Коронавірус на Буковині: що відомо на ранок 19 серпня

Новини Чернівців / Коронавірус на Буковині
2 931
0

У Чернівецькій області станом на ранок 19 серпня загальна чисельність інфікованих коронавірусною хворобою від першого встановленого випадку складає 80 740 випадків хвороби.



Що відомо про COVID-19 на Буковині на цей час:

▇ У таборі, де відпочивають діти з Буковини, в інфікованих підтвердили Delta-штам

▇ Географія поширення COVID-19: де на Буковині виявили найбільше нових хворих

▇ COVID наступає: на Буковині суттєво збільшилась кількість нових випадків хвороби
__________________________________________________________________

Зверніть увагу, що СOVID-19 підвищує ризик тромбозу, особливо на тлі судинних захворювань: варикозу, облітеруючих захворювань артерій та інших.

Загальна частота тромбозів може коливатись від 40 до 160 випадків на 1000 осіб. Тромбоз, як ускладнення Covid-19, трапляється ще частіше у людей з важкою формою (до 50 %).

Не ризикуйте життям. Попередьте ризики тромбоутворення та перевірте свої судини в "Західному судинному центрі".

Детальніше: https://varikoz.clinic
_______________________________________________________________________________

Як не захворіти на коронавірус

Паніка у медіа та соціальних мережах створили підґрунтя для маніпуляцій та поширення фейків. Багато компаній пропонують товари, медичні препарати, БАДи чи навіть вакцини, що мають вас захистити від нового вірусу. Єдиним способом захиститись від коронавірусу є вакцинація. Не захищають від коронавірусу 2019-nCoV:

▇ Імуномодулятори. Такі лікарські засоби може призначити лише лікар.

▇ Цибуля, часник, алкоголь та інші засоби “народної медицини”. Не має жодного наукового обґрунтування ефективності цих засобів. Алкоголь навпаки пригнічує імунну систему і послаблює організм, ускладнюючи процес боротьби з вірусом.



Щоб зробити себе менш вразливим до вірусів завжди дотримуйтесь рекомендацій:

▇ мийте руки;

▇ уникайте близьких контактів з хворими;

▇ збалансовано харчуйтеся;

▇ пийте достатньо рідини;

▇ провітрюйте та зволожуйте приміщення;

▇ ведіть здоровий спосіб життя;

▇ подбайте про достатню кількість сну;

▇ не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
«За місяць робимо до 18 тонн»: як на підприємстві Буковини роблять натуральний сік — відео
29 077
Як квасити капусту: поради жительки Хмельниччини, яка готує її за давнім рецептом
19 235
«Дах – як решето, небо видно!»: на Буковині ветеран АТО просить допомогти із покрівлею
11 621
Лікарям повідомили про підозру після смерті одеського мільйонера-забудовника
7 544
Від золотої діадеми до операції “Запад”: краєзнавець оживив історію рідного села на Буковині
5 742
У селах на Буковині спалах африканської чуми свиней: оголосили карантин
5 138
У горах дощ з мокрим снігом: якою буде погода на Буковині завтра
3 948
Повернувся з російського полону і знову пішов на фронт. Історія захисника з Буковини
3 903
Встановили прапор на вцілілому будинку: десантники з Буковини звільнили село на Донеччині — відео
3 649
Нацбанк випустив нові пам’ятні монети: кому присвячені та який номінал
3 625


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.