RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Будиночки на воді та вітрильні яхти: де і за скільки можна відпочити на Дністрі на Буковині

Якщо вам не виходить поїхати на море чи за кордон, але хочеться відпочити – обирайте берег Дністра.

Відпочинок на Дністрі – універсальний: тут є де поплавати, засмагати, насолодитися скелястим каньйоном та орендувати яхту. Варіантів відпочинку там чимало навіть на території Буковини.

Котеджі на березі – за півтори тисячі

Туристична частина Дністра на Буковині зосереджена на Кельменеччині та Сокирянщині.

Для тих, хто надає перевагу відпочинку з комфортом, є великий вибір котеджів і туристичних комплексів із ресторанами і додатковими розвагами. Ціни там часом сягають рівня відпочинку в Одесі чи на Херсонщині.

Популярні місця у Кельменецькому районі – Бернове, Вороновиця, Макарівка, Дністрівка.

Як приклад, будиночки зі зручностями на 8-10 осіб у селі Макарівка обійдуться від 1300 гривень за добу. У приватному секторі, звичайно, можна знайти нічліг і за сотню-дві. Можливі знижки, якщо бронювати житло на довше.

Читайте також: "Тут водилися бізони й мамонти": археолог розповіла про стоянку на березі Дністра, якій 150 тисяч років

База відпочинку в селі Вороновиця пропонує двомісний номер за 600 гривень за добу. При бронюванні двотижневого перебування ціна за добу знижується до 450 гривень. На території є басейн, Wi-Fi, пляжні розваги. Власники пропонують також екскурсії Дністром. Теплохід – 150 гриивень з людини, оренда моторної яхти – понад 3000 гривень за годину, яхта з вітрилами – 800 гривень.

У селі Дністрівка можна самостійно орендувати різноманітний водний транспорт – катамарани, водні лижі, скутери, яхти. Ціни – від 60 гривень з людини за катамаран до кількох тисяч за годину на яхті. В котеджному містечку на березі пропонують двомісні номери за 1200 гривень за добу.

Будиночки на воді та індіанське тіпі

На Сокирянщині можна відпочити з родзинкою – у будиночках на воді в селі Ломачинці. Ціна за незвичайне проживання – 2800 гривень із понеділка по четвер, із п’ятниці по неділю включно – 3200 гривень. Стандартні ж номери в готелях – від 1400 гривень у будні, на вихідні ціна також зростає.

Крім цього, влітку на території туркомплексу організовують концерти зірок та тематичні вечірки на пірсі. Туди можна потрапити без проживання в готелі за 50 гривень, якщо відбувається фестиваль – за сотню.

Для любителів екзотичного житла в Ломачинцях можна заночувати в індіанському тіпі за 300 гривень за добу. Є в селі і кемпінгове містечко – за таку ж ціну за умови проживання у власному наметі.

У селі Непоротове на базі відпочинку можна зупинитись за 800 гривень за двох. У вартість входять користування альтанкою, мангалом, пляжем. За окрему доплату – харчування і прогулянки на катамарані. За кілька кілометрів – дуже гарний скельний чоловічий монастир "Галиця".

Дністер чудово підійде також для любителів економного та еко-відпочинку. Чи не в будь-якому місці на березі Дністра можна зупинитись зі своїм наметом, безкоштовно. У такому разі витрати охоплять пальне на дорогу та їжу з собою на час перебування.

Насамкінець додамо, щоби насолодитися найвідомішою панорамою на Дністровське водосховище, можна не їхати на Хмельниччину в Бакоту. Не менш гарний краєвид відкривається зі скелі за 113 кілометрів від Чернівців, у селі Комарів Кельменецького району. Якщо озброїтись біноклем, із цього берега можна побачити і знамениту Бакоту. Обов’язково радимо зустріти там захід сонця.
Редактор: Марина Кавкало
17-06-2018, 22:02
Коментарів 0 Переглядів 5 599

Теги -

У Раді оборони області вважають, що ворог може активізувати роботу диверсійно-розвідувальних груп і планувати масовані атаки на Великдень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Під час заходу збирали кошти на ремонт авто для артилеристів 80 окремої десантно-штурмової бригади


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.