RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Кожна людина інколи любить трохи прибрехати, чи дещо перебільшити. Такі вже люди. Та такої брехні, що виходить і уст глашатаїв кремля світ раніше не бачив. Мабуть важко віднайти у тих їх повсякденних брудних помиях бодай якийсь натяк на крихту правди. Вживають вони брехню не лише аби виправдати свої дії, але і всіляко очорнити усе та усіх, що оточує московію. Найбільш глобальна та цинічна їхня побрехенька – це те що тільки вони найбільш "благородна", "чесна" та "пухнаста" країна, яка оточена кривавими ворогами, що прагнуть її проковтнути. А вона така вже безкорислива, що одна усім у світі лише допомагає , але чомусь виявляється тільки найбільш жорстоким режимам – у Сирії, у М’янмі, Північній Кореї, а ще раніше багатьом кривавим режимам в Африці. Така їх допомога чомусь проявляється у ріках пролитої крові, зруйнованих містах, міграційних кризах.

У ситуації з Україною їх безмежна брехня набула небаченого масштабу. Вони визволяють нас від нацистів, рятують світ від біолабораторій, де українці спільно зі США вирощують то птахів, що переносять віруси та бактерії, то бойових комарів. Найкраща тактика злодія та бандита першому кричати – ловіть злодія, тож нею вони і послуговуються.

Чого варта їх нещодавня фантазія, що ми прагнемо розробити "брудну" бомбу аби використати її та звинуватити у цьому рашку. Навіть згадали при цьому наші Чернівці. Теж мені знайшли "потужний" центр ядерних технологій. Я, як колишній екскурсовод, знаю місто як своїх п’ять пальців. Тож із впевненістю можу сказати, що ракету могли б виробити хіба лише наші маланкарі із гуми чи пап’ємаше.

Остання їх карколомна побрехенька, це та, що начебто зерновози випускають морські підводні безпілотні апарати аби знищити їх клятий флот. Додайте до цього, що ми хочемо підірвати Запорізьку атомну електростанцію, а також шлюзи чи дамбу у Новій Каховці. Покійний мій батько колись казав, що лише маскаль може плювати в очі та казати, що то дощ іде.

Здається світ таки збагнув, що жодній інформації з Кремля вірити не можна. Але диву даєшся, наскільки безпорадні усі міжнародні структури, що не можуть вигнати того вбивцю та терориста із Радбезу ООН та ще десятка інших міжнародних інституцій. То намагаються зберегти йому лице, то посадити нас за стіл перемовин із цим маніяком. То може теперішня біда нас таки навчить, що за тебе ніхто не подбає, як сам за себе не подбаєш.
7-11-2022, 11:52
Коментарів 0 Переглядів 1 799

Теги -
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.
Блоги
блог Миколи Кобилюка
У світі поки що не придумали іншого способу подолати хворобу Covid-19, як вакцинуватися

Блог Юлії Пацаранюк
Відсьогодні й надалі День української писемності та мови ми відзначаємо 27 жовтня

Блог Юлії Леськової
Не дарма наш народ придумав: "Гни дерево, поки молоде, вчи дітей, поки малі"

блог Марини Корпан
Просять допомоги, попри лютий мороз

блог Валерії Чорней
Колись люди навіть билися шляхетно

блог Ігоря Буркута / новини
Україна переможе, адже ми знаємо, що захищаємо, тоді як російські війська – ні.

блог Катерини Ганц
Про нові "модні" тенденції нічних клубів

блог Ліни Нагірняк / Фото
Те, на чому спекулюють у нас, у Тернополі - успішно працює

блог Лесі Токарюк
До мене звернувся знайомий військовий хірург із Чернівців, який перебуває у зоні АТО

блог Ярослава Волощука
Та чи такі вже вони "пекельні"?

блог Оксани Драчковської
Треба підтримувати одне одного, а не дерти сім шкур з ближнього

блог Юлії Боднарюк
Не заважайте тим, хто малює безкоштовні картини

блог Ігоря Довганя
Свято, але не для всіх

блог Михайла Салітри
Блог Михайла Салітри

блог Олександра Мостіпаки
Про головні події Чернівців та Буковини за останній тиждень

блог Галини Олійник
Хто цінує незалежність та свободу, підтримуйте ЗСУ!

блог Марини Карасьової
Таку систему боротьби з корупцією у медицині придумав… міністр

блог Людмили Осадчук
Щодня контролери викликають поліцейських до пасажирів
блог Ірини Григоращук
Жити "за блатом" звикли ще з радянських часів
блог Віталія Олійника
Рідні вперше побачили у військовій формі
блог Анни Мячиної
Погляд збоку на засідання Чернівецької міської ради
блог Христі Венгринюк
Отак воно і було: відбув пристрій нічного бачення рік в АТО, переходить далі...
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!