RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Засада НАБУ в «Чотирьох корчмах» і лямпочки від Володьки. Блог Мостіпаки


***
Володька Бешлєй, в якого з дитинства нюх на "шухер", активними жимами кнопки на клавішах смартфона прогнозує вибори, а "народний бургомістр" віджигає собі рейтинг серед "мумуків" - частини населення Чернівців, які ходять вулицями у шортах-спортивках і майках "на шлейках", привселюдно чухають-шкрябають пуза, промєжності і ср…ки та голосно кричать у смартфони "Бл…ь, я всьо порєшал". І шанси у "народного бургомістра" є.

***

Тож, спочатку про Володьку. То такий тип особини, що, як тільки но десь якийсь капєц, то його там нема і не буде, але як тільки но він відчує, що десь шось намічається, а йому то тре, то він тобі то з горлянки видре, на коліна впаде, ковролін розчмокає, всіма святими поклянеться (яких знає там: раз-два-три) і скаже, що він ваш на віки-вічні (поки зарплата буде). Так от. З’явився тонкий намйок, шо десь шось припікає, бо Володька забігав, заметушився, дєятєльность бурну розвернув, селфі наробив, лопати нахапав, сорочок наміняв, на фоні одного і того ж асфальтного катка нафоткався. Хоч ніби його про то ніхто і не просив. Бо з посадою головного по гімну Володьку прокотили і записали в резерв головного по гімну. Тай на шо там Володька? Там є достойний товариш, який ніби для того і вродився, хоч ніхто про то і не знав. А виявилося, що він і вікна мив, і підлогу натирав, і килимки чистив, і унітази драїв. Ну то тепер буде то всьо робити нам усім. Той Гавриш, шо тунель мав рити з Бодєю Ковалюком. Як думається тепер, то таки була диверсія. Бо поки вони вдвох лохів розводили на тунель, то тим часом пацани щось сперли – якоїсь земельки. Але тут не про Гавриша, бо наше комунальне хазяйство вже всяких бачило і такого теж переживе. Тим більше, що жити йому не так довго і залишилося. А про Володьку.

Засада НАБУ в «Чотирьох корчмах» і лямпочки від Володьки. Блог Мостіпаки


Здавалося би, як Володька не головний по гімну, а таки лишиться головним по глині (тобто, землі), де він – важняк і всьо бабло там, то нашо йому ті селфі з лопатою і катком? Ну так то ж всьо просто. Який на глині піар? Нуль. Ну, наприклад. заліз Володька у якусь амброзію чи борщівник форкатися і розказує нам, як вони файно ту землю там сперли, лоху під "коробку" сплавили, лох кеш приніс і пацани в борщівнику то поділили. То який там піар для електорату, для калічанських бабушєк? Ше й ср..ку можна обпекти борщівником, хай навіть за бакси. А з лопатою, то таки бабушки і молодиці файно то схавають, як Володька про народ дбає. А де тут місце нового головного по гімну? А то його проблеми. Хай купить собі лопату, тай бігає по дорозі зі смартфоном. Фейсбук безмежний. Усім місця вистачить. Лише би лопат хватило. Бо, як свідчать документально-постановочні селфі Володьки, якщо ще лопатами і білими сорочка великий Китай нас може забезпечити, то асфальтовими катками не дуже. Того й тягають по точках для селфі один і той самий. Так шо Гавришу ше у Володьки учитися і учитися. Тим більше, що Володька, як з гвіздка зірвався в прєдчувствії виборів. Погнав і погнав. Погнав і погнав. Селфами задовбав та ідеями забембав. І головне, він єдиний поняв, що я тут пишу (бо Вася-узурпатор, кажуть, не читають, абідєлся, але то хай – на абіжєних воду возють і абізяни блохи перекидають). Так от Володька поняв "про стовпи". Ну тіпа, як у ср…ку пече, а рейтинг треба срочно наростити, то тре хапати шо не будь і чим не будь файним його мастити. Наприклад, усі стовпи фарбувати у червоний, зелений і помаранчів кольори – і народ клюне. То Володька далі пішов – файний учень. Він поняв, що того мало і пише, що тре по центру ілюмінацію міняти. Ну ті старі, але вічні радянські лямпочки на "Кобилі" і ше десь на розтяжках срочно будуть міняти на файні, блищичі, різнокольорові китайські, аби блимали усякими чудернацькими блимавками, чічками, пелюстками і різними там написами "Рідне місто –слався", "Віталька – наш мер", "Пацани – за народ". І, за задумом Володьки, народ на ті блимавки повалить, як комарі на "Рейд", а заодно вже й до виборчих урн, як колись валили на помаранчові стрічки на деревах. Так шо, народ, у пацанів ваші голоси вже майже в кишенях разом із вашим майном – блимавки до виборів будуть, файні червоні стовпи будуть, блищичі кульки будуть, катком по всьому проїдуть – навіть по траві. І після того грабити вас вже будуть легітимно, а не як узурпатори якісь. Ну. не всі канєшно, декого і бортануть. Але такі, як Володька, залишаться. Бо вони поняли, на шо лоха тра ловити. На лопату, каток, блищичу лямпочку, червоний стовп, помаранчову биндочку і дешеву халяву. Так що чекайте блимавок. Файних. Еротічєскіх.

