У великих пательнях смажаться картопля і печериці, на мангалах – шашлики та ковбаски.
На Петрівському ярмарку відвідувачам пропонують домашню ковбасу, різні копченості, бануш із бринзою і шкварками, квашені огірки та помідори, самогон, різні настоянки.
"Щороку приходимо сюди з друзями. Це вже стало нашою традицією. Беремо шашлики, смажену картоплю, горілку з перцем. Сидимо, розмовляємо, жартуємо. Це гарна згадка про ярмарок", – ділиться враженням відвідувач Валентин Миколайович.
Пані Євгенія кришить у велику миску білі гриби.
"Самі вчора збирали в лісі, – запевнила жінка. – Будемо варити грибну юшку і робити підливу. Приготували у великих казанах фаршировані перці, бограч – це угорський гуляш, зварили молоду кукурудзу. Отож нехай приходять чернівчани та гості міста, ми їх пригостимо різною смакотою".
7-07-2018, 12:32
0
2 356