За перших ознак інфекції добре поєднувати мед з такими цінними продуктами, як гарбуз і редька – смачно і корисно.
- Свіжий гарбуз помити, розрізати на невеликі порції, почистити від насіння і варити на малому вогні 25-30 хвилин. Перед подаванням на стіл теплий гарбуз полити медом.
- Наріжте редьку на тонкі, напівпрозорі шматочки. Залийте медом і дайте постояти приблизно годину. Мед просочиться у шматочки редьки, і вони стануть приємними на смак.
- У невеликій редьці зробіть глибоку дірку і залийте її медом. Наступного дня мед збагатиться овочевим соком. Таку суміш рекомендують вживати по чайній ложці кілька разів на день.
- За підвищеної температури корисно пити чай чи молоко з додаванням меду (1 ст. л. меду на склянку рідини). Такий коктейль має жарознижувальну і потогінну дію, буквально виганяє хворобу з організму.
27-11-2007, 11:24
0
2 224