RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У нас також тече вода з-під землі
"Прочитав замітку "На вулиці Шептицького тече вода і зникає світло" в газеті за 6 вересня і вирішив також написати. На бульварі Героїв Сталіграда, 19, також все літо тече вода з-під землі. Для голубів це справжній рай: хоч і чути запах хлору, птахи на це не зважають, як і працівники водоканалу. Цікаво: покривати ці втрати гроші знаходяться, а на ремонт труб чи проїжджої частини поміж будинками немає". Микола Дмитрович, екс-голова ЖБК-45.


Рошу забруднюють саморобною каналізацією
"Прочитала у додатку "Місто" публікацію про Рошу, і хочу до неї дещо додати. Чи знаєте ви, що мешканці "царського села" зробили таку собі саморобну каналізацію і скидають всі нечистоти в озеро, яке колись було місцем відпочинку, а тепер перетворилося на смердючу калюжу? А ще тут дуже цікаві речі відбуваються із земельними ділянками: люди просто приходять і забивають кілочки в землю, а потім уже знаходять способи, як ту ділянку отримати". Пані Наталя, телефоном.


Електромагнітні випромінювання можна виміряти
"У додатку "Місто" за 6 вересня я давав коментар щодо електромагнітного забруднення Чернівців і припустився помилки, стверджуючи, що у нашому місті немає спеціальної апаратури для вимірювання електромагнітних випромінювань від радіо- та телестанцій, антен мобільного зв’язку. Насправді таке обладнання вже є в обласній санепідемстанції, а я просто не володів цією інформацією.
Однак, на моє переконання, наявність обладнання не усуває проблеми: потрібна принаймні карта розташування антен мобільного зв’язку та їх паспортизація". Юрій Маврін, лікар міської СЕС.


Обговорення теми про обмеження грального бізнесу
"У мого чотирирічного сина немає батька, а в мене – чоловіка, хоча мені тільки 25. І все – через гральні автомати, якими до нестями захопився Вітя. Він був надзвичайно добрим, розумним, мріяв вступити на заочне відділення університету на фізичний факультет. І так радів, коли в нас народився син, допомагав мені в усьому. Якось непомітно разом із друзями Вітя почав навідуватися у зали гральних автоматів. Через рік це була зовсім інша людина – зла, груба, міг підняти на мене руку, накричати на сина. Всі зароблені гроші програвав, а потім напозичав у всіх, у кого міг. Коли сума зросла до 10 тисяч доларів, чоловік без мого відома продав нашу однокімнатну квартиру, котру придбали у складчину мої та його батьки. Частину отриманих грошей віддав, а решту знову програв. Мені та синові не дісталося жодної копійки. Коли Вітя знову почав позичати, я змушена була подати на розлучення. Тепер живу із сином у своїх батьків. А мій колишній чоловік зовсім опустився, кажуть, його вже вигнали з роботи. У своєму нещасті я звинувачую зали гральних автоматів, яких так багато в нашому місті. Їх необхідно терміново закривати або хоча би щось міняти в їхній роботі. Невже міська влада хоче заробляти гроші на наших стражданнях?" Таня.


"У магазині "Україночка", що у мікрорайоні "Гравітон", часто можна побачити бабусю, котра просить гроші. Милосердні продавці навіть поставили їй біля дверей стілець, щоби не стояла. Я теж часто давала старенькій по 25-50 копійок. Але якось побачила, що випрошені гроші та кидає у гральний автомат, який встановили біля магазину. Якось підійшла до бабусі-жебрачки і запитала, чому не купить собі щось із їжі чи одягу. Вона знітилася і втекла". Світлана Дмитрівна.


"Є у Чернівцях вулиця Марії Заньковецької. Подивіться, скільки на цій невеличкій вулиці гральних залів. Але найприкріше, що замість затишного книжкового магазину навесні відкрився новий зал гральних автоматів. Знаменитий будинок-корабель тепер теж "прикрашено" рекламою ігрового бізнесу. А загалом, коли пройдеш вулицями Чернівців, складається враження, що деякі чиновники та господарі гральних залів прагнуть перетворити місто на Лас-Вегас. Але ми, мешканці, цього аж ніяк не бажаємо". Тарасія Стрільчик.

Редактор: admin
27-09-2007, 13:37
Коментарів 0 Переглядів 1 725

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.