RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Стіни коридору біля павільйону №8 київської кіностудії імені Довженка, де знімають популярне шоу "Танці із зірками-3", пофарбовані у тьмяний колір. Залізні важкі двері до павільйону відчиняються повільно – на порозі зустрічає охоронець. Пройшовши темний передпокій лаштунків, потрапляєш у невеличку – розміром десь 30х30 метрів – "кімнатку", змонтовану з червоних фіранок. Праворуч від паркету розташовані стільці для глядачів. Під час репетицій на них сидять режисери та продюсери "Танців". З протилежного боку танцювального майданчика – ще не застелені червоними скатертинами круглі пляжні столики із білої пластмаси. За одним з них сидить Наталка Могилевська, п’є гарячий напій. Партнер Корольової Євген Папунаїшвілі у цей час кружляє на паркеті, "відточуючи" танцювальні рухи. Шия в нього обмотана м’якою іграшкою – плюшевим леопардом.
"Зірки" одягнуті буденно, лише Чапкіс "при параді"
"Зірки" одягнуті у теплий одяг. Могилевська – у чорному гольфі та довгій сірій спідниці, Корольова – у джинсах та червоній спортивній "байці", Тіна Кароль – у куртці, Юрій Горбунов – у джинсах та кольоровій сорочці. Лише Віталієві Козловському та його партнерці Ксенії Горб не холодно. Віталій – у яскраво-оранжевій майці, а Ксенія – у білій безрукавці, спідниці до коліна та червоних домашніх капцях. Під час репетиції важко знайти хоча б когось у костюмі та краватці. Лише Григорій Чапкіс, як завжди, "при параді" – чорний костюм, біла сорочка, червона краватка, а взуття начищене до блиску.
Ведучі Тіна Кароль та Юрій Горбунов "проганяють" свої репліки у сценарії. Тіна – без макіяжу та зачіски. Аж незвично дивитися на співачку такою, якою вона є від природи. У Юрія особливих відмінностей у зовнішньому вигляді немає: який на екрані – такий і в житті. Корольова зблизька теж не нагадує "Міс Бездоганність". Волосся – прибране обручем, а під очима помітні сліди втоми. Хоча не зовсім бездоганний вигляд артистки можна пояснити несподіваною застудою. Наталка зізналася, що вранці ковтала чимало таблеток, але "ніщо не допомогло".
На репетиції обирають двох умовних претендентів "на виліт"
Несподіванкою для того, хто вперше побуває на репетиції "Танців із зірками", є те, що перед прямим ефіром серед учасників проекту обирають дві пари, які начебто повинні покинути проект. Цього разу парами "на виліт" стали Максим Неліпа – Олена Шоптенко та Марчін Мрочек – Ганна Пилипенко. Під час оголошення умовних результатів голосування пари вдавано хвилюються, а коли називають того, хто вибуває, демонструють відчай. Марчіну Мрочеку та Ганні Пилипенко "пощастило" начебто програти, але зірки не сприймають такий випадок під час репетиції, як поганий знак.
– Пару, яка вдавано покидає проект, обирають за нашим бажанням, – пояснює Ганна Пилипенко. – Цього разу ми захотіли протанцювати ще раз. Коли була перша репетиція такого плану, було дуже страшно. Тепер дещо легше. Ми не сприймаємо це, як погану прикмету, а навпаки.
Ще Ганна зізналася, що "позбулася" свого партнера з попереднього сезону Максима Неліпи не з власної волі.
– Мене не пустили до нього, – зітхає танцюристка. – Усім відомо, що дружина Максима ревнувала його до мене. Вочевидь, у неї залишилося почуття недовіри, тому вона не захотіла, щоб я продовжувала танцювати з Максом.
Після ефіру учасники п’ють шампанське або чай
Коли ж умовні пари "на виліт" перетанцьовували, інші зіркові учасники від втоми присіли на східці перед оркестром "Либідь". Дівчата опиралися на плечі своїх партнерів, а Наталка Могилевська не посоромилася навіть прилягти біля Владислава Ями. Занурила обличчя до носа у комірець гольфа та, лежачи, сховалася за спину свого партенра. Після репетиції Влад пояснив, що Наталка дуже стомилася, адже вони репетирують щоденно з десятої ранку до десятої вечора з декількагодинною перервою на обід.
– Біль у руці Наталка відчуває постійно. Тому я дещо обмежений у своїй творчості, – зізнається Влад. – Великого навантаження на руку не можна давати, тому для поворотів чи підтримок праву руку ми не використовуємо взагалі. Всі навантаження спрямовуємо на ліву. Під час репетицій танцюємо разів п’ять на паркеті.
До речі, гримерка Могилевської та Ями – окремо від інших учасників. Про це розповів чоловік Лілії Подкопаєвої Тимофій Нагорний. Лілії того дня на репетиції не було, адже вона готувалася до фестивалю спортивного танцю "Золота Лілія".
– Лілія зазвичай приїжджає першою на репетиції, адже знає з власного досвіду, як це важливо – не підводити організаторів, – розповів Тимофій. – Репетиції з Кирилом Хитровим тривають по десять годин на добу. Попередній партнер Сергій Костецький зараз спостерігає за танцями Лілії та вказує на її помилки. В одному із майбутніх ефірів він братиме участь у танцювальній постановці Лілії та Кирила.
Тимофій Нагорний каже, що зазвичай після ефірів "Танців" учасники збираються разом на святкування, спілкуються, п’ють легкі напої – шампанське або чай.
– Проте мало хто може приїхати на зустріч, бо учасники дуже втомлюються, – зазначає чоловік Подкопаєвої. – Це Ліля може не спати до четвертої ранку. Вона у нас "живчик". Незважаючи на щільний графік тренувань та участь в інших проектах, не було ще жодної ночі, аби вона не встала до дитини.
Коли майже всі учасники "Танців" розійшлися хто в гримерку, хто обідати, у студії затримався Григорій Чапкіс. Він, наче Зорро – у чорному до кісточок пальто та чорному із широкими крисами капелюсі, – снував перед та поза лаштунками. Декількома словами пошепки "перекинувся" з Ганною Пилипенко, обіймаючи дівчину за талію. Григорій Миколайович розповів, до кого з жінок-учасниць має професійні та чоловічі симпатії.
– Одна мені подобається як жінка – еротична і сексуальна, інша подобається технічно, третя – музично, – зізнається член журі. – Памела Камаса – гарна по-своєму. Тіна Кароль теж вродлива, і Олена Шоптенко також
гарна. Але у першому ефірі Памела мені не сподобалася, тому що вона була "флякою" – жодного темпераменту! Вона танцювала самбу, яка їй зовсім не вдалася. Стегна не працювали – і це з її еротичністю та сексуальністю! І я колегам сказав: "Якщо вона така ж у ліжку, її краса нікуди не годиться!"
– Ваша особиста симпатія до Могилевської якось впливає на оцінки? – цікавлюся.
– Звичайно! Вони з Владом танцювали дуже складні речі, набагато складніші, ніж інші пари. І ритмічно вони танцювали добре. Але мені на репетиції найбільше сподобалася Корольова. Минулого разу я поставив їм низькі оцінки, тому що вони багато чого змішали в одному танці, а тепер все було чисто та музично грамотно.
Редактор: admin
8-11-2007, 12:05
Коментарів 0 Переглядів 2 268

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.