RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Новий політічєский сізон стартонув так стартонув. Так рвонув, шо дехто і не замітив, бо ше грів пузо на морях і хребти на бараболях. Но від сего єму не легше. Тому, шо на бараболях.

Бо за народ почали дбати з першого дня. Ну і трохи ночі. Бо всі рішающі політічєскі вопроси в нас чогось роблять ночами. Чого? Сего ніхто не знає. Навіть ті, що роблять. Не знали ні ті, шо були раніше, ні тим більше ті, шо прийшли тепер. Сих, шо тепер, то й вопше питати нема за шо. Шо з них візьмеш. Прийшли, то прийшли. Головне, аби не дуже надовго. Бо без виборів при моно "СЛуНі-КПСС" вимруть, як мамонти, всякі там експерти, політолухи, боти, напівботи, геть отощає наш брат журналіст, а ше ненароком може в декого з лохторату просвітліти в голові. А сего вже гет нікому не тра. Так шо є надія, шо то буде недовго. Тим більше, що почали ночами, тим часом як папєрєднікі ночами кончали.



***

Ну і тут таке, шо без наших там не обійшлося. Ну а шо зря Курятник тут роками по границі шастав. А єго друг Валєрцьо ресторано-готелив і на ставках коропів ловив. Тепер у пацанів там на горі ціла хракція. З козирним тузом Грішею. Ну а Грішу хто тута не знає? Йой. Та хто єго тіко не знає. Багато хто не знає. Особєнно з тих, хто за него голосував. А от ті, хто не голосував, - ті тако добре знають. Вопшим таке.

Гріша в нас – універсал. Ну як і більшість в новій політічєскій нашій силі, шо вперше замінила КПСС опісля 28 років сущого партійного бардака. Він в нас і журналіст, і пісатєль, і редактор, і блогер, і бот, і троль, і спортсмен, і начальнік, і защітнік народа протів власті, і защітнік власті від нападєній народа, особєнно, коли при власті Валєрцьо, і просто Гріша.

Грішки Вітчизни нашої. Блог Мостіпаки


Ну і ,звісно, всі ці таланти Гріша не міг в собі стримати, бо єго завжди пре, навіть, коли він смажені бараболі з оливою їсть, після того, як став політічєским і государствєнним дєятєлєм. То, коли люди тако файно співали гімн і тримали руки як положено, то Гріша в сей час знимкував то на тіліфон. А там, де положено єдну руку, то тримав другу. Ну і правильно, бо в Гріші дві руки. То їх тра десь подіти. Се тобі не дві ноги, якими можна бігати. А се дві руки і третій тіліфон. То він їх всіх кудись тамо пристроїв. Вопшим, справжній народний государственний і політічєский дєятєль. Бо має дві руки і тіліфон. Ну і спортсмен, бо має дві ноги і ними буде бігати під куполом. Того для багатьох там, в частності Пєті Порошенка, главне вчасно відвернутися і пригнути за колону. Бо новий політічєский клас такий. Не пригнеш за колону – знесе нафіг. Разом із собою.

***

Та куди там нам із нашим Грішков. Грішка глибоко внутрі добрий і безобідний чоловік. Ну коли від него ховатися за колоною. Но в новій політічєскій силі, яка більше нагадує зельоноє море тайги під крилом пікіруючого самольота "Україна", є й персонажі покручє.

Наприклад, Ліза – бєжєнка з Криму. Вона тоже шось таке як Грішка. Шось пише. Те шось хтось читає. Комусь може і нравиться. Як той казав, на вкус і цвєт товаріща нєт. Ліза в нас "хайпанута". Ну тіпа "хайпує".

Ну не знаю, шо то таке, але таки "хайпанута" на всю котушку. То Ліза в нас проголосила підготовку до перевороту. Шо то таке? Ну Ліза тоже без поняття. Бо "хайпанута". Но такого в нас ше не було точно. Якщо не брати до вніманія двоє останніх виборів, коли завдяки лохтурату відбувся легітимний переворот і до влади прийшли повні "слуни". Ну замість "бариг". Тоже повних. Так вот "бариги" нас два останні роки лякали осторожно тим, шо Путін нападе. Хотя, якшо Путін і справді нападе, то бариги про то дізнаються останні. Бо будуть зайняті – базар ніхто в зв’язку з нападєнієм відміняти не буде.

Грішки Вітчизни нашої. Блог Мостіпаки


А Ліза від "слунів" вже з першого дня почала нас "хайпувати", шо бариги на чолі з Пєтєю готують переворот. Хотя базар тоже ніхто в зв’язку з переворотом відміняти не буде. І бариги во главє з Пєтєю дізнаються про то, шо вони організували переворот, точно послідніми. Возможно, тоже від Лізи. Вот така собі "хайпанута" Ліза-"слун". І я си тако думаю, шо Ліза на сім не заспокоїтся і після перевороту почне "хайпувати", що на нас напав Путін.

