RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівецька студентка Наталія Гриценко днями повернулася з Єгипту, куди поїхала за "горящою" путівкою одного з місцевих турагентств.
Захопіть із собою маску!
– Путівка привабила нас з подругою своєю ціною – усього 320 доларів за сім днів відпочинку у п’ятизірковому готелі міста Шарм-Ель-Шейх, – розповідає вона. – Також слід захопити із собою ще доларів 200 (без сувенірів) або 500 доларів (із сувенірами).
Я вже відпочивала у Туреччині, Румунії у літній сезон, тому, як досвідчений відпочивальник, узяла із собою мінімум речей (бо спека!), сонцезахисні креми (обгораєш вже дорогою з аеропорту!). Я не взяла із собою маску для плавання, тому довелося її купити на місці. Без маски там плавати нецікаво: навколо пропливають цілі зграї риб таких кольорів і чудернацьких форм, що аж дух перехоплює.
Єдине, що мені не знадобилося у Єгипті, – це коротка спідниця. Якщо її одягаєш, то не можеш ні пройти, ні проїхати містом. Зупиняються машини. Коли ми пройшли повз кафе у коротких спідницях, то усі схопилися, щоби якнайкраще нас роздивитися.
У літаку ми познайомилися з такими самими туристами, як і ми. Більшість з них були середнього достатку. Була там одна дівчина-модель з Києва (вага – кілограмів 30 разом зі взуттям і сонцезахисними окулярами), яка три роки тому під час поїздки до Єгипту познайомилася з арабом, і тепер періодично літає до нього (за його гроші, природно). Летіла з нами також екзотична компанія з Києва, яка за політ "накачалася" безкоштовним спиртним так, що їх із трапу зносили на руках. До речі, згодом ми їх зустріли на пляжі у Єгипті, коли вони ловили рибу. Коли ми поцікавилися, навіщо це їм, зважаючи на безкоштовне харчування у готелі, вони засміялися: "Ми ж не такі дурні, як ви! Ми захопили із собою електроплиточку і зараз підсмажимо свіжу рибку у номері…"
Безкоштовне харчування у готелі – це додатковий атракціон. Деякі наші туристи об’їдалися і напивалися безкоштовним вином, пивом (воно жахливе на смак) і співали "Мурку", акомпануючи масними пальцями на піаніно у холі.
Арабські жінки купаються у лосинах
– Готель був непоганий: кондиціонер, ванна, душова, фен, телевізор, супутникові канали...
А ось випивка у Єгипті жахлива. Переважно усе – єгипетського виробництва. Найдешевше пиво у них вартує сім гривень за пляшку, і лише один із сортів можна пити. І цигарки дорогі. Бренді ніби розведене. Горілка взагалі смішна – як вода, градусів 10, напевно.
А ось пляж скалистий і багато коралів. Топ-лес засмагали рідко, а біля басейнів навіть встановені оголошення, що без верхньої деталі купальника купатися заборонено. Арабські жінки, які зазвичай ходять із покритою головою, а часом і у паранжі, плавають у …лосинах і туніці чорного кольору. На голові – хустина. А чоловік поряд у плавках.
В Єгипті краще розмовляти українською, бо до росіян ставляться зневажливо. Наші дівчата користуються там просто шаленим попитом! Багато арабів мріють з ними одружитися, бо за місцевим звичаєм за арабок слід платити калим, а на наших можна зекономити. Деякі туристки приїжджають з однією метою, і щасливі. Там більш насичене сексуальне життя. Знайти когось – без проблем, і щовечора іншого. Попитом користуються навіть товстунки і малосимпатичні особи будь-якого віку.
Дискотеки дорогі – 20 доларів за вхід. Музику крутять таку саму, що й у нас – російська попса і західні хіти.
На дорогах (ідеальних, до речі) – хаос. Таксисти їздять у розбитих машинах і з насолодою потягують пиво за кермом. А мчать так, що прощаєшся із життям!
На сигнал поліції не зупиняються, бо кажуть, що їх усе одно ніхто не наздожене.
Поїздка до Каїру (страшенно брудне місто з напівзруйнованими будинками), де ми споглядали піраміди, сфінкса, залишила суперечливе враження. З одного боку, нас вразили експонати у музеї, а з іншого – навколо пірамід повно бедуїнів, які пропонують прокататися на верблюдах. Нещасні тварини так смердять, що виникає одне бажання: втекти! До того ж бедуїни весь час намагаються обдурити тебе, виклянчити декілька доларів, вигукуючи при цьому російською то "Гарні очі!", то "Гарна попка!".
Редактор: admin
29-06-2006, 18:52
Коментарів 0 Переглядів 4 352

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!