***
Засада НАБУ в «Чотирьох корчмах» і лямпочки від Володьки. Блог Мостіпаки


Прєдчувствіє виборів не підводить і іншого "вічного", хоча і не такого "вічного", як Володька. Анатол ь Анатоліч Чесанов після того, як не зміг запросити до данцю в дитячому садіку Мартинюка (народ там лазив, а при свідках якось не комільфо), став у позу. Канкрєтно так став. Жорстко. Як віл у ярмі. Тіпа "гомофоб я і єтім горжусь". Воно як би тово, понятно. Як більше нема чим гордитися, окрім боргів, то й гомофоб згодиться. Тим більше тепер. Слово модне, не всім понятне, але для елєкторату Анатоль Анатоліча, де дєдушки - воєнні пенсіонери і бабушки – воєнних дєдушєк жони, то таки конкретна страшилка. Від якої їх спас їх Толік – вітязь в тигровій шкурі, що зупинив наступ на "наші Чєрновці" Содому і Гомори, піндосів і гєйропєйців. І то, шо наші мальчікі свободо сцють в под’єздах, а наші дєвочкі плюють біля лавочок окуркі, і при цьому жодна імперіалістічєска сволочь не подкрадеться до наших мальчіков зззаді, а до дєвочєк сперєді, то всьо заслуга нашого гомофобнутого Толіка – "Слава Толіку!", "Долой піндосів!".

Втім, є в цьому антисодомо-гоморському водевілі одна нестиковочка і неув’язочка. Чомусь перед кожними виборами вдячний нашим всяким борцям за чістоту нравів електорат згадує ним же самим придуману співомовку "Вибори. вибори, депутати – під…ри". І тим не менше, вперто йде голосувати за "гонофобів", "гомофобів", "зоофобів" та інших "фобів", "філів" і просто прости Господи… І так буде і цього разу. Он. Вже почалося. "Вибори. вибори, депутати – гомофоби…". Ой, щось не то.


***
Засада НАБУ в «Чотирьох корчмах» і лямпочки від Володьки. Блог Мостіпаки


Но кручє всіх цього тижня отжигав і нарощував елєкторальний рейтинг так, ніби мокрої конюшини об’ївся, наш "народний бургомістр" Володько Дідух-Кобзар. Отой давав. Їздив на "Тойоті", що навіть "євробляхери" сахалися і вжималися у тротуари, а дехто, то і на дерева застрибував – прямо на машинах. Його навіть наша толєрантна до вср..чки і вихована на кращих зразках гуманізму патрульна поліція три рази оштрафувала – правда, раз за то, шо його кориш ледь не заїхав у їхні вхідні двері – в смислі в управлєніє на прийом. І де ж то таке видано – три штрафи на одного "народного бургомістра"? Тут то "бургомістр" почті озвірів. Пішов самоспалюватися до ОБСЄ. Правда, забув каністру, запальничку, сірники, кремінь, кресало, трут, а дощу і блискавки того дня, як завбачливо Дідух-Кобзар вичитив на Сіноптіку, не передбачалося. Та він, аби все ж таки акт самоспалення відбувся остаточно і безповоротно, як справжнього дідуха, відключив ще й мобільний телефон. Ну, аби случайна блискавка не тово. Опшим, не спалився. Як і передбачалося. Але народу набігло. Як колись у тепер гуманній, толерантній, полікультурній Європі на спалення відьом. Вопшим, люди прийшли, тілівізори показали, інтернети написали, ОБСЄ прозвітувала, командировочні їм виплатили (в єврах) і всі довольні. Це навіть кручє, чим селфі Володьки і "гонофоб" від Анатоль Анатоліча. Так шо беріть на вооружєніє, пацани. Бо вибори на носі. Володька їх чує і Дідух-Кобзар теж чує. Конкурєнція. Я в даному случає – за Дідуха-Кобзаря голосувати буду. Не тому, що Володьки не шаную – ше й як шаную і бдю, аби його якась дідькова мама кудись не вхопила. Бо то екземпляр. Но Діхух-Кобзар – це пєсня. Сісти в прєзідіум біля Васі-узурпатора, забрати потім у Васі стільця, викликати поліцію і написати заяву, що в нього – "народного бургомістра" стільця вкрали – всі отдихають, а Вася тихо в сторонці переминається з ноги на ногу, як школьнік біля дошки, що пісяти хоче, але встидається попроситися до клозєту. Учіться, пацани, великої політіки. А ви бабло, вибори, откати, мера в отставку, башляти, терти, дох туру – у морду. А чувак за пару гривень, які заплатив за ксерокс для розмноження возваній, став "народним бургомістром". Ой, ля. А шо ще буде. Єдине, де з "народним бургомістром" я категорично не згідний, це з його накльопом на совєтські вафлі "Артек", якими нібито об’їдався у дєтстві наш головний патрульний, а ті були з гормонами. Ну, по-перше, хронологічно він їх їсти не міг, бо як він мав дєтство, то їх вже давно не було. А, по друге, якщо і їв, то вже Пєтьові, але то таке казати, то святотатство. Ну і не були совєцькі вафлі "Артек" з гормонами – самий шо не є, натурпродукт був. Так шо, штанга у "народного бургомістра". Но йому можна списати – за "маляву" на крадений ним же із-під ср…ки "Самого Васі" стілець у прєзідіумі – кращий номер "Пєсня года-2018".

