– Лінія, встановлення та її запуск коштує майже п’ять мільйонів гривень. Це сучасне автоматичне обладнання дозволить збільшити добове виробництво батонів ще на 10-15 тонн. Обслуговуватимуть лінію за одну зміну не більше п’яти працівників. Оскільки хлібокомбінат працює безперервно – у чотири зміни, до нового обладнання залучимо 20 спеціалістів, – зазначив В. Попель.
За словами директора хлібокомбінату, планується розширювати виробництво хлібобулочних виробів і надалі щороку відкривати по одній лінії з виробництва хліба: навесні – для батонів, ще через рік – для хліба.
Незважаючи на те, що в листопаді виробництво хліба дещо скоротилося – закінчилися роботи в полі і люди самі печуть хліб, щодоби буковинці з’їдають по 43 тонни хліба "Орільський", 10-11 тонн батонів і 1,5 тонни хліба з житнього борошна. (Л. Нагірняк)