Про шо Путін тоже дізнається посліднім і тоже від Лізи. Але добре, що в Путіна проти Лізи є своя "хайпанута" - Марія з МИДа. Вона тоже десь перед тим, як прийшла до МИДа, була на базарі. То її й тримають, аби "хайпувала" проти таких як Ліза. Вопшим, велика міжнародна політіка. І при сему базар тако ніхто відміняти не буде. Він по распісанію. Бо ж треба людям якось із чогось жити. Не всі ж можуть тако жити з того, шо обнімаються з Шуфричем. Як Віка Сюмар. Тим більше, шо Шуфрич єден у своєму роді і на всіх ліз і вік єго не стане.

Тим більше, шо в него свій базар. Із Рабіновичем. А тута тра бути завжди на стрьомі. Бо Вадіка хвамілія об’язує на базарі бути якшо не главним, то і не другим.

***

Але і се таке. "Хайпанута", то "хайпанута" Ліза. Шо в нас мало таких. Гей мой. Але нас ше й лічити взялися. Одним рецептом усіх. І взявся не хто-небудь, а Міша - бувший начальнік клініки "Боріс", а тепер тоже государственний і політічєский дєятєль від "СлуНа".

Грішки Вітчизни нашої. Блог Мостіпаки


Так вот Міша – почті мєдицинський гєній. Бо всім нам – і тим, хто вірить в щастя від ЗЕ-"СлуНа", і тим, хто, скажемо так, острожно не впав в общий ідіотізм і ше трохи сумнівається, приписав єден рецепт від всіх болєзнів. "Х… им в ж…" написав Міша (причом текст почті полностью, шо я собі дозволити поки не міг, но відчуваю, шо як так далі підуть діла, то тра буде давати новим політічєским і государствєнним дєятєлям отвєтку). Нє. Ну Міша був поважний бізісмен, а тепер став поважним політічєским і государствєнним дєятєлєм.

То собі він такий рецепт не виписав. Собі він виписав Зоряну. Замість Уляни. І буде нам всім тепер рецепти виписувати від Зоряни. Але так як в Зоряни того, шо написав Міша, нема, то будемо мати рецепти від самого Міші. Вопшим, общєє оздоровлєніє всіх не за горами.

***

Але то ше ж не всьо. Серед нових політічєских і государственних дєятєлів ше є Дубінский, барадою звати, Бужанский – "овца тупая" - здоровий фізічєски чєловєк без опрєдєльонних умствєнних занятій…

О сколько нам мгновєній чудних готовіт просвєщєнья політічєского дух.

"Ви чьо арьотє?" Від рецепта больно? А хто сказав, шо нова власть одразу до комунізму приведе і больно не буде. То ше й стара не привела. Вон за колонами в Раді поховалися. Дорогу в світле будуще забули, чи просто посеред дороги вср…лися?... Нє. То в них передишка. Перед переворотом, який вже разоблачила Ліза.

Ах, Грішка, Грішка, святий чєловєк. А ви шось там нарікаєте. Заздрісники. Бо відий про Лізу, Мішу, Дубінского, Бужанского ше не знали.

Олександр Мостіпака

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
1-09-2019, 12:56
Коментарів 0 Переглядів 2 265


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Блоги
блог Миколи Кобилюка
У світі поки що не придумали іншого способу подолати хворобу Covid-19, як вакцинуватися

Блог Юлії Пацаранюк
Відсьогодні й надалі День української писемності та мови ми відзначаємо 27 жовтня

Блог Юлії Леськової
Не дарма наш народ придумав: "Гни дерево, поки молоде, вчи дітей, поки малі"

блог Марини Корпан
Просять допомоги, попри лютий мороз

блог Валерії Чорней
Колись люди навіть билися шляхетно

блог Ігоря Буркута / новини
Україна переможе, адже ми знаємо, що захищаємо, тоді як російські війська – ні.

блог Катерини Ганц
Про нові "модні" тенденції нічних клубів

блог Ліни Нагірняк / Фото
Те, на чому спекулюють у нас, у Тернополі - успішно працює

блог Лесі Токарюк
До мене звернувся знайомий військовий хірург із Чернівців, який перебуває у зоні АТО

блог Ярослава Волощука
Та чи такі вже вони "пекельні"?

блог Оксани Драчковської
Треба підтримувати одне одного, а не дерти сім шкур з ближнього

блог Юлії Боднарюк
Не заважайте тим, хто малює безкоштовні картини

блог Ігоря Довганя
Свято, але не для всіх

блог Михайла Салітри
Блог Михайла Салітри

блог Олександра Мостіпаки
Про головні події Чернівців та Буковини за останній тиждень

блог Галини Олійник
Хто цінує незалежність та свободу, підтримуйте ЗСУ!

блог Марини Карасьової
Таку систему боротьби з корупцією у медицині придумав… міністр

блог Людмили Осадчук
Щодня контролери викликають поліцейських до пасажирів
блог Ірини Григоращук
Жити "за блатом" звикли ще з радянських часів
блог Віталія Олійника
Рідні вперше побачили у військовій формі
блог Анни Мячиної
Погляд збоку на засідання Чернівецької міської ради
блог Христі Венгринюк
Отак воно і було: відбув пристрій нічного бачення рік в АТО, переходить далі...
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!