***
Засада НАБУ в «Чотирьох корчмах» і лямпочки від Володьки. Блог Мостіпаки


Ну і на завершення "Пєсні года-2018" цього тижня отжигав у Фейсбуці Петро Дмитрович із газети "Таймс". Тому си таке привиділо, що йому завжди си привижає. Але такого ще ніколи си не привижало, бо або щось раніше не то пив, або не то курив, або молоко козєче було скисле, а яйця курячі – з трьома жовтками живими. А тепер всьо зійшлося – і то випив, і яйця – свіжина, і коза як тільки но си здоїла сама – Петрові цикнула у пригоршні. То Петрові си й привиділо щось файне дуже... НАБУ. Так. так. Ціле НАБУ. І не десь там сиділо то НАБУ, а в "Чотирьох корчмах". У засаді. А засаду ту воно зробило, а най ся тому НАБУ три рази гикне в тих "Чотирьох корчмах", не на будь кого. А на цілого Фищука. Так, так. На нашого Олександра Георгійовича Дєдушку НАБУ засіло в "Чотирьох корчмах". Ціла галайстра агентів першокласних пазила, аби Фищук щось через ті "корчми" не вивіз. Видно, мали наводку, що Дєдушка "золотий запас" Буковини повезуть. Куди, не знаю. То всьо оперативка. Лиш Петро знає, бо він файне козєче молоко з цівки пив. А коза перед тим щось файне їла – на конопляний город забрела швидше за поліційну службу. То чим то си всьо скінчило і чи зняли таємний пост набубашники з "Чотирьох корчмів", чи досі там си забавляють і "золотого запасу" чекають, ми не знаємо. То всі, хто хоче щось знати в деталях, то краще спитайте в самого Петра. Або пишіть на тілівізор в "Касаєтьсє каждого" - там тоже таке всяке находять, аби с ми дебілами виглядали. З того і живуть. Тай Петро таким си харчує. Сам придумав, сам повірив. Аби лиш коза молочна на "правильному" городі паслася. То він ще не таке придумає. О! Є! Прийшла оперативка на ім’я Ситника, пише Петро: "Батьку, "золотого запасу" Дєдушки не обнаружено. Пост знімаємо. Молодиці пішли по селах. Порожні сулії здали хазяїну. Наша служба і опасна, і трудна. Агєнти. "Чотири корчми", Буковина, дідько знає, де то, Батьку".

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
9-09-2018, 11:34
Коментарів 0 Переглядів 5 027

Теги -
Блоги
блог Миколи Кобилюка
У світі поки що не придумали іншого способу подолати хворобу Covid-19, як вакцинуватися

Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького

Блог Юлії Леськової
Не дарма наш народ придумав: "Гни дерево, поки молоде, вчи дітей, поки малі"

блог Марини Корпан
Просять допомоги, попри лютий мороз

блог Валерії Чорней
Колись люди навіть билися шляхетно

блог Ігоря Буркута / новини
Україна переможе, адже ми знаємо, що захищаємо, тоді як російські війська – ні.

блог Катерини Ганц
Про нові "модні" тенденції нічних клубів

блог Ліни Нагірняк / Фото
Те, на чому спекулюють у нас, у Тернополі - успішно працює

блог Лесі Токарюк
До мене звернувся знайомий військовий хірург із Чернівців, який перебуває у зоні АТО

блог Ярослава Волощука
Нещодавній теракт у підмосков’ї здається став певною несподіванкою для головного терориста планети - путлера.

блог Оксани Драчковської
Треба підтримувати одне одного, а не дерти сім шкур з ближнього

блог Юлії Боднарюк
Не заважайте тим, хто малює безкоштовні картини

блог Ігоря Довганя
Свято, але не для всіх

блог Михайла Салітри
Блог Михайла Салітри

блог Олександра Мостіпаки
Про головні події Чернівців та Буковини за останній тиждень

блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.

блог Марини Карасьової
Таку систему боротьби з корупцією у медицині придумав… міністр

блог Людмили Осадчук
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
блог Ірини Григоращук
Жити "за блатом" звикли ще з радянських часів
блог Віталія Олійника
Рідні вперше побачили у військовій формі
блог Анни Мячиної
Погляд збоку на засідання Чернівецької міської ради
блог Христі Венгринюк
Отак воно і було: відбув пристрій нічного бачення рік в АТО, переходить далі...
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Під час майстеркласу учасники спочатку робили 3D-фігурку у додатку на комп'ютері, згодом її друкували


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.