RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Виступ барда з Америки та вистава про Михайла Івасюка: куди піти у Чернівцях 22 листопада


Афіша на 21 листопада у Чернівцях

Американський бард із Сіетлу Джош Ланца виступить 22 листопада о 18.30 у малій залі Центрального Палацу культури. Лауреат Грушинського фестивалю, учасник і гість конкурсів бардівської пісні “Вагант” та “Булат” відправляється в невеличкий гастрольний тур Україною, під час якого дасть вісім концертів. Джош Ланца – програміст за фахом, співробітник компанії Microsoft. Навчаючись в університеті, він помітив надзвичайну мелодійність віршів Олександра Пушкіна і поклав їх на свою музику. Окрім цих композицій він виконає пісні Володимира Висоцького, Булата Окуджави, Віктора Цоя, “Бітлз” та Боба Ділана. Як і відомий американський співак й актор Маріо Ланца, Джош має італійське коріння. Тож і цього разу, окрім пісень російською та англійською, музикант можливо заспіває також італійською та французькою мовами.

Виступ барда з Америки та вистава про Михайла Івасюка: куди піти у Чернівцях 22 листопада


22 листопада у Чернівцях презентують режисерську роботу Людмили Скрипки про життя і працю Михайла Івасюка. Як зазначають у театрі, це не є дослідницькою чи науковою роботою, а передусім - театральним виявом шани до видатного письменника.

- 22 листопада відбудеться вечір вшанування Михайла Івасюка. Ми будемо намагатися відтворити наше емоційне сприйняття письменника і його творів, - зазначає Людмила Скрипка. - Для мене він завжди був у тіні свого сина, Володимира. Але коли довелось доторкнутися до його творчості, то стало навіть образливо, що така людина, з неймовірним творчим потенціалом, геніальністю, стоїть у тіні свого не менш геніального сина. Можливо, хтось із залу скаже, що він би так не одягнувся, він би таке не зробив. Однак нам важливо передати саме враження від життя Михайла Григоровича, від його творів.
крім того, 22 листопада буде презентована книга "Лицар слова", у якій 50 авторів з України і зарубіжжя написали свої спомини про Михайла Івасюка.
Виступ барда з Америки та вистава про Михайла Івасюка: куди піти у Чернівцях 22 листопада




Кінотеатр "Ефект"
"Маленький вампір" 3D
Сеанси: 9.20, 10.40
"Тор. Рагнарок"
Сеанс: 12.00
"Межа"
Сеанс: 14.10
"Ліга справедливості" 3D
Сеанси: 16.10, 20.20, 22.40
"Вбивство у Східному експресі"
Сеанс: 18.30

Кінотеатр імені О. Кобилянської
Великий зал

"Маленький вампір" 3D
Сеанси:11.30, 15.10
"Ліга справедливості" 3D
Сеанси: 13.00, 16.50, 19.10, 21.30
Фантастичний бойовик "Ліга справедливості" розповідає про команду популярних у всьому світі супергероїв, які змушені об’єднатися. Ця організація повинна протистояти всім загрозам, які будуть ставати на її шляху. Борючись наодинці, ні з однією з них супергерої впоратися не зможуть, тому доводиться працювати в команді.
Брюс Вейн отримує підтримку від Діани Принц. Надихнувшись самовідданим учинком Супермена, він також готовий виступити проти могутніх ворогів. Цього разу Бетмен і Диво-Жінка шукають супергероїв, щоб разом протистояти загрозі, що виникла на обрії – могутній правитель планети Апоколіпс – Дарксайд.
Незважаючи на те, що в суперлігу увійшли кращі герої – Аквамен, Бетмен, Диво-Жінка, Кіборг, Флеш, немає гарантій, що разом вони зможуть врятувати від катастрофи, що насувається на планету Земля. Небезпека вже близька.

Малий зал
"Тор. Рагнарок"
Сеанси: 12.00, 16.30
"Межа"
Сеанс: 14.20
"Вбивство у Східному експресі"
Сеанси: 19.00, 21.20

Чернівці
Великий зал

"Ліга справедливості" 3D
Сеанси: 9.50, 14.20, 19.00, 21.25
"Вбивство у Східному експресі"
Сеанс: 12.00
"Тор. Рагнарок"
Сеанс: 16.40

Малий зал
"Подвійний коханець"
Сеанси: 18.30, 21.00
"Паранормальний обмін"
Сеанс: 16.20

МУЗЕЇ
Художній музей


Виставка PHOTOGRAPHY.
Персональна виставка В. Конєва (з минулого в майбутнє).

Виставка "Етюди Провансу".
Персональна виставка М. Рибачук.

Виставка "Осіння мелодія Карпат"
художні тканини із фондів художнього музею

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: diana_vataman
22-11-2017, 09:54
Коментарів 0 Переглядів 1 628

Теги -

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.