RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Пацани "своїх" не кидають і тепер табуном водять їх по кабінетах розсаджувати на начальницькі крісла, а наші доблесні силовики "лажають" у гучних корупційних справах.

Цього тижня пацани водили Гавриша. Гавриш - то такий чоловік. Чоловік той тепер буде начальніком над міським гімном. Бо колись він був банкіром, але банків у нас якоїсь днини стало більше, ніж грошей і вони кудись здиміли.

Тобто банки здиміли , бо гроші пішли під матраци і на "євробляхи". Однак Гавриш разом з банком не здимів, а пішов мити вікна-двері,і прати штори-фіранки. А коли то всьо поправ, то став депутатом від "Самопомочі" - яку і Чернівцях перетворили у лохотронську контору, яка розводила на голоси зародок так званого середнього класу – людей при баблі, при надії, але не завжди при умі. От і розвела. Так Гавриш і став депутатом.

Пацани ходять табунами, а корупція – городами. Блог Мостіпаки


Потім здиміла і та "Самопоміч", бо хто її кормив, той її і танцювати мав. А кормив її наш секретар - Вася-узурпатор. А раз Вася кормив, то рано, чи пізно її і "поімєв", тобто потанцював. Так "Самопоміч" стала Васьовою майже вся і він імєв її, як хотів.

І коли прийшлося до діла, то штири її штика, в тому числі і танцьований Гавриш, скидали мера Каспрука. А коли скинули, то Васю ті "танцюристи" стали напрягати жлобством і дороговизною. Тому він вирішив пристроїти їх нам на хребти. Аби харчувалися самі за наш рахунок і не напрягали, бо Васі думати тре над ділами поважнєй, тіпа, як і куди Оксанку пристроїти через рік, якщо раптом "Титанік-БПП" з такими кормчими влупиться у грьобаний айсберг, а з трюму всі звірятка – злі, жадібні і хвостаті, розбіжаться. Або, як з борта скинуть баласт – групу "митропомідорних", бо й своїм халви буде замало. Так шо місцева жадібна худібка тепер на наші корми переходить.

Наприклад, хтось главним по гімну. Так поки на Гавришу і стали стовпом. Бо Володька щось крутить. Чи Володьку щось крутять. Ну коротше, Володькові то шо? Він шо главним по гімну, шо по всраній трісці може бути. Володька у Васі на роботі. А з Гавришом так не можна. Він особа врємєнна, гонорова - на заробітках. То і порішали. І повели того в департамент ЖКГ представляти. Зібрали народ. Побільше. Бо ж далеко не весь народ там і здогадувався про існування такого цінного для комунального хазяйства екземпляра. То раніше як бувало. Ну прийде якийсь зам мера, чи може й сам мер і приведе новопредставленого. Покаже всім, щось скаже. Той щось скаже. І вперьод – по ямах і канавах. Ну ше може по люках, де кришок нема. А тут. Ціла процесія. Як синод РПЦ з Кирилом во главє. Лиш ряс нема. Пацанів набігло. І главний пацан. І підпацанки, і челядь, і просто ті, що на підхваті, аби кадило, чи віник, чи цеберко води принести. Такого шухеру наробили, мамцю рідна. Ті, що в департаменті давно, подумали, що всьо вернулося і то самого Лєніна ведуть. Ті, що молодші і вже виділи "Бригаду", то всьо одразу усікли - стрілку набивати йдуть.

Ну, вопшим, вліз Гавриш у наше гімно на "кормлєніє". Тепер ЖКГ чекає розвій у сувій. Но вопшим, чоловік сурйозний і сказав, що буде вимагати. Тіпа, роботи. Личка зненацька заскочених і глибоко вражених представлєнієм чиновників треба було бачити. Вони виражали, по-перше, захват і восхіщєніє, а по-друге, полнєйшій пофігізм, вміло замаскований сіро-кам’яними масками за роки виживання на государевій службі в очікуванні пенсії і моменту, коли можна буде сказати, вийшовши за двері, "аби тово всьо ся провалило в саму глибоку каналізацію". Так шо тепер Гавриш рулить. А ви запасайтеся. Чим? Та хоч будь чим. Бо гарантії нема.

***

А тако, то треба вміти. Ну аби тебе уважали пацани. Аби був респект і уважуха полнєйша після того, як ти вже всьо про….ав, але ще маєш ліцо подавати. Он, як наш Анатоль Анатоліч Чесанов. Главний ресторатор наш і кормілєц народний. Не дешево, канєшно, але нарізає, будь здоров. Та взагалі то я не про то. А про то, як респект і уважуху в пацанів заробляти.

