Так, знизився середній рівень роздрібних цін на підприємствах торгівлі на борошно пшеничне вищого гатунку – на 1,1%; молоко – на 0,4%; сметану – на 0,2%; яйця курячі – на 7,3%.
Водночас відбулося зростання роздрібних цін на яловичину – на 1,1% та птицю – на 0,4%.
На продовольчих ринках області, порівняно з попередньою декадою, знизилися середні рівні роздрібних цін на сало – на 3,5%; птицю (тушка) – на 1%; яйця курячі – на 7%; цукор – на 0,7%; капусту – на 19,7%. Зниження середнього рівня цін на сало спричинене насиченням ринку цією продукцією. Середній рівень цін на капусту знизився внаслідок насичення ринку капустою нового врожаю.
22-05-2007, 18:29
0
1 711