Біле насіння корисне для кишківника

---
4 729
0
Насіння від гарбуза – міцний протиглисний засіб. Вживання насіння також позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, жовчовивідних шляхів і сечового міхура.
Своїми лікувальними особливостями "біле" насіння завдячує великій кількості (36-52%) жирної олії. А також органічним кислотам, вітамінам групи В, Е і С, каротиноїдам, смолистим речовинам. У гарбузовому насінні є трохи ефірної олії, білків, пектинів, стероїдів, гормоноподібних речовин. На відміну від синтетичних препаратів гарбузове насіння є абсолютно безпечним, воно не виявляє токсичної дії і не призводить до побічних ефектів.


Спосіб №1
300 г очищених, але із зеленою внутрішньою шкіркою насіння гарбуза розтерти в макітрі. Додати третину склянки води і 2 ст. л. меду чи варення. Добре перемішати. Отриману суміш вживати натщесерце, лежачи в ліжку, невеликими порціями впродовж години. Через 3 години випити проносний засіб, потім через 30 хвилин, незалежно від роботи кишківника, почистити його за допомогою клізми.
Дозування насіння для дітей: 3-4 роки – 75 г, 5-7 років – 100 г, 8-10 років – 150 г, 15-18 років – 200-250 г.
Спосіб №2
Насіння гарбуза подрібнити разом зі шкіркою в м’ясорубці чи в макітрі, залити подвійною кількістю води і випарювати впродовж 2 годин на легкому вогні у водяній бані, не доводячи до кипіння. Відвар профільтрувати через марлю, після чого з його поверхні зняти олійну плівку. Весь відвар пити натщесерце впродовж 20-30 хвилин. Через 2 години після прийому відвару прийняти сольовий проносний засіб.
Дозування для дорослих – 500 г неочищеного насіння, для дітей до 5 років – 100-150 г, 5-7 років – 200 г, від 10 років – 300 г.
За два дні до початку вживання насіння гарбуза хворому щоденно призначають зранку клізму і напередодні ввечері – сольове проносне. У день лікування натщесерце теж ставлять клізму.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують