RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Наша Надійка обов’язково виросте": подружжя чернівчан просить допомогти врятувати донечку

У Чернівцях півторарічній дівчинці потрібна пересадка печінки. Операцію планують зробити у бельгійській клініці. На це потрібно 127 тисяч євро.

Збирати кошти на лікування донечки Надійки Юрій Кушнірик розпочав у серпні. За два місяці вдалося назбирати десяту частину суми. Більше людей почало допомагати після розголосу у соцмережах і в "МБ". Найбільше грошей передали на лікування маленької Надійки батьки Павлика Толошняка. На лікування цього хлопчика кілька місяців тому також збирали благодійні кошти. На жаль, врятувати його не вдалося...

"Я їм низько вклоняюся"

– Ми вже назбирали понад 81 тисячу євро, – Юрій Кушнірик уточнює дані, переглядаючи телефон і пояснює. – Ці дані у мене завжди під руками, бо я прокидаюся і засинаю з думкою, скільки коштів вже змогли назбирати. Великий поштовх до збору цієї суми нам зробили батьки Павлика Толошняка. Ця сім’я пожертвувала нам майже 262 тисячі гривень.

Я зустрічався з татом Павлика. Батько казав, що вони, на жаль, не встигли допомогти Павлику. Тому вони шукали дитину, яка потребує коштів на лікування. Ці гроші так само збирали по крихті серед людей. Можу лише подякувати батькам Павлика, що вони у такий важкий критичний для себе момент захотіли допомогти комусь. Я їм низько вклоняюся. Я кажу, що тепер у Надійки є на небі ще один янгол-охоронець – Павлик, який буде просити у Бога допомоги її врятувати з цієї біди.

Батько Павлика Радик Толошняк розповідає, що ці гроші збирали на лікування, тому їх не могли інакше використати.

"Наша Надійка обов’язково виросте": подружжя чернівчан просить допомогти врятувати донечку


– Ми їздили з Павликом на обстеження до Білорусі, нам здійснили хіміотерапію. Не було й думки, що не вдасться врятувати сина.., – каже Радик. – Збирали гроші на лікування благодійними концертами. І не могли їх використати інакше. Дізналися про Надійку і передали кошти,бо вона їх конче потребує.

"Наша Надійка обов’язково виросте"

Юрій Кушнірик із впевненістю каже, що коли розпочинав збір коштів – був впевнений у позитивному результаті.

Просто інакшого вибору не було, бо потрібно врятувати дитину.

– Я переконався, що набагато більше хороших людей, ніж поганих, і коли дізнаються про біду, готові допомогти, – продовжує Юрій. – Суми надходжень дуже різні – і 20, і 50 гривень. Були десять тисяч гривень, були 30 тисяч гривень. Є різні люди, різні суми. І дуже цінне не лише те, що гроші дають, але й підтримують. Хочу подякувати колегам-освітянам з області, які відгукнулися на нашу біду і збирають кошти.

Я кожній людині вдячний. Нещодавно отримав дзвінок з Америки. Зателефонував диякон пан Василь, він розповів на службі про Надійку і зібрав 500 доларів. Вже надіслав мені ці гроші.

Цікавлюся, чи допоміг хтось із заможних людей у Чернівцях. Юрій замислюється, а потім каже, що не хоче називати імені, але одна заможна людина допомогла, перерахувавши тисячу доларів.

Для лікування Надійки потрібно зібрати ще 45 тисяч євро. Батьки планували поїхати на лікування до Бельгії у грудні, але без повної суми не можуть цього зробити. Тож перенесли лікування на місяць.

- Слава Богу, стан Надійки досить стабільний. У нас мужня і хороша дівчинка. У нас є надія – наша Надійка, вона поки що маленька, але вона обов’язково виросте, – переконаний Юрій Кушнірик.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168 7573 1611 6674, Ільчук Оксана Петрівна (мама дівчинки).

Людмила ОСАДЧУК

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
1-12-2016, 13:19
Коментарів 0 Переглядів 27 611

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.