Так от. Спочатку, Анатоль Анатоліч ледь не зірвали операцію по скиданню Каспрука. Прийшли ледь не в останній момент. У пацанів вже були повні штани, бо ж подпіску дали "гімну в окулєрах", шо скинуть Каспрука і вс..руть Сєню, а тут Толіка нема. Ну сполошилися пацани реально – зірвати подпіску самому "в окулєрах" - вік волі не бачити. Ну, корочє, вмовили Толіка. Понятно, шо "не за так". Шось торганули. Ну і всі діла.

Пацани ходять табунами, а корупція – городами. Блог Мостіпаки


Сидять 28 – всі ізнемоглися, операція валиться. Вася хитро так потіє в презідіумі. Хитро так потіє, красніє і біліє. Вопшим, нєрвнічає. А тут раз. Фіранка відкривається і Толік – весь в білому. Чи то й в костюмі, а душа вся біла. 29-та. Вопшим, скинули Каспрука. І тепер пацани рулят. Завдяки, можна сказати, Толіку. "Золотому" нашому акціонєру. Учіться кандиби, як політікою займатися. А то всьо по кандибівці. А тут ум нужєн.

От тепер Анатоль Анатоліч знов шось хитре задумали. Запустили шнягу, мовляв, мандат складу. А потім якось вже ніби і не складу. А ніби і складу. А може нафіг. А може й пофіг. Опшим, іграє з пацанами. А шо сіє значиться? А шо пацани шото ділять не по чєсноку і у Толіка почали виникати вопроси і подозрєнія, що дєльож нагадує прихід у село банди пана отамана Гріціана Таврічєского з Грішкою Попандопулом у главной ролі разпрєдєлітєля народних благ. Тобто отжатого і отгребьонного случайно і прєднамєрєно майна. Так от. Толік в якийсь момент рішив, шо дєльож іде не по справєдлівості і його там не стояло. От і шугає пацанів мандатом.

А пацани ж то теж не ликом шиті. Вони ж то знають, що за Толіком по списку мощна фігура Василя Степановича Дутчака. Оба на. Ну пацани ж то не дурні. Це ж все одно, як би ото зараз в БПП хтось склав мандата, а в фракції появився Віктор Вьодорович, або якби в КПСС прийняли махрового антісовєтчіка. Бо як же інакше. Пацани тут три роки від свого ригівського нутра відбивалися і відмивалися і шукали їх в інших, а тут – сам Василь Степанович. От Толік політічєскій момент прочувствував і грає. Тіпа, гай, пацани, дєльож – по чєсноку. Інакше гримну дверцятами в тайній комнаті мера так, що Ростіку знов тра буде драбину викликати. Так шо. А де тут, пацани, мойо? Ага, товово. Ну то файно. Маловато шось.. Но хай буде. А то мандат складу – тримайте мене двадцять. І буде вам Василь Степанович. Зо всім шлейфом осені 2013-зими 2014-го. На всіх тєлєканалах і Інтернетах. Умьон Толік, ой умьон. І хітьор. Матьорий чєловєчіщє.

***

А ше наочно докази філософського закону про єдінство і боротьбу протіворєчій цього тижня виплили в нашій тотальній, непримиренній, всеохоплюючій і вічній боротьбі з корупцією. Корупція від того дрогнула і здриснула городами, корчами, толоками і сіножатями, забившись тихо в угол в ужасі – у саму високу кропиву самого глухого закутка самої мутної річки-смердючки. Так ми її туди загнали. Чи то вона сама так туди втікала від того, що поняла, що жити їй тут із нами вічно. А кому хочеться з нами такими тут жити вічно? Нам і самим багатьом не хочеться. От і корупції тоже.

Ну, вопшим, дивіться, які діла. По-перше, НАБУ наше почало всіх ловити. Всіх, кого попало, як попало і за шо попало, або й ні за шо попало. Аб лиш ловити, бо кредиторам нужен процес. Тіпа, кредитори, то лохи остатні, як чернівчани. Ну, вопшим, ловить. Народ, канєшно, не рукоплєщєт, бо його то все менше і менше обходить. Но всьо жє, це як би і є філософське єдінство. Народ хоче, НАБУ лове, тілівізор захлинається і заслинився, роззяви умнічают.

Но далі включається повне філософське протіворєчіє. У Черновцях вертається на посаду лісовик Череватий, якого громко і свірєпо ловили поліцаї, яких він нібито хотів купляти і сам їм щомісяця носити данину за якісь діла. От лох. Кому там носити. Опшим, зловили чи то з налічним, чи то з полічним. Реліз написали, відео зняли, бабло-рєквізіт розклали. Кіно. За наше ж бабло. То єсть, за наші податки зняте, бо поліцаї ж то не "за так" його пазили, ловили, водили, тягли туди-сюди, папери писали. Опшим, працювали тіпа.

Пацани ходять табунами, а корупція – городами. Блог Мостіпаки


А тепер Череватий знов при лісі. А поліцаї втерлися. А ше. Кажуть, що й ті втерлися, хто в Черновцях главну по сохранєнію культурного наслєдія ловив. І скоро вона теж буде на роботі, біла і пухнаста, бо тіпа "заказали". Так шо скоро у нас всім, кого десь ловили і не доловили, чи вони тіпа порішали діла через всяких йванів і вась, то будуть награждати медалями "За рєшєніє вопросов" і грамотами.

Тим більше, що всьо це підтвердив наш головний прокурор Юра. Він так і сказав, що діла у нас ше не такі і безнадьожні, бо є місця, що там без корупції і на вулицю не вийдеш. Тіпа, дав долар, то вийшов до магазину по хліб, а не дав, то сиди вдома і три на жорнах кукурудзяні качани на лепьошки. Ну якесь Сомалі, чи Гаїті там. Так шо Юра, який за півтора мільйона гриванів на Сейшелах після нашої тюрми відпочив, правду каже. Є місця і похуже. Тим більше, шо з тих місць нормальним людям і подітися нікуди – море дуже глибоке, пустелі дуже широкі, а крокоділи дуже злі. А у нас тут Євросоюз під боком. Так шо, хто НАБУ і Юрі не дуже вірить, то може валити туди. А на їх місце якось пустелями і морями добредуть сюди сомаліці, ефіопці і прочі малійці. І місця наші їм видадуться раєм, а НАБУ, Юра і поліцаї образінами законності, порядку і боротьби з корупцією. Бо всьо пізнається у порівнянні. Отаке воно єдінство і боротьба протіворєчій.

Олександр Мостіпака

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
16-09-2018, 10:40
Коментарів 0 Переглядів 3 572


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
Блоги
блог Миколи Кобилюка
У світі поки що не придумали іншого способу подолати хворобу Covid-19, як вакцинуватися

Блог Юлії Пацаранюк
Відсьогодні й надалі День української писемності та мови ми відзначаємо 27 жовтня

Блог Юлії Леськової
Не дарма наш народ придумав: "Гни дерево, поки молоде, вчи дітей, поки малі"

блог Марини Корпан
Просять допомоги, попри лютий мороз

блог Валерії Чорней
Колись люди навіть билися шляхетно

блог Ігоря Буркута / новини
Україна переможе, адже ми знаємо, що захищаємо, тоді як російські війська – ні.

блог Катерини Ганц
Про нові "модні" тенденції нічних клубів

блог Ліни Нагірняк / Фото
Те, на чому спекулюють у нас, у Тернополі - успішно працює

блог Лесі Токарюк
До мене звернувся знайомий військовий хірург із Чернівців, який перебуває у зоні АТО

блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.

блог Оксани Драчковської
Треба підтримувати одне одного, а не дерти сім шкур з ближнього

блог Юлії Боднарюк
Не заважайте тим, хто малює безкоштовні картини

блог Ігоря Довганя
Свято, але не для всіх

блог Михайла Салітри
Блог Михайла Салітри

блог Олександра Мостіпаки
Про головні події Чернівців та Буковини за останній тиждень

блог Галини Олійник
Хто цінує незалежність та свободу, підтримуйте ЗСУ!

блог Марини Карасьової
Таку систему боротьби з корупцією у медицині придумав… міністр

блог Людмили Осадчук
Щодня контролери викликають поліцейських до пасажирів
блог Ірини Григоращук
Жити "за блатом" звикли ще з радянських часів
блог Віталія Олійника
Рідні вперше побачили у військовій формі
блог Анни Мячиної
Погляд збоку на засідання Чернівецької міської ради
блог Христі Венгринюк
Отак воно і було: відбув пристрій нічного бачення рік в АТО, переходить далі...
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги