RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Відомі чернівчани розповіли, як їх розіграли на перше квітня

Сьогодні, першого квітня відзначають День сміху.

Яким це свято знають чернівчани, чи потрапляли вони в розіграші, з’ясовувала кореспондент molbuk.ua

Учасниця співочого гурту "Вікторія" Вікторія Гатрич розповіла, що особливо не відзначає це свято. Але першоквітневі жарти пам’ятає.

"Років п’ять тому пригадую як розіграли мене колеги на роботі. Як завжди я сиділа в студії звукозапису готувалась до ефіру, позаду мене стояла зелена ширма. І тут боковим поглядом я бачу, що там рухається чиясь рука і хтось дихає мені в спину. Я перелякалась, закричала на всю студію, а хлопці то все записали в ефірі. Зараз зберігаю собі цей запис на диску, слухаю його вдома коли стає сумно, - розповіла співачка Вікторія. Також додала: "Сьогодні ще ніхто не розіграв, але зараз запропонували поїздку, то думаю чи це часом не першоквітневий жарт".

Ректор ЧНУ Степан Мельничук пам’ятає, як жартували в цей день в його дитинстві.

"Зараз маю багато справ, купа документів, немає часу для ігор", - зазначив він.

А фотограф Антон Бурачек вважає, що розігрувати можна не тільки першого квітня.

"Зараз працюю з серйозними людьми, ніколи розігрувати. Але думаю, що влаштувати розіграш можна в будь-який момент, не потрібно чекати першого квітня", - каже Антон.

"Розігрувати можна не тільки колег , підняти настрій жартами можна і в сімейному колі", - каже співак Василь Данилюк. "Вдома з дітками інколи влаштовуємо розіграші. Мій улюблений жарт про те, що випав сніг по коліна. Діти зранку просинаються і одразу до вікна, а там сонячна погода. Більше розіграшів в цей день не пам’ятаю", - посміхаючись розповідає співак.

Танцівник Ваня Величко "розіграв" своїх друзів у соціальних мережах. "Вилітаю на півроку у Париж по контракту. Чи є якась роботка для мене?" - , пише Іван на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На те воно і перше квітня, щоби розігрувати, трохи веселити один одного, по можливості", - розповідає про розіграші в цей день спортсмен Іван Гешко.

"За час спортивної кар’єри було чимало першоквітневих жартів і про мене. Найбільше запам’ятався, мабуть, прикол з Наташею Корольовою - ніби я "відбив" у неї Тарзана. Ще більше це запам’яталось дружині, досі згадує. Чого лиш не буває у нас першого квітня - і квартири олімпійцям щедро роздають, і Палаци спорту будують", - зазначив він.

Також в інтернеті з’явилася жартівлива інформація однієї з чернівецьких компаній на адресу Верховної Ради України. Організація, що займається перекриттям дахів на Буковині пише на своєму сайті: "Наша фірма виграла конкурс на перекриття даху Верховної Ради України VII скликання.. Депутати обрали в якості матеріалу дранку, "тому що вона підкреслює єдність з народом і історією України" зазначив один з народних обранців, який попросив не називати його прізвище публічно. Покрівельні роботи розпочнуться після надання Україні чергового траншу від Міжнародного валютного фонду", - зазначили працівники компанії.

Ілля Клим, учасник команди КВН "Торнадо Люкс" розповідає, що розігрує сьогодні із самого ранку.

"Дуже скептично ставлюся до цих приколів, типу в тебе ззаду коліна брудні тощо. Але сьогодні розігрую весь день, так зранку розіграли два квитки на наш вечірній концерт. А з попередніх років пам’ятаю, як розіграв дружину, сказавши їй зі сцени: "Я люблю тебе, завтра купимо шубу тобі". Або розбудив о сьомій ранку, щоб привітати її з першим квітня, а їй ця ідея не сподобалась. Але краще ворогів собі в родині наживати, тому розігрую найбільше вдома", - розповідає Ілля.

"Зазвичай перше квітня у мене минає без особливих жартів, чого не скажеш про життя загалом. Зараз менше звертаю увагу на цей день, хоча в дитинстві часто й охоче розігрувала друзів і знайомих. Моя найкраща шкільна подруга 1 квітня святкує свій день народження. Пригадую, коли вона про це комусь розповідала, то їй ніхто не вірив. Але подарунки дарували завжди", - розповіла прес-секретар міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ Лілія Шутяк.

"Сьогодні весь день багато справ, не мав коли жартувати, але в загальному цю справу люблю", - зізнається голова обласної ради Іван Мунтян.

"Єдине, що сприйняв сьогодні за жарт - це запізнення на зустріч начальника управління освіти, але як з’ясувалося, то була затримка через транспорт", - каже Мунтян.

А президента літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святослава Померанцева розіграв син Семен.

"Сьогодні був у гостях в Сергія Жадана, їду додому потягом і телефонує мені моя дитина. Піднімаю слухавку, дитина з істерикою починає плакати в телефон, в мене серце обривається, не знаю вже що думати. "Тату, мене в школі до директорки викликають, я вікно розбив, і вазони з квітами розбилися, що робити?" - , питає в мене. Я кажу йому: ти мамі телефонував бо я в потязі зараз... "Ще ні, не дзвонив, але вітаю тебе з першим квітня", - розповідає мені і сміється. Ось таким і вийшов першоквітневий розіграш", - розповідає Святослав.

Христина ТИМОФІЙЧУК

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
1-04-2016, 21:03
Коментарів 0 Переглядів 3 058


За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!