУБ" та отримання обігових коштів "Агросезон", фінансування на придбання міндобрив і техніки, програми лізингу – всі ці фінансові можливості уже використовуються представниками аграрного бізнесу Чернівецької області.

ПриватБанк і Чернівецька ОДА підписали меморандум про співпрацю в галузі сільського господарства

ПриватБанк і Чернівецька ОДА підписали меморандум про співпрацю в галузі сільського господарства


Насамкінець зустрічі представники "ПриватБанку" та Чернівецької ОДА підписали меморандум про співпрацю у галузі сільського господарства, який покликаний значно розширити можливості фінансування аграрного сектору.
Редактор: Микола Кобилюк
9-08-2018, 13:51
Коментарів 0 Переглядів 1 550

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.